23

Анонимен

преди 10 години

До АнонименААААААаАА взе да ти пари на дупето ефенди скоро ище запуши и после друго.

22

Анонимен

преди 10 години

До турчинОсвен ,че е окупирала България-не щем да живеем с вас бре поганци.Ах ,че го няма Мустафа Кемал паша-Много глави щеше да отреже.

21

Анонимен

преди 10 години

До Османще ви опуша всичките фесове с Ебила и ще *** с милиони-хайвани с хаивани.

20

Александър II

преди 10 години

Поганлар, вие сте заплаха за света, виеееееее!

19

Анонимен

преди 10 години

АМИ ПРАВ Е ЧОВЕКА-ДЖИХАДИСТИТЕ СЛЕД СИРИЯ ЩЕ ОКУПИРАТ ТУРЦИЯ А ПОСЛЕ КОЙ Е НА РЕД-КАТО ЧЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ

18

Осман

преди 10 години

Свободен Кюрдистан на куково лято . Много Ви се иска . Внимавайте България да не стане вилает на Одрин . Ако гледате филма Великолепния Век ще разберете за какво става дума Байганьовци .

17

Анонимен

преди 10 години

До турчинЩе гризнат дървото фесляците въобще яма да се колебая да ви изтровя плъхове ислямски.Време е за Свободен Кюрдистан.

16

Анонимен

преди 10 години

Асад подгони плъховете и те се насочиха откъдето са ги пуснали!Как това пълчище няма да е заплаха за Турция!

15

Анонимен

преди 10 години

Отдавна е време за свободен Кюрдистан.

14

Анонимен

преди 10 години

До турчинДокато не ви опуша всичките.

13

Йово

преди 10 години

Да не забравяме и бунтовете в Катар и Сауд. Арабия но благодарение на САЩ и Турция те не успяха особено в Катар когато войски на Сауд. Арабия, Кувейт, Оман и САЩ потушиха бунта с доста кръв но медите го нарекоха "Победа на демокрацията". Всъщност САЩ и Турция си запазиха своите диктатори и свали неудобните им такива.

12

Анонимен

преди 10 години

Е ..не се нахвърляйте на турците че си харесват държавата. Нормално е. Дали са обективни е нещо различно. Действително Турция е в подем....за сега! Както знаем след всеки подем /заради високата раждаемост към момента/ идва упадък . Когато рано или късно раждаемостта закономерно намалее че имат мнооооого сериозен проблем! А ние сме например точно във фаза упадък. След упадъка идва подем и така. Нека си се радват хората ако ни зачитат. Интересите и на двете държави са в мирни и равноправни отноше

11

Анонимен

преди 10 години

мръсни *** , оня де , така нареченото американче ви отряза краката , сега ще ви отреже и ръцете , защото ви каза да не изпращате нищо в сирия , но вие си знаете , пълни камиони ,минават ден и нощ безззззззззз проверка за сирия , времето ви е истекло , и го знаете много добре

10

турчин

преди 10 години

Турция пази пази заветите на Ататюрк. Мир в страната мир със съседите. От 500 години Турция като и продължител на Османската империя не е нападала друга страна. Ако някой мисли нахлуването в Кипър за нападение греши значи не следи човешките отношения и произвола на ,,черните полковници" в Гърция. Турция е и военна и икономическа и политическа сила в света.

9

Tina

преди 10 години

Как така кученцето на САЩ-Израел се разскимтя?Ще играе голямата сопа на африканския Господар...

8

Аз

преди 10 години

Ква сила бе 7 е Турция. Че тя е разделена на разни състави от различни етноси. Че те не се траят кво мислиш. Харата от европейската част искат да са в Европа. Анадола си е Анадол. Кюрдите си искат своето и кво остана. Нищо. Кипър сега ще прави федерация. Арменците и те ще искат реванш. Иран не забравяй. По добре да си траят щото се вижда как крадат своите хора.

7

Аз

преди 10 години

Ми този Довутоглу вместо да лъже да вземе малко с Ердоган да се разберат, защото хем плют бившия си съюзник Асад, хем искат да спасяват Сирия.Точно от Турция влизат много джихадисти, подкрепят ги и ги насърчават.Ми да вземат да повлияят на арабелите като се мислят за голяма страна, що не го направят. От страх, че кюрдите ще имат още една провинция в която да имат независимост и така може и да поискат държава с част от Турция.Ама им е кеф да перат парите на арабите и да си мислят,че имат икономик

6

Анонимен

преди 10 години

Добре че е Турция да има малко ред в региона че ако пламне не ми се мисли.Ако на картата до нас ни беше съсед Либия да речем вместо Турция.До сега да е пламнала война.Турция не иска война в региона за това си траят американците поне за сега.Малко или много Турция си е сила.

5

do 2

преди 10 години

dps trol li si ili si nai obiknoven tapanar

4

Радослав(Рамадан)

преди 10 години

Мръсен мушморок! Друга песен запя,като ви опря яйцето до ***.