74

Анонимен

преди 9 години

Ех че , грандиозен провал е това 16 000 000 000 евро годишна печалба .

73

До 80

преди 10 години

Защо ходи един мъж на *** ? Защото жена му в къщи е кисела, недоволна и не му дава.

72

Анонимен

преди 10 години

Абе вие жени не можете ли да си хванете ,та точите лиги по тия парцали бъдещи жени на някой арабин ?

71

supernova®

преди 10 години

Не е толкова лош модела, при това трудно съвземане от кризата в цяла Европа поне германците имат някаква дейност да им пълни хазната.Само дето автора като говори за контингента на публичните домове срамежливо е пропуснал да каже че "Наташа" отдавна е станало синоним за "***", що така?

70

Astarot

преди 10 години

Анонимен преди 14 часаВие хубаво хвалите приходите от легалната проституция, но не забравайте, че някои от вас имат или ще имат дъщери. А сега си представете, че това стане законно и у нас. --Ако дъщеря ти е решила да проституира, има ли значение, дали е законно или не? Ако не си се погрижил, дъщеря ти да по-добра алтернатива за реализация, е*ем ти и загрижения баща...

69

do 68

преди 10 години

Ми туризма не им въври , за това дрога и екс , според същите пишман английски бик блак ха познай писатели в Китай има 10 млн. скрити *** , в Ю. Корея не знам ? , в Тайланд доста , Филипини и в цяла Азия , Африка и Ю. Америка .

68

Анонимен

преди 10 години

Ако "ПРОСТИТУТКИТЕ" задвижваха икономиката на държавата то България щеше да е като спермоцентралата на планетата и всички извънземни биха опънали по една българка!Иначе тука не се пенсионират като *** а като калинки с малинки!

67

Анонимен

преди 10 години

Депутатите ни нямат достатъчно умствен капацитет, ако имат изобщо. Не могат да разрешат проблема с незаконната проституция, понеже са от същата конституция.

66

Анонимен

преди 10 години

Е поне се внасят данъци и държавата печели от това.

65

антидемократ

преди 10 години

Какво значи, да легализираш проституцията? Това означава, да изместиш сутеньора от "пазара" на плътските удоволствия! Което го прави демократичната държава и законно си прибира комисионните! Е..ати ДЕМОКРАЦИЯТА! А, това, че "труженичките" са от България и Румъния, трябва да Ви говори, за поредното загробване на тези народи! Мъжът работи най-нископлатената физическа работа, а жена му се "труди" на нежния фронт! УЖАС! Това го е нямало и през турско!

64

да се узакони ли

преди 10 години

Бюджета на България е 29 милиарда лева или 15 милиарда евро. Германия печели от проститция 16 милиарда евро-повече от нашия бюджет

63

Ариец и Атакист

преди 10 години

Все пак като това там е определено като законна професия, това стимулира най-калпавия женски слой от обществото да се установи в тези домове, като по този начин не е сред по-стойностните хора и така се изключва възможноста да се вмъкне в живота им незабелязано. Както се казва всяка жаба да си знае гьола и всеки гьол да се знае колко е кален. Отделянето на хората по групи е запазена марка на германците. Някой неща просто не се смесват. Евала на самосъзнанието им!

62

дедо Ташунко

преди 10 години

В Германия проститутките са вкарани в публични домове, а у нас - в политиката!

61

Анонимен

преди 10 години

Ама естествено от България и Румъния.То и за това сме им виновни пак ние.Ако беше направено тук това всеки ден щяха да ни плюят,ама нали е там-Виж колко е демократично.Лицемери.

60

стари новини

преди 10 години

В Германия (визирам Западна), публичните домове са си бли законни още през 60 години на 20-ти век. Бил съм в Хамбург през 1962/63 година.

59

111

преди 10 години

защо се жалите и при нас има много такива закони ***, и си ги избираме ,даваме им хубави кабинети , добра заплата и са напълно закони , и се продавт на турските *** -с една дума предателите на българският народ

58

Анонимен

преди 10 години

"16 милиарда евро годишно." Само този цитат ще постна в коментарите. Това е индурстрия базирана на човешките слабости като алкохола и комара. И двете са законни!!! Тези индустрии генерират ПАРИ и ДАНЪЦИ. Всеки си прави сам избора, какво иска да работи и къде. Нека я направят навсякъде легална проституцията. Всички ще са доволни!

57

Камен

преди 10 години

При нас проституцията е на най-висше държавно ниво, където е пълно с политически ***. Самия министър-председател преди да стане премиер марионетка на БСП и ДПС беше финансов министър на СДС. Един друг субект пък продаде цялата си уж националистическа партия на комунисти и турци за власт и пари. Трети пък непрекъснато обикалят от партия в партия само и само да се домогнат до властта. Изобщо при нас имаме повече *** в парламента и партиите отколкото по бардаците.

56

Анонимен

преди 10 години

При положение, че така или инъче това не може да се ограничи по никакъв начин, защо да не се легализира, така наистина държавата ще получава пари, а и в България всяка втора девойка си е простит*тка няма, какво да се лъжем само трябва да се огледаме.

55

толкова глупава

преди 10 години

Таа Журналистка толкова глупава , взела материал на Би Би Си нюз да напише неква статия тука