134

Анонимен

преди 10 години

Имах предвид коментар 171!

133

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Не пиши глупостти!ИЗЛАГАШ СЕ!

132

Анонимен

преди 10 години

Украйна се очисти от предатели. Всички путинисти се разбягаха като подплашени пилци. Кой на запад кой в Русия. Дори и шефовете на сдружението за влизане на източна Украйна в концлагера на РФ, ведна след вчерашното им сборище в Харков са изчезнали в посока Москва. Това показва недвусмислено какви са настроенията и в Изтомна Украйна. Изглежда, че на Путин ще му са необходими руски танкове за да принуди източна Украйна да се отцепи от западна, което показва че нашите путинисти са пълни ***.

131

Шоп

преди 10 години

Той Янукович затова остави нещата толкова да загрубеят, защото работи за разцепването на страната - това е руският план. Сега отиде в Харков и там ще твърди, че той е легитимният президент, с което ще раздели украинците. Дано източните не се окажат толкова ***, защото в сегашния си вид Украйна може да бъде много влиятелна, иначе ще станат памперс на Русия.

130

st

преди 10 години

Русия и запада си гледат тяхното и всеки един от тях е доволен и двете страни са лами,хехехехе

129

Запасен

преди 10 години

Аштън много държи Украйна да е цяла, защото ако се разцепи, Източната ще премине безвъзвратно към Русия, а Западната много бързо ще разбере цялата "демократичност" на Запада и отново ще се обърне към Москва. А ако междувременно я приемат и в ЕС, резила за западняците ще е глобален. Това ще е и края на ЕС. Западните райони, които се полячеят са националисти. Те обаче искат пълна независимост - както от Русия, така и от Полша. Само че ако го няма изтока да ги храни, ще питат де с*рат гладните.

128

тя

преди 10 години

Да се сложи край! Разпадна се Югославия ,Чехословакия ! Защо е тая огромна Украйна имаща много противоречия? Да се раздели на 2 - източна и западна и да се тури най- после ред. Източната ще се финансира от Русия , а западната от Америка и те ще си живеят добре, но да му мислим ние.

127

Ситуацията е много тревожна около целостта на Украйна. Ако на изборите победят прозападните партии, има голяма вероятност изтокът да се отцепи първо като автономия, после като отделна държава и след това да се присъедини към Русия. Путин вече направи този номер с Абхазия и Южна Осетия, като ги открадна от Грузия преди години. Сега те са "автономни", разбирай част от руската държава. Украйна скоро ще бъде разделена на 2 държави - западна и Източна/Крим (където е позициниран руският военен флот).

126

Анонимен

преди 10 години

Внимание ! Анти славянската и русофобска плесен се размножава със спори. Не спорете с плесени !!!

125

тя

преди 10 години

Стига е мизерствал руският народ за чужди типове.

124

Анонимен

преди 10 години

Интересно какво ще стане с договорените символични цени за руски газ.

123

Анонимен

преди 10 години

До РеалистПравилно ,по добре в селото на Путин ,отколкото в селото на престъпника Сорос ,там България не фигурира като народ и държава

122

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСамо долни предатели като теб могат да се радват на Американско Гейското влияние в Европа .А ти специално си една долна предателска *** която не може да асимилира за какво става на въпрос ,че тук борбата е на нож или Западният свят или ние Православните който надделее той ще оцелее . И вземи чети записките на Хенри Кисинджер ,за това как католиците искат да унищожат нас православните ,като съсипят Русия .

121

Marin

преди 10 години

Боев, *** такъв. Като работиш в азърбайджан, защо не кажеш откъде им падат всичките пари. В Украйна да не би случайно да има нефт и природен газ.

120

до 169

преди 10 години

ава боко ний не лижем *** на Путин, а други *** и за това сме така. Ти май съвсем си итрещял ами ние сме европейска държава при това в нато, такива като теб все още не магат да разбират най елементарните неща. срам.

119

Анонимен

преди 10 години

Само бедни провинциални скотове и 70-годишни старци могат да се радват на руското влияние! Нормалните работещи хора - не!

118

Шоп

преди 10 години

Още веднъж да обърна внимяние, че руската "помощ" всъщност е заем с лихва - изкупуване на украински държавни облигации.

117

Боев

преди 10 години

От няколко години работя в Баку.Азърбайджан процъфтява,а баку се развива с невероятни темпове.Причината е очевидна-след 1990 г. започна война с Армения за Н.Карабах.Русия взе страната на арменците и Азърбайджан изхвърча от руската орбита.Сега икономически гравитират около богатите ислямски държави,а военно с Израел.Всичките природни богатства,които руснаците векове хищнически ограбваха днес са си техни.Свободна и просперираща държава, а ние ближем на путин *** и затъваме безнадежно...

116

Шоп

преди 10 години

До до164 от славянинДано не започнат да им раздават и български паспорти, че тогава ще я втасаме.

115

Анонимен

преди 10 години

До до реалистМакедонците не са българи, а са си македонци.