24

Анонимен

преди 10 години

никой! спорта взе да омръзва, дори не го гледаме вече.....

23

Анонимен

преди 10 години

ще ги запомним с най слабото присъствие и тъпанаря ***...

22

supernova®

преди 10 години

Ще запомним хокейните отбори на Канада (женския и мъжкия) и как Вова Путинович се суетеше като квачка над безценните си (без майтап, сметката го казва!) игри :D

21

Анонимен

преди 10 години

Къде е любимия на нашата коментаторка по биатлон - Мартен Фуркат ?

20

Лукавия

преди 10 години

И холандците си спечелиха медалите в бързото пързаляне, а не в шортрека,Марийче................сн. 2

19

eve1

преди 10 години

Олимпиадата е най-хубавото нещо,което човечеството е измислило в спорта,а тази в Сочи беше най-хубавата от всички досега.Дано да има и по-добри!

18

смех

преди 10 години

17 - ще го допълня, че за да вземеш и последното място трябва да стигнеш до финала - "подвиг", който не можаха да постигнат мнозина от нашите! Били болни, лоши ски, пистата за тях била кишава, а за другите била перфектна и т.н. ........

17

Анонимен

преди 10 години

Имахме една голяма делегация от скъпоплатени ЕКСКУРЗИАНТИ на олимпиядата, за чиято подготовка са дадени много пари, а големия успех се състои от едно 5-то място и останалите дори не си заслужава да се гледа колко назад в класирането са...

16

ДО 15

преди 10 години

НЕ СЪМ ТИ НИТО ГЕЙ НИТО РОМ ОТ *** МАХАЛА , ТАКА ЧЕ НЕ ГОВОРЯ С ТЕБ/ТОЕСТ НЕ СЪМ РОДООСТЪПНИК ХА ХА ХА

15

Анонимен

преди 10 години

До С КАКВО ?продаде ли си дупето на тиквите от Позитано, родоотстъпнико?!

14

АТАКИСТ

преди 10 години

до 13Федерер отдавна не играе тенис. Неговото е мъка за всички негови почитатели вече.За мен също- като негов фен!

13

Анонимен

преди 10 години

Ще се запомни като олимпиадата на Путин, по-точно като путиниадата!Другото е само статистика - титли, медали, пари! Зрелище тип ширпотреба. Сдъвкваш и изплюваш!Сега ще гледам тенис - Федерер играе в Дубай! Хайде, бай,бай!

12

С КАКВО ?

преди 10 години

ЩЕ Я ЗАПОМНИМ С ТОВА ЧЕ НАЙ ВЕЛИКИЯТ СЛАВЯНСКИ НАРОД НАПРАВИ НАЙ ДОБРАТА ЗИМНА ОЛИМПИАДА, ПОКАЗА КИРИЛИЦАТА НА СВЕТА И ЧАСТ ОТ ВЕЛИКАТА СЛАВЯНСКА КУЛТУРА..КАКТО И С ТОВА ЧЕ ЗАВОЮВА НАЙ МНОГО МЕДАЛИ. ВЕЧНА СЛАВА, ДА ЖИВЕЕ РУСС..

11

АТАКИСТ

преди 10 години

до 9Който може си го може. От теб ли взе Русия 55 милиарда, *** скот???Май не можете да повярвате как един според вас беден народ като руския отделя 55 милиарда за Олимпиада? Направо Путин така ви ръгна в плиткоумните хамерикански мозъци и плитки душици с тия похарчени средства, че изпаднахте в ролята на бедни духом и финансово същества на които им е присъщо да бъдат "счетоводители" на милиардерите по съвремените клюкарски седенки- демек форумите!

10

Анонимен

преди 10 години

Естествено хокейния *** на Канада!

9

Анонимен

преди 10 години

Аз лично няма да запомня никой и нищо. Гледах няколко минути от откриването и около минута-две от закриването. Но ще запомня цифрата 55 ... това е сумата в милиарди които са похарчени за цялата бутафория.

8

Холандец

преди 10 години

Както винаги Днес.бъгъ бързат да дращят без да се информират. Иреен Вюст има точно 0 спечелени медала в шорттрека, защото се състезава само в спорта бързо пързаляне с кънки. Но за авторката видимо няма никаква разлика, пак като е успяла да различи биатлона от ски-бягането добре е.

7

Анонимен

преди 10 години

Аз ще запомня най-вече олимпийския дух с който западните медии отразиха олимпиадата, честно, почтено, положително и без никакво политизиране. А с това изказване можеше да спечеля и златен медал по цинизъм ако имаше такава дисциплина...

6

Анонимен

преди 10 години

681 - 1944 Амин !

5

681

преди 10 години

Такава Олимпиада досега не е имало нито зимна нито лятна!невероятни съоръжения и организация! А руснаците са страхотен народ -благодарим им за шоуто което ни предоставиха!