32

Анонимен

преди 10 години

След смъртта на Джоко малко останаха истинските мъже у нас! Да като се има впредвид алкохолика Христо Мутафчиев

31

До анонимен

преди 10 години

Твоят глас ли да пуснат по рок радио?Като не ти харесва не го слушай.

30

Див аграр

преди 10 години

Бог да го прости! Когато го чух в клипа на Слави Трифонов-"Йовано , Йованке" се разревах като малко дете...

29

Справедливост

преди 10 години

Поклон за Джоко, той искаше голяма любов и сигурно я е заслужавал, има любов и тя е от чистата душа, сега той вижда всичко ,вижда и нас и кой какво чувства

28

Анонимен

преди 10 години

Няма го Пако вече, няма го и Джоко. А *** Станишев, Болен и Доган-живи и здрави. На - господ няма.

27

Злопаметна

преди 10 години

Отиде си един изключително достоен човек, знаещ що е то глад и война, но въпреки това не се е озлобил, без омраза в сърцето си, без патос, без гняв. Децата ми го запомниха от едно интервю, където той разказваше за детството си през втората световна, как майка му е ушила ризи за него и брат му да имат с какво да ходят на училище, уялите си ни днешни деца тогава бяха невероятно впечатлени. Почивай в мир, злобата на *** никога не би могла да докосне толкова достоен живот. Поклон.

26

Анонимен

преди 10 години

Дано сега му махнат досадния глас от рок радиото!

25

ми

преди 10 години

Заглавието определено е тъпо, все едно са били двама и е останал един.

24

Анонимен

преди 10 години

Поклон за един наистина ГОЛЯМ БЪЛГАРИН! почивай в мир.

23

Анонимен

преди 10 години

Бог да го прости! Той беше пример за истински човек и истински актьор. Плоклон!

22

Анонимен

преди 10 години

Те и истинските жени в България останаха малко. Повечето отидоха по европейските и американски публични домове.

21

Ива

преди 10 години

До Petar, NY :) Всеки сам избира ...чии цитати да чете и на кого да вярва....ще ти отгоря пак с думи на Д.Росич....""Светът главно е добър - и у нас, и навън, само дето ние неизменно се взираме в *то. Как тогава животът ни да не е смрадлив?"

20

Petar, NY

преди 10 години

До 123Аз си тръгнах защото видях, че няма с кой да запряташ ръкави. "В България остана лошия човешки материал." - цитат от Бойко Борисов.

19

123

преди 10 години

До Анонимен И аз да ти кажа един факт това са думи на Джоко Росич : Днес всичко се е юрнало нанякъде. Като ми кажат "Ще ходя в Германия или Швеция, питам "Що?. Отговарят "Щото там е хубаво. Чакайте, бе хора! Там не е било вечно хубаво, направили са си го. Което ще рече: "Абе, дайте да запретнем ръкави, и при нас ще стане хубаво."

18

до asd

преди 10 години

Стига омраза и политика.Да заминеш в друга страна на 19 ,да научиш езика,да завършиш колеж ,след това университет,без да те познава никой и без да купуваш изпити,да започнеш борба за работа с местните се иска сила и вяра.Когато те признаят и тамошните хора, и пишат добри отзиви за теб си щастлив,че си постигнал нещо наистина голямо.Хвала на тези българи.... Джоко Росич-ГОЛЯМ БЪЛГАРИН И ЧОВЕК.ПОКЛОН.

17

Геро

преди 10 години

Лека му пръст на човека!Не знам обаче дали ако беше жив щеше да му се нрави цялото тва подлезурско хвалебствие - най-най-най! Аман, да оставим мъртвите да почиват в мир и дано сме и ние живи и здрави да доживеем 82!

16

Анонимен

преди 10 години

До tolupa ot bankqНаучи български и пиши на кирилица ***

15

Анонимен

преди 10 години

Да ви кажа само един факт, който малко от вас знаят. Джоко Росич има снимани над 40 филма в унагарското кино и преди известно време е бил удостоен със заслуги кън унгарското кино. Самият той каза, че в Унгария е снимал най-много и най-добрите си филми. И аз се изненадах доста от този факт. Иначе поклон и да почива в мир!

14

asd

преди 10 години

Едно много вярно нещо каза Джоко, че от България си тръгнаха страхливците. Тези които искат да отидат "на метеното". Тези които не искат да се борят, а да отидат и да живеят хубаво на готово. Така, че в България останаха много истински мъже, а това, че са бедни няма никакво значение. Да си истински мъж не означава да си богат, а да се бориш, това което милиони сънародници правят в Родината. А на онези другите, ще кажа само, че ни трябват сега, не когато оправим всичко да дойдат пак на готово.

13

скара

преди 10 години

аз не можах да разбера с какво мъжко се е отличил джоко росич освен че има нормалните мъжки физически белези висок ръст и груб глас... с какво е показал че е мъжкар да не направил нещо мъжко че дава акъл ... това е просто един актьор нищо повече