56

Запасен

преди 10 години

Ами като знаете, че всичко в западните вериги е химия, защо купувате всичко "на промоция" от там?! Няма ли за вас и български магазини? Или пък ви е скъпо да отидете до най-близкото село, да потърсите кой местен продава месо собствено производство и да си купите от него? Или всички станахте/ме "гражданя" и ние срам от себе си? :p

55

ха

преди 10 години

Не думайте!..Би трябвало всяка "пратка", като в нормалните страни са бъдат на избирателен принцип. При нас не е така. Има си пилета с малко ,,химия" за проби и винаги се дават от тях за проби, излизат след знак на,,благодарност", че те са наше, родно, най- хубаво..Вкарват един бут, долу горе 100-150 гр. през една тръба, от другата страна на същата тази тръба, излиза едно апетитно хубаво бутче от 300 гр. Експеримент: варете за супа, но оставете водата, желира се. ИМА ХОРМОНИ И УБИЙСТВЕНА ХИМИЯ!

54

котарака Вичо

преди 10 години

....Нямало хормони в българските пилета...Ама ЕСТЕСТВЕНО, че така ще кажете! В тоя бизнес е като с цигарите- играят мноооого пари и всичко,което е компромат се отрича ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Дори и в българските пилета да няма хормони (в което дълбоко се съмнявам), какво се случва с тези пилешки меса, които са внос? Кой ги контролира или са изследвали само първите мостри, които по подразбиране са били с перфектен хим анализ...С какво се храним и какво купуваме понякога е по-добре да не знаем...

53

с

преди 10 години

от 11г съм извън бг, но и тук въпроса с месото е същия ,всичко е пълно с химия, онзи ден си взех пилешки гърди чисти без кост и без кожата, приготвихме ги на тиган без мазнина без сол и подправки,и после изненада хем солени хем вкусът им беше на всичко друго но не и на пиле,а аз съм израсъл с месо от село сопствено производство и мога да направя разлика,та се чудя дали да не си хвана пътя за на село ,и майната му на дивия капитализъм с магазини с хормони вместо месо и нитрати вместо зеленчуци

52

константин

преди 10 години

да, бе да. И арсен не слагат като кокцидиостатик; И не ги инжектират, и не ги тумблират, и въобще това в магазина е като пилето на баба ми от 1970 година.

51

до втори

преди 10 години

Във така наречено "окрехкотено" месо.....му се набиват едни игли със химикали,образно казано!Уж за по крехко и свежо месо,вкус и дъра-бъра,след това се замразява шоково и към веригите,насам народе:)

50

Анонимен

преди 10 години

Производителите на пилешко месо у нас не ни тъпчат с хормони,а ни мамят с вакумирани,натъпкани с около 30% чешмяна вода и после бързо замразени!

49

бг

преди 10 години

Ха ха ха ха...тва за пилетата и хормоните кефи....не спирам да се смея,от снощи след Олимпиакос-Ман Юд не съм се смял така.Много упорити тез *** ей и все по-бързо им се иска.Все едно да *** Макдоналдс и да казваш че спазваш природосъобразна диета.

48

Телешко на 30 години

преди 10 години

1985-та като гръмна Чернобил, дори и тогава, храната беше пет пъти по чиста от днешните *** опаковани в целофан.Не напразно докторите казват: "90% от съвременните болести са причинени от скапаната храна с която се хранят хората". Качествената храна е лукс. Народа вече се храни с ***. Свърши комунизма, а с него си отидоха задължителните летни и зимни почивки на море/планина, качествената храна и хубавия живот. Финито.

47

Ко? Не!

преди 10 години

Българските може и да не са тъпкани, но какви са останалите 90% от пилетата/пилешкото в Кауфланд/Била/Карфур/Марфур/Бахур/Махур!?! Кой ще гарантира, че пилета от Гемрания за по 5 кинта парчето не са бъкани с хормони, антибиотици, и всякаква гмеж? Никой...

46

троп

преди 10 години

Как нямат ве ..мен оня ден ми продадоха пиле с 3 крила, не само хормони,а и радиационни пилета продават.

45

Анонимен

преди 10 години

На вилата всяка година гледам по 50-ина бройлери за месо и около 15 кокошки за яйца,жълтъците са не само тъмно жълти,а стават чак оранжеви.По цял ден се скитат из двора и пасът тревичка.Храня ги със смес от царевица,жито и слънчоглед,през зимата им давам и люцерна.Преди 2 години попаднах на честен търговец на пазара и пиленцата му за 4 месеца станаха по на 3 кг.Няма нужда от хормони за да ти порасне пиленцето голямо!

44

Вярка

преди 10 години

До СганарелПък аз се чудя що са таквиз разгонени.

43

Сганарел

преди 10 години

Слаба утеха, но все пак французите почнаха преди нас.За по-младите: виж филма "Крилце или кълка" с Луи дьо Финес.

42

Анонимен

преди 10 години

В момента пия бира която е от две седмици в хладилника и нищо й няма. Замезвам със суджук от магазина с много "Е" -та на етикета но вкусен, с кренвирш който ми мирише на ванилия и с кашкавал от палмово масло. Европеец съм..след няколко години я рак, я инсулт..

41

Гошко

преди 10 години

Мен ме не бъркат пилетата, а доматите. Пилета без друго не ям. Искам български ягоди, ябълки, круши. Череши и малини, кайсии и праскови се намирват, доста неща се намирват, но трябва човек да търси и пробира.Виж български чесън дето няма е непростимо. Те за туй не нагазват злите духове, щот няма с какво да ги прогоним. :)

40

от друг готвач

преди 10 години

До готвачпърво провери колко дупчици имат и после ги рекламирай

39

Смрът за мангалите

преди 10 години

Тия па ***!Да кажеш че в пилетата няма хормони и др. *** е все едно да кажеш че В БЪЛГАРИЯ НЯМА *** !!!!!!

38

В България хората постят със салам. И наистина постят. Ей, тия проклети бизнесмени алчни ме направиха почти вегетарианец.

37

готвач

преди 10 години

Консумирайте пилешко от "Градус" и ще сте доволни.Всичките ми ястия сготвени с тяхно месо са балсам за сетивата! Не е реклама а мнение от впечатление.