294

възмутен до 439

преди 10 години

"героите-партизани"Абе ти нормален ли си - това са долни крадци, убийци, терористи, живяли по горите !Ама мекушавият ни цар все ги помилваше, трябваше да ги избием до крак навреме и България нямаше да падне под комунистическата чума!

293

435 до 437

преди 10 години

Принуждавате ме да пиша. Правя го без удоволствие. Ей добиче, май прекали! Нашият не е *** и има купчина български ордени. Бил се е на странатана републиканците срещу франкистите и побързалите да помагат немски и италиански пилоти. Същите, които сринаха Герника! Когато се е появявал с белия си изтребител, фашистите са бягали бързо. След 9-ти в София се среща с куц немски офицер на един прием. Оказва се, че нашият го е свалил. Поколението му са видни музиканти, едната внучка е френска графиня

292

435 до 436

преди 10 години

А кой ти каза, че не защитавам българските герои? Героите-летци, героите-партизани, героите от Драва! Защитавам ги от такива като теб. Които СЕГА наричат партизаните - шумкари, крадци на кашкавал! Които се гаврят с паметта на героите! Които не разбраха, че не са крадци на кашкавал тези, които взривяват бомбата под себе си! Мерят всичко със собствения си крив аршин. За които е нищо да ти подпалят къщата, да те изведат на мегдана да гледаш отрязани глави! Уважавам героите на всички народи!

291

Анонимен

преди 10 години

французина "Почетен легион", британеца - може би Кавалер на Британската ИмперияНаш *** герой на съветския съюз, що няма ли български ордениМарш от тука куче проклето

290

Борчо

преди 10 години

Дали руска или европейска хегемония в Украйна?! Мисля, че изборът е лесен, стига САЩ и ЕС да не пращат на майдана снайперисти. Те обаче изпратиха и сега накланят везните на избора в своя полза. Не си мислете, че украинският народ е важният, неее. ЕС въобще не се интересува от народите с православно изповедание! Новата Римска империя гледа на нас като на неизбежното зло, което следва да се треби всячески. Благоденствие ли, никогаж!

289

от друг до 435

преди 10 години

Ами тогава защитавай българските герои, а не чуждестранните.

288

До 427

преди 10 години

Да, за мен "Герой на Съветския Съюз" звучи като висша мярка за човешка доблест, смелост и благородство! Сигурно така звучи в ушите на французина "Почетен легион", а на британеца - може би Кавалер на Британската Империя. Знаеш ли ***, че един легендарен български летец е първият чужденец, получил славната награда? Ати, ***, не ме пъди от България! За това бия през устата! Предците ми са били достойни българи и са се били за България!

287

Анонимен

преди 10 години

На Украйна не й трябват милиони, а милиарди. И не няколко, а десетки.... Единственото, което запада може да й предложи е заводите - за скрап, нови няма да строят, полезните изкопаеми ще се изнасят, цените ще хвърчат нагоре като обезумели... И не изтока или запада са им виновни, а собствените им олигарси! Когато прогледнат, няма да могат и протест да спретнат, защото ще са живи мощи.

286

Анонимен

преди 10 години

Най-важното е, дори и да направиш грешка, каквато мнозина от тук коментиращите представители на застаряващото българско население приписват на Украйна и нейните "нищо не разбиращи революционери", да имаш възможността да намериш решението й сам. На никоя страна от соц-блока не й е (било) лесно. Прибалтийските страни да не би да са много богати на суровини или каквото и да било? Близостта на руския и украински език да не е прецедент в света? Братски чувства на сила не се постигат.

285

Анонимен

преди 10 години

До До Анонимен 416Кога си бил там бе *** неграмотно?По време на войната ли или просто правиш извод от жалката съветска пропаганда?

284

Анонимен

преди 10 години

Видяхте ли лукса на управляващите в КИЕВ а представяте ли си какво е в Моксва , стига разбира се Путин да не е като Сталин дето си е спал с шинела .

283

Анонимен

преди 10 години

Нa всеки проблем се нaмирa решение, и кризaтa в Укрaйнa ще бъде преодолянa, плювaчите от москвето ще увиснaт със зинaли усти. Времето нa шaнтaжa с тъпия руски г.з отминa, ето съседите ни от Румъния ще имaт собствен шистов гaз, товa е бъдещето! A Укрaйнa е богaтa нa ресурси, ще се опрaвят, европейските 20 мил. евро ще им помогнaт!

282

Анонимен

преди 10 години

PUTIN, SPRI IM NEFTA I GAZTA, ZABRANI NA UKRAINSKA PRODUKCIA DA VLIZA V RUSIA, PUK NEKA VLIZAT V EVROPEISKI SOYUZ

281

Анонимен

преди 10 години

Путин стремително върви по пътя на Янукович - да бъде разкъсан от своите :-)))

280

Анонимен

преди 10 години

За тебе щом мярката е герой на съветския съюз какво да говорим повече!То сте съв съюз нерушимии, докато не каже някой че УНИЩОЖИХТЕ православието и елитите на нациите тогава ставате невинни руснаци водени за носа от евреин грузинец и арменец и вие не знаете май какви сте - пълни *** или по медицински шизофреници ограбени бедняци, че и нас искате да ни правите такива - е ние не щем, вън от България!

279

До Анонимен 416

преди 10 години

Не лъжи! Това е една от Божиите заповеди. А аз ще ти кажа, че съм бил достатъчно време там и знам нещата по-добре от брътвежите ти. Украинците са избивани, както и белорусите, от първите дни на войната - просто са били на пътя на варварите.Бомби, артилерия разстрели от самолетите на "Луфтваффе", масови разстрели на мирни хора.Това, че е имало бендеровци, не значи, че украинците са били срещу "поробителя". Колко Герои на Съветския Съюз дава Украйна! Да си чувал за Доватор,Тимошенко и други украин

278

Курдо

преди 10 години

До neni4a--421; Стига си писала глупости и си чертала апокалипсиси.Щом извършиха това Украинците доказаха че са народ достоен за уважение.Да му мислят Рашите.Путин все повече започва да прилича на Сталин, но времената вече са други.Ще му духнат под опашката на новия сатрап.

277

Курдо

преди 10 години

До Наблюдател--414; Горбачов спаси Руснаците да не станат като Северна Корея.

276

Курдо

преди 10 години

До мими--412 ;Кога украинците са живеели добре.При Сталин ли?Да си чувала за ГОЛОДОМОРА?Руснаците и Украинците не се сражаваха срещу германците.защото не искаха да се бият за омразния им комунизъм(чети новите историци).Те посрещнаха Германците като освободители. При Янукович ли живяха добре?Не трябва да допускат нашите грешки.Трябва да избесят доста ***.И тяхните са крадливи като нашите.В едно училище учеха.

275

Атанас

преди 10 години

Пишещата *** Василева проявява недопустимо вземане на страна, нещо, което не й е позволено! Изрази като "бившия съветски господар Москва", "руски васал" и др. говорят за крайно слаба журналистическа подготовка, за откровен слугинаж. Всъщност, от снимката ме гледа слугинче.