81

Анонимен

преди 10 години

До Само комунистфашистите нямат против да са първото, а ти продължавай да си вярваш и пътуваш в безтегловност.

80

putin

преди 10 години

ei rusofili razbirate li kakwo q 4aka wa6ata wi6a ruska ideologiq :)

79

123

преди 10 години

Проблемът с Украйна сега започва, той е нерешим, като някои задачи в математиката. Русия чака да свърши олимпиадата и тогава ще каже мнението си след 2- 3 дни. А в Украйна нищо не може да се реши без Русия, колкото и да се напъват Майдановци. Някой замисля ли се изобщо, че там живеят 15 милиона руснаци и икономиката им изобщо не може да съществува без Русия. Проблема не е регионален и всяка намеса отвън ще го направи световен.

78

Анонимен

преди 10 години

до номер 80Хехе, пожелавам ти парите, дето ги получаваш от партията-майка, за да пускаш *** коментарчета, за лекарства да ги дадеш. А ако не си платен ***, а просто *** - пожелавам ти да прогледнеш някой ден.

77

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен ще доведе до военен конфликт и руското знаме този път ще се вее не само в Берлин, а и в Париж и Лондон------------------ По кой начин мислиш да стане това?

76

Ili

преди 10 години

най мъдрия и реален коментар.

75

Реалист

преди 10 години

В Украйна се борят за това, което се бориха тука през 89-та, ама тук какво се случи? Фабриките, капитализма, дупедавство към Запад. На всеки му ясно, че без социализъм не става. И тука сме 7 млн от много акъл, децата ни се продават на чуждите страни. На украинците трябва да им се дава пример с България и СДС, тогава ще се наплашат и няма да искат да си го причинят, ама то пък хората с десни убеждения не разсъждават.. и те ще споделят съдбата.

74

временен президент

преди 10 години

Американският посланик в Киев назначи Олександър Турчинов за временен президент на Украйна!

73

секретарь комсомола

преди 10 години

Олександър Турчинов - секретарь райкома , затем заведующий отдела агитации и пропаганды Днепропетровского обкома комсомола.

72

se

преди 10 години

На многохиляден митинг в Севастопол бяха издигнати лозунги срещу настъпващия в Украйна фашизъм, а участниците обявиха решителността си сами да определят съдбата на града, предава segodnya.ua. Събралите се около 25 000 хиляди души на площад "Нахимов" развяваха руски знамена и избраха за "председател на Севастопол" бизнесмена Алексей Чалий.

71

Турчинов

преди 10 години

Русия да *** маркуча на обама!*** няма почивен ден! Хехе

70

Исмаил

преди 10 години

Аз се радвам че Турчинов ще управлява.

69

Анонимен

преди 10 години

Голямо шоу!Търсим шефовете на службте и особенно финансовия министър щот след еуфорията идва сметката за тока. Пълна анархия цари в Киев и западна част .От утре /банкитеяако изобщо отварят,гривни няма да приемат.Сами си го направиха!Жалко че са такива наивнци.Когато след година две осъзнаят че членове на ЕС ще станат точно никогая отново ще има война.

68

Анонимен

преди 10 години

До Румен221За това не гласувайте да спечелят пак нашите.Щото *** и автобусите не им пука, че всички са маскари.

67

Румен221

преди 10 години

Приятели,В Украйна, както и в България... се бият ДВЕ ГРУПИЧКИ от ПРОДАЖНИЦИ...!!!Едните ПРОДАВАТ народа си на Русия, другите на Америка... и не е важно на кого... - ВАЖНО Е, ЧЕ ПРОДАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СИ...!!!- Също като Гоце, Станишев и Б.Б. (Баш Буда-лата)...!!!.

66

glagoabazubaduza

преди 10 години

Който и да управлява в Украйна оттук нататък - дори педофил или сериен изнасилвач - ще е по-разумен и морален от комунист и пропутинист. Красиво е да гледаш в съвременността възраждането и покълването на надеждата за една мачкана и държана в бедност и икономическа зависимост толкова време нация.

65

Do 79

преди 10 години

Ами не си отваряй компютъра бе ***! Аман от американски и еврейски *** ейййййййййй!

64

Анонимен

преди 10 години

Хехе много ми е смешно като си отворя някоя статия и видя във форума про-руски коментари, дори и в неделя привечер! За червените *** няма почивен ден! Хехе

63

Путин

преди 10 години

Попитали Русия, ще влезете ли в ЕС?Путин: Ще влезем, ако трябва до Брюксел ще влезем

62

Анонимен

преди 10 години

Да е честито новото турско Оправяне на укрий нитче.