17

мирянин

преди 10 години

интересна работа - в нант са анархисти в киев демократи

16

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Оставка на Оланд, свобода за изстрадалия френски народ!Долу френската полиция!Санкции срещу Оланд, Путин - свали си лапите от Франция!

15

Анонимен

преди 10 години

Хахаха, абе защо във Франция използват солзотворен газ, как не ги е срам? Трябваше да ги оставят да вилнеят, тц, тц. Нека сега ранобудни и всякакви други елементарници да видят как се действа в една демократична държава.

14

Анонимен

преди 10 години

До neni4aПрав си, ама има и друго. Самия народ на франсетата са също толкова меки китки. (китки? теменужки, дами и господа)

13

me

преди 10 години

А сега кой,ще наложи санкции, ще блокира авоарите ище забрани пътуванията на френската секс машина-президент?!! :)

12

Анонимен

преди 10 години

Френските държавни убийци смазващи народния глас с жестоки водни струи!Иво Боев ли беше няма ли да се хвърли с извадена камера в защита на демокрацията в Нант?

11

neni4a

преди 10 години

Опппа.Франсетата още на часа използваха водни оръдия. Значи срещу френски анархисти може,а срещу украински не? Да им *** на ЕС двоините стандарти

10

Анонимен

преди 10 години

youtube/watch?v=eIgNvAHIVmw клипче от протестите

9

fago

преди 10 години

Цитирам: "Органите на реда използваха сълзотворен газ и водни оръдия, за да разпръснат размирниците."Ама защо така? Каква е тази демокрация, братя французи? В София полицията не може дори да помоли някого да престане с хулиганските си изстъпления, а при вас - газ, водни струи... Значи при вас протестите са размирици, а у нас те са, видите ли, връх на демокрацията. Е..х ви демокрацията, е.ах ви лицемерието и демагогията! Да не би в Украйна да беше нещо различно? Мухльовци!

8

wtf

преди 10 години

Този неграмотен драскач, който е написал статрията ... просто ечаст от пропагандната месомелачка. Преди 20 години, когато трябваше да се елиминират "комунистическите" режими, подобни демонстрации бяха наричани митинги и демократични протести!!! Сега вече ... протестираш значи си анархист, устрас, радикал или просто престъпник. Добре дошли в новата реалност!!! И по-зле ще става!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Мислех си че в Украина трябва да са радикални протестиращите а във Франция мирни сега излиза че Украина е по цивилизована от Франция това за някакво си летище да излезнат радикално настроени хора представете си ако трябваше да свалят президент ПУУУ варвари

6

Анонимен

преди 10 години

Това не са ,,радикали'' а мирни протестиращи

5

Анонимен

преди 10 години

след Германия сега в Френският парламент тече дебати за референдум като Швеицарският в Германия е само социологическо проучване ЗА РЕФЕРЕНДУМ а в Франция вече се дебатира ужесточено В ПАРЛАМЕНТА ако се се проведе референдум КРАИ с Европа и каде ще работим тогава незнам

4

онбашията

преди 10 години

некадърници, в украйна колегите им президента свалиха

3

глупчо

преди 10 години

Тука съобщават за "радикали" и "анархисти" , а в Украина за мирно протестиращи. Мисля си, че ако някой иска да направи до домът ти летище имаш право да не си съгласен и да направиш всичко да го предотвратиш.

2

КАСА

преди 10 години

фРЕНСКИ МАЙДАНИСТИ-АНАРХИСТИ И "рАДИКАЛИ".МИРНИ ПРОТЕСТЕРИ,А пОЛИЦИЯТА УПОТРЕБМИ ГАЗ И ВОДНИ ОРЪДИЯ. ПРЕЗИДЕНТЪТ И МИННИСТЪР ВР , А ПРАВИТЕЛСТВОТО -ОСТАВКА.КЪДЕ СВЕТОВНАТА ДЕМОКРАЦИЯ-САЩ,Е,ЕК И ПР. ДА ИЗПРАТИ ПОСРЕДНИЦИ. АЙДЕ МАЙТАП.

1

петков

преди 10 години

незабавно да се наложат санкции от европейският съюз и сащ