34

kompot

преди 10 години

Подобна щуротия като това в заглавието може да каже само нашия президент! Явно е забравил, че говори със спортисти и е започнал да се прави на интересен пред тях с подобни изказвания. Така ще го запомня,винаги неадекватен!

33

Tiago

преди 10 години

Роската от кой свят пада? Точно по политически причини отиди в Сочи. Много хора го посъветваха да не предприема това пътуване, но в крайна сметка той го направи през гърба им. Странно решение от негова страна и имам чувството, че го взе напук честно казано.

32

Моника

преди 10 години

Намерил кой да говорим за екология, човекът, който има построен имот на забранена зона, по скалното Черноморие, на това му се казва, най-големият еколог в България. Явно пак не се чува и не е подготвен.

31

bicheto

преди 10 години

Президента вече не мога да го понасям . Като цяло нищо не е направил до сега за българският спорт и само говори . По - добре да не се обажда, че неговите алабализми ми идват в повече !

30

боби

преди 10 години

Какви курорти, какъв сняг.Глобалното затопляне е тук.Първо да изсечем горите, а после да посипваме ливадите с изкуствен сняг и дриуги химикали за да се пълзалят хората...Това не е ли абсурдно.

29

Тоя дори не знае,

преди 10 години

че еколог е професия, а екологията - наука!Все едно да каже - аз съм биолог, или архитект, или стоматолог....Пълен ***!

28

Хан Кубрат

преди 10 години

Тази куманяжка *** Росица Плевелка а пипне българските планини, а съм му отрязал ръчичките алчни.

27

ЕГАТИ СТЕНАТА.....

преди 10 години

ОТ ВЧЕРА И ДНЕС....ВСЕ ПО 50-ЧОВЕКА ПРЕСИЧАТ ГРАНИЦАТА!!ТЪПИЗМИТЕ НА БКП-специалистите -----ВИНАГИ СТРУВАТ ОГРОМНИ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ!АМА НИЩО Им НЕМА -----БЪЛГАРИТЕ СА АДСКИ БОГАТИ!НАРОДА ДАВААААААААААА.....ХА,ХАХ,ХА,ХААААААААААА....

26

дон тиквун де кратун

преди 10 години

Този миризлив крадец е срам за президенството,срам е за България.*** гьонсурата гнусен

25

Анонимен

преди 10 години

Този е толкова жалък, че не може да каже две смислени приказки! Както каза Любен Дилов, ако не е Б.Б. и за домоуправител няма да го изберат!

24

недоволен

преди 10 години

Срам ме е че такъв *** е президент на моята България, не само той всичките досега бяха *** и ограничени хора. Вместо да се възхитите от прекрасната организация и условия за спорт и отдих в Сочи, всички политици, журналисти и всякакви капацитети ръсеха през цялото време на игрите глупосг след глупост. Срам и позор, *** и ограничена нация, срам ме е от вас.

23

стиви

преди 10 години

Мушморок сред мушмороци! До един - хрантутници некадърни, алчни хиени!

22

Вярно си е

преди 10 години

Защо отиде - не по политически причини, а по спортни.Добре, но кой те кара да забиваш в причините- отишъл си , срещнал си се с нашите. Май че те е страх от среща с руските политици-че няма да ти простят простотиите. Ха да видим тази вечер кой от тях ще ти обърне внимание.... А и за какво ли- ти не живееш на тази планета или поне в онази част от нея дето вирее почтеността. Ти си просто едно недоразумение- магарето, което Бойко назначи. Ще се разбере дали си вързан и с белото траси Париж-Дакар.

21

Анонимен

преди 10 години

Не ми допадаше този човек, но откакто комуноидите го плюят, знам, че може и да е свестен!

20

666

преди 10 години

А бе *** престани да ръсиш глупости!Къде ти е спорта къде ти са зимните съоръжения?Не те ли е срам да се възхищаваш на чуждите постижения и успехи и да плещиш простотии?Трябваше да изпратиш хотелжиите и бакалите от боровец и банско на Олимпиадата защото там други няма ,няма спортисти нямащи бази и лагери! ***!

19

Анонимен

преди 10 години

***!

18

Анонимен

преди 10 години

Черноморието и Банско бяха съсипани с цимент от алчни инвеститори и сега стоят празни 9-10 месеца.

17

Анонимен

преди 10 години

леко да не се задавите от злоба, хейтъри :)

16

тълкувач

преди 10 години

същият *** като Гоце трипера,петъо коня,и жельо жабата!празните приказки на наще политици ,са в контраст с откраднатото от Народа!

15

Анонимен

преди 10 години

Некой требе да му бие един чимбер на Роско, и да му забрани да говори на български без преводач. Роско казва нещо, преводача го разтълкува и превежда на български. Много е просто и ще спести на българите много, ама много срам от деянията на оказалия се на длъжността президент.