130

emil.popov.35

преди 10 години

Най-добрата Олимпиада за всички времена според мен! Поздрави за Русия и за всички допринесли за това!

129

Анонимен

преди 10 години

ДО българин-тези стадиони и писти за слалом шортрек ще са много добре дошли за спортистите в Русия няма да си харчат парите във Франция до сега в Русия е нямало такива писти нямало е къде да тренират е сега има както има в Италия Франция в това не виждам нищо лошо а напротив пистите ще ги използват руските граждани а и не само руските а за тунелите ти си *** това е инфраструктура има път между Пловдив и софия и ко тея хора живата си само по патя ли ще го прекарат

128

Анонимен

преди 10 години

Кич,помпозност и далеч от добрия вкус.Управляващите в Русия са все същите .Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили.Къде е велика Русия от преди 1917год.Изводът е железен и не подлежи на съмнение..Където стъпи комунистически крак,там трева не расте.

127

Анонимен

преди 10 години

Българите пак хейтват Русия. Болят ли ви балканските ***, че от 18 спортисти един не става за *** за зеле ? То впрочем от 7 милиона души сбирток да стават най-много 200-300 човека, така че нищо учудващо :)

126

karton

преди 10 години

В Корейския град има нормална инфраструктура има и стадиони и писти нормално е да е по евтина

125

123

преди 10 години

Че мразите Русия -добре,тя и не иска да я обичате.Но защо и държите сметка на изхарчените пари,та те са си нейни,не ги е взела от вас отворковци.Или заслепени от злоба се чудите какви глупости да сътворите.Мразете,като това ви харесва,но се замислете докъде ще стигнете с тази омраза,и кой се мъчи да ви я насажда.

124

българин

преди 10 години

До Анонимен:"Русофоб", ***, *** НЯМА. Щом някой е разбрал, че от Русия ЗА НИКОГО НИЩО ДОБРО НЕ ИДВА И НЕ Е ИДВАЛО, значи ИМА АКЪЛ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ, *** червено недоклатено.

123

българин

преди 10 години

До разбирач 156 и 157:"Кластер," ***, на английски значи "куп", "купчина", "гразд". То оставаше 52 мириарда да са заровени само в пистите и ледения стадион. Оставали за града и хората - голям смях! Абе, отвореният, колко живеят в Сочи и живота си във возене през тунели ли ще прекарват или ще се спускат на слалом, или ще се пързялат шорт трек? Или, може би ще ги пуснат на олимпийския стадион да играят хокей? А че 7 МИЛИАРДА трябвали за поддръжка, за близките 3 г., а Путин казал, че НЯМА?

122

Анонимен

преди 10 години

Щом *** русофоби изпадат в ярост, значи всичко е наред и ще бъде и занапред. Изпий един чай от маточина, безплатен съвет ! Ха-ха.

121

до 162

преди 10 години

Прав си, но всичко е въпрос на традиция и влагани средства. В 8 млн. България печелехме всички медали в Художествената гимнастика и борбата, защото там имахме силни школи.

120

българин

преди 10 години

До Анонимен 163:Прастак си ти. *** червено съветоидно. Пак овоня форума. Тичай да целуваш *** на Путин, че му се стъжни и за Сочи и за Украйна.

119

ввп

преди 10 години

Такова меропрятие може ли да се организира в Бг в близките 50 години?

118

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 161:Ти нормален ли си бе или се правиш на интересен? Това беше най-мърляшката и трагична олимпиада, която изобщо се е случвала. ОГРОМЕН ПРОВАЛ с цена 52 МИЛИАРДА. Даже да ги бяха раздали на калпак на нещастните руснаци, по-добре щеше да им е.

117

Анонимен

преди 10 години

Простаците русофоби газ пи--т ! Доволен съм !

116

българин

преди 10 години

Съгласен съм със 159, но, в същност голямото БРАВО е за Норвегия и Холандия, както и за Канада като цяло. това са малки нации, а постиженията им на тази олимпиада са ГОЛЕМИ.

115

Анонимен

преди 10 години

Браво на руснаците, всичко беше перфектно, даже и тяхното представяне .Откриване, закриване на Олимпиадата, най-красивото и оригинално до сега. И най- много медали, браво !!!

114

Анонимен

преди 10 години

много моля, на следващо спортно събитие от този род, да не разрешават на г-н Алипиев да коментира церемониите ни по откриване, ни по закриване. един негов коментар на церемония ... и цялото удоволствие на семейството ми от наличната ни домашна HD видеосистема и Dolby sound отиде по дяволите, а чакахме Олимпиадата с интерес. и я гледахме, разбира се.

113

Анонимен

преди 10 години

Браво на канадките и канадците. Хокейните турнири са най-голямото състезание на една зимна Олимпиада. Браво КАНАДА!

112

karton

преди 10 години

Сега се прави писта за формула едно тя е почти готова трасето и ще минава покрай олимпийските стадиони на 300-400 метра от от олимпийския кластер се строи "Луна парк" за формула 1 сега есента ще е първото състезание

111

karton

преди 10 години

Тва всичко остава за хората бе момчета а и да не говорим че стадионите ще се използват от спортистите за тренировки вместо да ходят до Франция те ще си тренират в сочи също така и децата бъдещето на Русия ще използва стадионите другия плюс от тези 50 милярда е че си направиха целогодишен свръх модерен курорт