17

Некъф Човечец

преди 10 години

Калко хубаво чувство за хумор! Браво г-н Велев!

16

Ников

преди 10 години

Огромния проблем на България е липсата на печеливша икономика, икономика голяма по обем и с добра добавена стойност.Просто няма и толкоз.Ако имахме работеща и добре печелеща икономика,в какъвто и да е сив или тъмен сектор хората биха имали добри доходи и приличен живот.А с тази мижава промишленост и умряло селско стопанство ще си мизерстваме ,пък дори и на 100% да е на светло , а пък данъците и осигуровките могат да бъдат плоски,стръмни и пр. но първо трябва да има пари, другото е празни приказк

15

AAAA

преди 10 години

AMI ZATOVA PENSIONERITE 6TE SI SEDAT NA MESTATA I NQMA DA GI OSVOBODQT ZA DRUGI PO MLADI OT TQH 6TE PASHKAME 6TE OHKAME TVA NA BOLI ONOVA 6TE UMIRANE AMA NA RABOTA S6TE SEDIM MQSTO NA NIKOI NQMA DA OSVOBODIM TOVA E DEVIZ NA VSEKI PENSIONER TOVA DA ZNAETE 4E POSLE VIKAME MLADITE NE RABOTQT KAJETE KADE

14

Диди

преди 10 години

Този *** Васил Велев , като седи на стола и си търка кълките може да работи и до 100 години. А защо не си отворят очите , че повечето работодатели осигуряват на 4 часа , а се работи на 8 и по 10 часа това няма ли кой да го види и премахне.

13

Койчо

преди 10 години

До любознателенМалко са 60г. 65 - 68 ми звучат съвсем в рамките на нормалното. По-големите вече няма да могат да се разтягат нормално.

12

любознателен

преди 10 години

Другарю Василев,според теб може ли една балерина да речем да скача по сцената до 60 г ?

11

Анонимен

преди 10 години

Изобщо България има ли икономика?

10

дълбок сън

преди 10 години

Намаляват невроните в надрамието ти! Хората многократно ви го набиха в кратуните,ЧЕ ЕДНА, ОТ ГЛАВНИТЕ ПРИЧИНИ, ЗА НАЛИЧИЕТО НА "СИВА" ИКОНОМИКА, Е МИЗЕРНОТО ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА АКО ВЪОБЩЕ ИМА ТАКОВА!Много ви се иска, "вашата държава",да вземе след толкова теманета по отношение на вас,"работодателите"(сякаш "давате" милостиня,а не ви работят),да се въведе задължителна ангария 365 дни в годината и да ви се плаща за това от държавния бюджет.За съжаление,както върви и това може да стане.

9

tuuutt

преди 10 години

дрън-дрън

8

Анонимен

преди 10 години

Сивата намалява, друга няма ... значи се движим добре, Европа ще ни похвали

7

изнервен

преди 10 години

И този вероятно е бил член на БКП. Или все още е?

6

БЯГАЙТЕ, НЕ СЕ...

преди 10 години

обръщайте назад- тези, които убиха три поколения напред, няма да се поколебаят да ви затрият окончателно ! " Да се премахне ранното пенсиониране "- комунокапиталистите премахват вече всичко, защото те се награбиха за хилядолетия напред ! Те се осигуриха до девето коляно- мислете му вие, които оставате тук !!!

5

?!?

преди 10 години

Не може! Станишев обеща!

4

Анонимен

преди 10 години

А Фактурите , които продават на пазара вече 15 години ?

3

Анонимен

преди 10 години

Не сива ,просто няма никаква икономика!

2

Анонимен

преди 10 години

Сивата икономика намалява ,защото намалява и икономиката на България .

1

5kov

преди 10 години

Съжалявам но аз не мога да си позволя да плащам данъци. Вместо 150лв осигуровки плащам само 40лв. останалите отиват за да глезя детето с дребни подаръчета.