7

до3

преди 10 години

Гето ти е тиквата. Надежда остана един от малкото квартали в които се запазиха зелените площи и отстоянията. Там въпреки реституцията не са настроиха милиони блокчето които да е..ат майката на живущете ,засъжеление обаче се пълни с все повече хора от прованса които го третират като боклукчиска кофа само защото София им е длъжна за нещо.

6

Бръчков

преди 10 години

Това е хубаво и радостно начинание , но едва ли ще се вложат толкова средства , колкото в Южния парк ... странно защо този парк се превърна в култов за софиянци , с първата паркова тоалетна . Западният е толкова занемарен , а е най-голямият в София !

5

pepi

преди 10 години

hubavo , niama lo6o

4

Израстнал в Свобода

преди 10 години

Браво! Само дано *** от Обеля 2 не се довлекат да си "берат" крушки, кабели и жици, че ще е жалко!

3

Анонимен

преди 10 години

Надежда е гето, съответно и парка е гето. Там не е място за майки с деца, спорт и отмора, а за разходка на бойни кучета, кримки и неприятности. Провинцията няма нищо общо тук, освен че ги няма *** да изсичат дърветата.

2

надежденец

преди 10 години

Всичко ще е ОК в парка, само да има и малко охрана, защото декември сложиха кошчета за окучешкил...на, ама за две седмици половината ги изпотрошиха а останалите са пълни с всичко друго но не и с това, за което са предназначени. Но да не забравяме, че надежда е пълна с гости от провинцията....

1

Анонимен

преди 10 години

Надежденци не заслужават такива екстри, до 3 месеца всичко ще е като преди.