236

БГ

преди 10 години

Сега Украйна е една бездънна яма за потъване на пари. Колко милиарда ?/$ ще трябват за да се възстанови всичко ? Украйнците потънаха ... само дето още не го знаят.

235

Сто процента някой е отарашил каквото е останало в хазната в тоя хаос.

234

ПОУКИ...

преди 10 години

Когато и нашата изватена коалиция си отиде от властта, и България ще е докарана до това положение! МАФИЯ!ОСТАВКА!!!

233

до 300

преди 10 години

До азАаа не, бъркаш се! Сега им викат ***! Кой нормален ще пише за политика в 4 часа сутринта? Само платените червени ***!

232

Анонимен

преди 10 години

До АнонименФакти!!! На тия дето си паркират джипките в два гаража, събота се плацикат в басейнчето зад къщата, на тия им е мръсен и гаден комунизма. Ти от народа ли си, *** ли си, такъв ли си?

231

Анонимен

преди 10 години

До АнонименРобство за едни, радост за други(повечето). Успокоение за теб е, че не си единствен в простотията си! Каквото е имало тогава, сега и след 100 години няма да се постигне. Идеален режим няма, има по добър и по лош, а капитализма е доказал на всеки трудещ се човек, че няма нищо сигурно в него. Всичко е за много кратко. Едни от най големите антикомунисти признават, че икономиката е била много по мощна през 70-те години. Тука сме били 9 милиона българи. Тук не става въпрос за любим цвят

230

Анонимен

преди 10 години

Товарищ ***.ин ще напълни хазната.

229

краси

преди 10 години

Някога дядовците на днешните БАНДЕРОВЦИ помагаха на ХИТЛЕР да зароби и унищижи Украйна, а сегашните БАНДЕРОВЦИ помагат на МЕРКЕЛ , но Украйнците са горд и борбен народ и КРИМ, СЕВАСТОПОЛ и другите части на Страната, сформират доброволни Опълчения и нама да позволет на БАНДЕРОВЦИТЕ да продадат на Меркел и ЕС Украйна и да я унищожат, заробвайки я, както направиха с България и Югославия....

228

Анонимен

преди 10 години

Не е важно че Украйна е пред фалит, важното е че на сащ ще им честитим нови военни бази!

227

Анонимен

преди 10 години

Само САЩ и ЕС печатат долари и евро и ги раздават на техни агенти, но за 1 долар "помощ" искат 10 долара в замяна. Янукович може да им даде само гривни и затова трябваше да протестират пред посолствата на САЩ и ЕС. Не че САЩ и ЕС и сега ще им дадат помощ, всичко ще потъне в джоба на техните агенти като Кличко и Тимошенко, а обикновените хора ще стягат коланите в мизерията докато върнат "помощта" с лихвите още 50-60 години.

226

Анонимен

преди 10 години

За пореден път за съжаление се опитват да замажат очите на хората,дано украинците излязат по умни от нас ,а и Путин още не е казал последната си дума !!!

225

maora

преди 10 години

схемата за фалита и заробването на страната успя. Ще се вземат заеми от поробителите от МВФ. Ще се раздели страната на сфери на влияние и всичко ще отиде в канала. Житницата на Европа е сериозен залък за всички велики сили. Кофти за хората, но от тях никога и нищо не е зависело. Всичко беше сценарий! Ако бях на Путин щях да действам здраво, но сигурно не е толкова просто. Надявам се матрицата да се е изяснила на много хора вече.

224

аз

преди 10 години

еи аман от глупави гущери и бойковски тикви само те са имали дядовци милите само те са страдали

223

az

преди 10 години

До Анонименкажи го на китайците бати това и вземи прочети малко икономически анализи,че си смешен направо дрънкаш.А и кажи го на фалиралата американска икономика където външния дълг е повече от БВП или на испанците гърците португалците италианците и т.н. така добри и силни икономики хахахаха

222

Анонимен

преди 10 години

Преврата в Украйна ми прилича на идването на власт на Хитлер, аналогията е пълна, хронологията и спонсорите са същите, четете история...остава да видим кой ще е новия

221

Анонимен

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРЕ Камазите горят нафта,а американските МАСК горят дезодоранти. Наливаш дезодоранта в американския камион и той си върви,върви. и в кабината ти мирише на дезодорант.

220

Анонимен

преди 10 години

vsiaka strana, koiato e bila pod komunisti4esko robstvo e falirala.

219

Анонимен

преди 10 години

И България скоро ще е пред фалит след 25 демократично крадене. И какво направиха имаме и Бентлита миски силиконки яхти самолети подмогнаха швейцарски и кипърски банки и офшорки златни тоалетни и полилеи за 100 хиляди

218

ама че народ

преди 10 години

И така, в небезизвестият еврейски (МОСАД) сайт DEBKAfile излезе информация, че войските от Сочи днес са пристигнали в базата в Севастопол. Също така има огромно струпване на руски войски в близост то Донецк. Голямо военно движение се забелязва и покрай Белгород, който е на 40км от Украйнската граница. Техниката и войниците са в пълна бойна готовност и чакат команда.За хейтърите само да повторя, това го казва Тел Авив момци!

217

емигрант

преди 10 години

На теб и един цент не давам.Харчиш ги да купуваш кебапчета на съпартийците си.