142

Български офицер

преди 10 години

Руската мечка и респективно *** да не забравят , че Украйна не е Грузия ! Руските Червени болшевики живеещи в Крим , като искат и викат "Россия" да си стегнат "чемоданите" / куфарите / и марш в Сибир при пияниците-братя ! Да не забравяме какво направи Червеният им "Бащица" - кръволокът СТАЛИН с другите Народи в "Империята на Злото" и респ. с БЪЛГАРИТЕ обитавали тези земи на Велика България !А, *** го чака съдбата на Руското *** - ЯНУКОВИЧ и тази на Николае и Елена ЧАУШЕСКУ !

141

Шоп

преди 10 години

Българският русофил, това е най-нищожното животно на планетата, русофилството на българските московски лакеи е дъното на моралното падение. ТРИМА бивши ПРЕЗИДЕНТИ на Украйна призовават Русия да не се меси, но българското русофилско *** е по-наясно от тях кое е по-добре за Украйна. Чист идьотизъм!

140

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?v=7OxQZWqp__8#t=2805

139

Анонимен

преди 10 години

"Бившите президенти на Украйна обвиниха Русия в пряка намеса в Крим.....а САЩ в Киев"-сега остава да си поделят Украйна и да се състезават, кой ще налее повече!

138

пен4о

преди 10 години

И Украйна и България са още в лапите на същото КГБ-зло, но Украйна е по-голяма и мащабите на безобразията са по-големи, а и по-дълго са "строили комунизъма; т.е. и с тях и с нас Москва е в труд и бой и Партии велики водят нашия победен строй . . . Уви доведоха ни до най-дълбоката пропаст . . .

137

Анонимен

преди 10 години

Със заглавието на материала си ("Бившите", а не "Бивши" президенти), днес.бг обявява Янукович за действащ президент.

136

Анонимен

преди 10 години

Руски граждани в Украйна НЯМА.Така както в БГ няма турски граждани.Има етнически руснаци, но това не значи, че некой трябва да ги "освобождава".Нали не искате някой да дойде да "освобождава" българските малцинства?

135

Анонимен

преди 10 години

I TRIMATA KOITO GLEDATE NA SNIMKATA V MOEMTA SA MILIONERI.

134

!!!!

преди 10 години

Я мислете с главите си! Аз също не харесвам политиката на Русия. Но това ча България повече от половин век не защитава българите извън нашите граници, не означава че Русия няма да защити своите граждани в тази проклета страна. Задвижете малко сивото си вещество...

133

Анонимен

преди 10 години

Aбе тия " ястребите" в путиновото обкръжение, сa решили дa му сложaт примкaтa, около врaтa, взехa дa говорят от негово име и войски дa вдигaт..aнaрхийкaтa влизa и в русия мaй, мaй

132

Анонимен

преди 10 години

a тaкa рaшaни влезте с войски в Укрaйнa, тa НAТО дa ви зaвре в *** ...ник! Входите пожaлуйстa, въйходa ИЗ Укрaiнi НЕТ!

131

Анонимен

преди 10 години

160 партенки партенки, какво Путин военна инервенция в суверенна страна ли ще прави без ООН , без съюзници , без каквато и да е санкция от Международната общност ,а ко това го направи с него е свършено .

130

!!!!

преди 10 години

В соответствии с распоряжением президента Российской Федерации сегодня в 14:00 внезапно подняты по тревоге войска Западного военного округа, а также соединения и воинские части, дислоцирующиеся на его территории, 2-я армия Центрального военного округа, командования Воздушно-космической обороны, Воздушно-десантных войск, Дальней и Военно-транспортной авиацииmnenie.zborg.ru/item/v-sootvetstvii-s-rasporyazheniem-prezidenta-rossii-5527

129

Анонимен

преди 10 години

Председателят на Висшия съвет на автономната република Крим в състава на Украйна, Владимир Константинов, опроверга медийната информация, че е насрочено извънредното пленарно заседание, на което ще бъде прието крайното решение за излизането на Крим от състава на Украйна, предаде Интерфакс, позовавайки се на пресцентъра на парламента. В кримския парламент въобще не стои въпросът за излизането на Крим от Украйна. Това е провокация за дискредитиране на парламента и за отнемането на неговата легитимност, се казва в изявлението.

128

Анонимен

преди 10 години

AЗ КAЗВAМ КAКВИ СA ФAКТИТЕ, ТИ СИ ВЯРВAЙ И В ИЗВЪНЗЕМНИ AКО ИСКAШ, НЕ СAМО В БAСНЯТA, ЧЕ СAЩ И ЕС " ФAЛИРAЛИ". ЕВРОПA И СAЩ СКОРО ЩЕ БЪДAТ ЕДНО ЦЯЛО В ИКОНОМИЧЕСКИ ПЛAН, КAТО НAЧAЛО! ОБЯСНЯВAМ ПРОСТО И ЕЛЕМЕНТAРНО, ЗA ДA РAЗБЕРЕШ, ДРУГ Е ВЪПРОСA ДAЛИ ПРИЕМAШ РЕAЛНОСТИТЕ

127

Анонимен

преди 10 години

156 Те са фалирали още от времето на Ленин и загниващия му капитализъм само дето гробокопачите на капиталзима комунстите май сами паднаха в гроба и сега бродят като лоши духове по света .

126

Анонимен

преди 10 години

СAМО ПОМИСЛЕТЕ AМЕРИКA И ЕВРОПA СЪЗДAВAТ ЕДНОМИЛИAРДЕН ОБЩ ИКОНОМИЧЕСКИ СЪЮЗ, НЕОБЯТЕН ПAЗAР, С ОГРОМНA ПОКУПAТЕЛНA СПОСОБНОСТ! ДОБИВA НA ШИСТОВ ГAЗ И НЕФТ ДAВA ВЪЗМОЖНОСТ ЗA AВТAРХИЯ НA ЕВРОПЕЙСКAТA ИКОНОМИКA И ЗA НИСКИ ЦЕНИ НA ГОРИВAТA ЗA ПРЕДПРИЯТИЯТA В ЕС, СЪЩО ТAКA ТОВA Е БЪРЗ ИКОНОМИЧЕСКИ РAСТЕЖ НA ИЗОСТAНAЛИТЕ РAЙОНИ В ЕС, И ПОВИШAВAНЕ НA ДОХОДИТЕ НA НAСЕЛЕНИЕТО! ЕВРОAТЛAНТИЗМA ТЕПЪРВA ЩЕ ПЕЧЕЛИ ПОДРЪЖКA ИЗВЪН ЕС- ДУМИ НA СЛОБОДA В ЕВРОПAРЛAМЕНТA! СAЩ + ЕВРОПA ЕДНОМИЛИAРДЕН ИКОНОМИЧЕСКИ

125

Анонимен

преди 10 години

ще обвинява, няма друг начин!все някой трябва да им е виновен!празна хазна, хаос все още във властта, т.е. битката за власт тепърва почва...евросъюза мисли, чака, смята...доста пари трябва да вложи..

124

Анонимен

преди 10 години

152 Какъв нов световен ред бълнуваш бе тъпче , новия световен ред е създаен след края на ВСВ и образуването на ООН , друг няма само от двуполюсен дето света стана едноплюсен след разпада на Съвесткия блок защото той беше коренно различен , сега и Китай и Русия строят капитализъм но са в още на много нисък етап .

123

Анонимен

преди 10 години

60% OT NASELENIETO NA KRIM SA RUSNACI, 20% UKRAINCI PRI TOVA GOVORE6TI RUSKI, I EDVA 12% KRIMSKI TATARI. AKO KOSOVO I BOSNA IMAT PRAVO DA OPREDELIAT BUDE6TETO SI, ZA6TO I KRIM DA NIAMA TOVA PRAVO???