189

Гого

преди 10 години

Отпускат заема .Парите потъват по джобовете на богатите мафиоти.Изкупуват заводите и предприятията, обявяват ги в фалит, събарят сградите и продават желязото, с парите се строят хотели по морето .За народа:безработица до шия, заводи няма, пари също.Кадърните отиват в Европа да повишат печалбата на евробогаташите, некадърните остават в Украйна да мизерстват.Да гледат България, това е бъдещето им след 50 години, НА ДЪНОТО .

188

$$$$$

преди 10 години

ето защо ще забавят плащанията от евро фондовете/а таксата от1 милярд си я взимат веднага а

187

тъпотия нашенска

преди 10 години

До АнонименВероятно необходимото и достатъчно условие е самият ти да не си сред тези 100-тина

186

евроскептик

преди 10 години

Евро-хидрата (оялата се eвро-бюрокрация и едър капитал) в готовност да храно-смеле още един народ.

185

cls

преди 10 години

До българинТи си *** Гейропеец .

184

bb

преди 10 години

да си купиш 50млн.народ и 600000кв.км земя за 20млрд е добра сделка.В задачата се пита-след колко време укринците ще се молят на Русия за помощ.Еврейския съюз ще ги обезкости за нула време.Много ми е любопитно,Кличко дали ще бъде там тогава.С15-20млн.евро в сметката си,е лесно да се правиш на демократ

183

Анонимен

преди 10 години

Янукович им свърши мръсната работа а сега го гонят да го съдят. Ако не беше заигравката му с Москва европейците не се канеха да дадат нито едно евро на Украйна. А сега клекнаха и дават 20 милиарда които разбира се ще отидат по сметките на украинските олигарси.*** му трябва да целуват украинците. 100-на жертви не струват колкото 20 миларда евро.

182

ТЪЙ ДЕ!

преди 10 години

УКРАЙНА СЕ ПРОДАВА ЗА 35млрд. А ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДАВА 20! АМА ПОСЛЕ ТЪПИТЕ ХОХОЛИ ЩЕ ВРЪЩАТ 120 - КАТО ГЪРЦИЯ!

181

seira

преди 10 години

НЯКОИ ПАК Я ОБЪРНАХА НА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА "ЧЕРВЕНИ" И "СИНИ", "КОМУНИСТИ" И "АНТИКОМУНИСТИ", "ПУТИНОВЦИ" И "АНТИПУТИНОВЦИ" И Т.Н....УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ, МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА,... ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ "ПРЕХОД", НЕ МОЖАХТЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НЯМА "НАШИ" И "ВАШИ"... ЗА ВЛАСТИМАЩИТЕ, ХОРАТА ОТ НАРОДА НИКОГА НЕ СА БИЛИ "ТЕХНИ"...

180

Demos

преди 10 години

Украинците тепърва ще усетят дебелия. Сега ще им дадат жълти стотинки срещу така наречените реформи, които всъщност означават закриване на икономиката им, сриване на доходите, глад и мизерия. Халал да ви е Европейският съюз и Америка взети заедно. Ние вече им се наситихме. Скоро и вие ще им се наситите!!!

179

Demos

преди 10 години

Защо аз да плащам за империалистическата политика на САЩ? Майната им и на Европейския съюз, и на Украйна, и на САЩ, и на Русия. Народа мре от град, а хубавците от Брюксел ще наливат нашите парички на Украйна, за да угодят на САЩ. Не искам нито Европейски съюз, нито каквито и да са други поробители и освободители!!!

178

Анонимен

преди 10 години

И ОТ КЪДЕ ЕС ЩЕ ВЗЕМЕ ТЕЗИ ЕВРА ЗА ДА ГИ ДАДЕ НА УКРАЙНА ???? ТО СЕ ЗНАЕ - ОТ ПОВИШАВАНЕ НА ТАКСИТЕ НА ДРУГИТЕ А ЗА НАС - НЯМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ - ПЕНСИИ - ОБРАЗОВАНИЕ И МНОГО ДРУГИ

177

Анонимен

преди 10 години

И в Украйна ще има порно. Също като при нас!

176

ама че народ

преди 10 години

Бълтарина май се отказа. 20 мин няма отговор ... Ако някога успея да изкарам форумен *** да защитава идеите си очи в очи, ще е истинка победа за Българската демокрация.

175

Анонимен

преди 10 години

Абе какво пак се дракате помежду си за чуждите проблеми? И Украйна и Русия и янките и всички се оправят някак, ама ние сме в ЕС и НАТО, а сме си същите ***. Така и не разбрахме, че трябва да сме единни и да се борим за България, че скоро ще останат само *** и турци тук, а ние ще има да мием чиниите из пицариите в чужбина.

174

Анонимен

преди 10 години

Да ще предостави, ама друг път...и под формата на еврофондове след като разбият украинската индустрия и превърнат населението в нископлатени роби с единствена цел в живота - да пазаруват западни стоки от Мол-а или от Кауфланд!

173

ама че народ

преди 10 години

До бълтаринАко верно дойдеш, в което адски се съмнявам, обещавам да опиша много точно какво се е случило после. Или ти на такива обещания не вярваш ... добре, ти ще разкажеш :)

172

ама че народ

преди 10 години

До бълтаринБълтарин ... Лозенец, Семинарията или Хемус (където ти е удобно). 1.82, средно телосложение, спортни дрехи. Към колко ти е удобно да минеш ?

171

бълтарин

преди 10 години

До ама че народ:Не се прави на възпитано, комунистче въшливо. Съгласен съм, дай си адреса за "спаринг". Описанието е ясно - неандерталец с претенции за тарикат. Няма нужда да търся заместители на обидни думи, от "комунист" по-обидна дума НЯМА. Та, чакам.

170

и 200 млрд

преди 10 години

да дадат пак ще изсмучат и последната капка кръв на украинците