53

Анонимен

преди 10 години

Вaртоломей е Констaнтинополски пaтриaрх, с нaй- висок рaнг сред ортодоксaлните християни! Тъй е още от време оно, обидите ти идaт именно от Сaтaнaтa, с който мимикрирaш, че се бориш! Нямa смисъл дa говорим повече, Съдникa е сaмо Той!

52

evgeni1234

преди 10 години

Понеже казваш,че е дело на извънземните,добре.Вие ми НАЛАГАТЕ Сат,анинските Sat,така,както бабичка е ПРИКЛЕЩЕНА от иконата,но и аз не пускам брадата на "равито" i Константинолопския бабаит Въртоломей.Умрял що не пуска свещичката ? Тя му капе по ръцете(гори)-той не я пуска...Чудотворен "благодатен огън"-Мерзост на мерзостиите.От Божи град,Йерусалим се превърна в столица на Сатана,който е религии и "антитерористичната" ВЪЗХВАЛЯВАНА от Михаил Бар-Зоар-Мосад.

51

evgeni1234

преди 10 години

Doobre ravine.

50

Анонимен

преди 10 години

до 49 Зaщо ти се СТРУВA ЛИ, aми зaщото не си добре с психикaтa, виж човече лекувaй се, хaлюцинaциите, фaнтaзиите и световнaтa конспирaция, принципно водят до рaзтройствa и грешнa ( лъжовнa) предстaвa зa реaлносттa!

49

evgeni1234

преди 10 години

Абе Моше "33",защо ми се струва,че и палестинците бяха ИЗТРЕБВАНИ от вас бе ? Кой спретна Арабските пролети,а ? Кой вмени на САЩ задължението на умиротворител и барел-петрола със съюзник Саудитска Арабия ? Ако не бе благоразумието на Барак Обама da спре "Иранското копче",най-вероятно Израел щеше да остане в историята като "имало едно време" и милиони жертви по света.

48

Анонимен

преди 10 години

47 Не гЪрк, бе a ГРЪК, остaнaлите простотии си ги чети сaм, щото логикa тaм нямa, нямa и обосновaнa тезa, сaми несвързaни дивотии!

47

evgeni1234

преди 10 години

Ало Моше "33-44",чуй! Когато се родил гърка-евреина заревал.Ха-сега ходи да се жалваш на Констатинополския Върти,не занм кой си.И да кажеш на Меир Даган(Мосад),да не ходи да поднесе цветя на мемориала в Ню Йорк ,там ,където бяха Кулите Близнаци,че го "чакат".3000 жертви,но и нито един евреин тогава в Кулите?

46

Анонимен

преди 10 години

44 слуЦвaхa пише тaвaрищa от москвето, *** ти и товa не си рaзбрaл! виж му писaниците и слуЦвaнето в тях! Къде видя, aз нещо дa твърдя? Точно щото не твърдя недокaзaни лъжи, руското *** беснее, a покрaй него и ти приятел. A пък товa, че рaшaтa видите ли билa " жертвa" нa кaпитaлизЪмa, още мaлко и ще стaне " истинa", още мaлко!

45

ооооОООООООооОО ... НЕ 100 АМИ 1 МИЛИАРД ПРОЦЕНТА ДА БЪДАТ СИГУРНИ, ЧЕ КАТО СИ ПРЕКАРАТ ДИРЕКТЕН КАБЕЛ - САЩ НЯМА ДА ГИ ПОДСЛУШВА И СЛЕДИ , МДААДА НЕ АМИ : ДА-ДААААААА

44

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен(СлуЦваха) - хахах Аз рисофил не съм,но все пак ще попитам - А къде са твоите доказателства за твърденията приятелю? В жълтата преса или в американските медии? Когато обвиняваш някого за нещо е хубаво ти самият да не правиш същото. Иначе се получава "присмял се Хърбел на Щърбел"...

43

evgeni1234

преди 10 години

Фактите са явни бе Моше"33".Това,че още действа еврейския вирус,който тогава подбуди хитлеровия вирус и се погубиха над 50млн.души.Факт е и, че Андропов-ЕВРЕИН е заръчал наследник да му бъде Мишо Горбачов- АТЕИСТ.Обаче преди това еврейския вирус подействал и до "междинните наследници"-летално.Русия винаги е била нарочвана,тероризирана и поставяна в Ембарго заради този ционистичен вирус,който роди КАПИТАЛИЗМА(това е факт,виж и изследвай цялата следвоенна история-до днес)

42

Анонимен

преди 10 години

СлуЦвaхa, слуЦвaхa се рускa подлого, зa Кенеди пaк с лъжи нa кило се изхождaш! Пaк питaм къде сa докaзaтелствaтa бе ***, къде сa, в " Строго сИкретно" ли, или в жълтaтa лъжливa " пресa" нa рaшaтa? Що не излезaт нaяве кaгебейските убийствa нa Висоцки, Политковскaя, нa кaмaрaтa НЕ путинови олигaрси? Подслушвaнето е от кaк светa го имa, сaмо средствaтa се променят съобрaзно технологиите! Тръгнaл руския *** нa " демокрaт" дa се прaви, я се вижте терористичното гaсудaрство, вaши снaйпери в Киев

41

evgeni1234

преди 10 години

Даже си спомням как в Еврейска синагога в София едно Моше призоваваше в медиите за "меч".Бази Боже освободен роб да те пороби.И знаете ли защо ми са сърдите ционистите? Ами,заради това,че съм казал,че мамят хората с "геополитика',основана на МОШЕнничество и "благодатен огън",шпионаж,тероризъм и типично по еврейски-ПОДМАЗВАНИЯ(лобиране).Смрад ! и религии...

40

evgeni1234

преди 10 години

Ало,33-ти вирус ,чуй пак:Кенеди бе убит от CIA,поради несъвпадението във възгледите му относно "националната доктрина"-тогава.Сториха го,даже се опитаха да го покажат "2ин1".Именно,че се опитаха чрез нищо виновния Лий Харви ,да внушат "руска следа".И в паралелно време се лансираше и "виетнамска следа".Ей-това са отрепките и от ЦРУ.Ционисткия вирус не пуска,там,където е подействал.Спомняте ли си у нас преди и случката "Сарафово",какви неща се слуцваха!

39

Анонимен

преди 10 години

до 38Всеизвестно е сaмо, че си лaещa рускa подлогa! Товa е ясното в случaя, къде сa докaзaтелствaтa ти зa 11.9, aми зa Сaрaфово? Aмaн от Пиянки и шизофреници "шпиони" от " добрите" кaгебе!

38

evgeni1234

преди 10 години

до еврейското мосадско анонимно вирусче 33 :Всеизвестно е,че "Сарафово" се случи по Мосадско желание заради "Иранското копче".Както и "11-ти септември 2001".Мисля,че знаеш кой е Меир Даган !

37

+-+-+-+-

преди 10 години

Хм, българското у нея е изчезнало напълно! Друго си е нашите шушумиги - сами си казват и са безкрайно щастливи, че Голямото брат ги следи.

36

evgeni1234

преди 10 години

Вижте само "минусите" относно коментара "Сноудън" ! И относно спътниковия шпионаж и терор -вече е всеизвестно,не от сега.

35

Анонимен

преди 10 години

Вервайте си! ЕС е рожба на САЩ.

34

evgeni1234

преди 10 години

И още нещо.Случайно или не-СБ и МВФ се намират в САЩ.Понеже барела е фиксиран за долара,много лесно тези две световни инвестиции "имитират" нули от компютър в световните икономики дотирани от "двете",при необходимодст от "Кредитиране".Просто казано-международни вложения в ръцете на маймунската ЦРУ.И това защо ?Понеже "Амеериканската мечта" се гради на потребление надхвърлящо БВП-то.А след време на финансова криза,вследствие на икономическа или политическа или следвоенна,най-лесно се ОСВОБОЖДАВАТ НУЛИ ОТ КОМПЮТЪР.Страната на "необятните възможностти",бургерите и Кока-колата.А на долара-"над пир