8

Анонимен

преди 10 години

Това обяснява защо малко хора гласуват.

7

Анонимен

преди 10 години

Всички искат това, но депутатите не им разрешават, защото тогава единици от тях ще влязат в парламента. Целта им не е такава, а знае се, че целта оправдава средствата. Затова Мая Манолова и "подопечните й представители на обществото" скалъпиха това недоносче. Загубено време 8 месеца в дърдорене и кресливи заявки за големи демократични промени в името на справедливостта. Никой не вярва, но защо да се хабят напразно сили в протести, които коалицията не чува. На изборите ще им покажем.

6

suleiman aga

преди 10 години

bulgarite i za kogoto i da glasuvat shte pardqt ot glad ....bulgaristan nqma opraviq

5

Анонимен

преди 10 години

За Плевнелиев вотът беше мажоритарен. Но сега рейтингът му е рекордно нисък от едва 16,5 % и даже негови избиратели плюят по него. По-важно е как да бъде свален или отзован, защото хората му нямат доверие.

4

ама че народ

преди 10 години

Ама то да разбираш от икономика или от атомна енергетика, от право или психология, не значи че ставаш за лидер !!! Много са объркани нещата, тъй като често през времето на обучението в дадена професия, човек губи много от желанието за прогрес. А и новите учат за да завършат, не за да знаят. Кел файда. То не от всяко дърво става ***, и не от всеки става представител на обществото. Факт.

3

K.Коцев

преди 10 години

Да,така е,но НЯМА КОЙ ДА НИ ЧУЕ!Партиите и техните лидери си плетът мрежичките чрез сериозни обещания,измислени диаграми за благоденствие,тотално оплюване на конкуренти те и се надяват ДА СПЕЧЕЛЯТ гладния,мизерстващ и изнемогващ под тежестите на всекидне вните проблеми електорат!Управляващи и кандидат -управляващи са "оглушели" за воплите на народа.Нещо повече-игнорират изцяло въпроса за нов вид управление-БЕЗ ПАРТИИ!Та те трупат на наш гръб състояния и имидж без да са се потрудили!Експлоататори

2

Tanq

преди 10 години

А голяма част въобще не желаят да гласуват.

1

ХА ХА ХА

преди 10 години

хората с качества не се занимават с простотии