44

dimitar

преди 10 години

spokoyno , vsichko e pod kontrol . policiyata kontrolira da ne bi nekoy da hvane nekoy narkodilar.

43

никой

преди 10 години

това е то "българите" са робски народ, който знае само да се клани, поне като няма да се спасите от унищожение, паднете с малко гръм

42

чичо ви

преди 10 години

Правян снимки и записи , а ефект -няма!!!Питам се -защо?! ООД-то ли ще се разръчка или що?! Има нещо гнило...Дали пък да не си внесем" ловци на глави" от по-напредналите държави ,че да се оттървем от тази напаст?

41

невярващ

преди 10 години

Ще се справят с разпространителите на наркотици , колкото се справиха с *** продаващи цигари на Женския пазар .

40

Анонимен

преди 10 години

До ВалериА ти защо не отидеш?

39

до 45

преди 10 години

Дa не би и ти дa си присъствaл тaм? Или се зaнимaвaш с товa? Инaче откъде ще знaеш тaкaвa информaция...

38

kings

преди 10 години

В двете страни, в които през последните десетилетия се хвърлиха най-много стредства и усилия в "борбата срещу дрогата"-САЩ и Мексико, наркотрафикът стигна до най-високи нива: при едните се стигна до военни образувания на картелите, които владеят страната, а в другата е пълно с друсащи се хора, та най-накрая се усетиха, че има по-умни стъпки за борба... Затова кво правела полицията няма никакво значение-има ли търсене, ще има предлагане.

37

Валери

преди 10 години

Къде сте националистиииииииииииииииииииииии :))))))))))Голями са ви устите! И сте много яки, когато трябва да биете хора, които се молят или някакви смотани араби по улиците :)Идете да биете дилърите, травеститите по улиците, насилниците на старите хора по селата!Нали сте националисти? Размахвате си знаменцата и си правите PR за сметка на шефовете си. Нещастници! :)

36

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов отговаряше лично за каналите за хероина от Турция, който се сменяше от тук с каптагон и синтетична дрога. Васил Костов Васко Кеца по делото килъри за Бойко Борисов от 24 ноември 2011 година пред Шуменския съд: Синтетична дрога се изпраща тук и каптагон, а влизаше хероин. Той имаше проблеми тогава за тези канали с Косьо Самоковеца. Беше взето, знам в коя къща, кои хора са присъствали, се взе решение някак си да се оправи проблема с Косьо Самоковеца. Трябваше да се оправи и проблемът с Мето Илиенски, а Бойко Борисов не знам там какви отношения е имал по-близки, по- преки,

35

блaблa

преди 10 години

Зaщо не кaчите и снимки нa тези под прикритие... товa е мaлко кaто предупреждение зa дилърите... не мaлко дaже...

34

42

преди 10 години

"Полицията ще знае и кой ги продава, както и кой седи над разпространителите нагоре по йерархията"за да може след това да си потърси нейния дял

33

Анонимен

преди 10 години

То се знае кой е основният разпространител на амфети в София. Един дето беше кмет. Сега една негова марионетка е кмет. Естествено, че ще насърчава бизнеса с амфети в училищата. Учениците са основните им клиенти, а това са си парички в касичката на ГРОБ.

32

безпартиен

преди 10 години

Ако някой си мисли,че в службите няма информация за каналите и оргонизацията им,значи дълбоко се лъже.Всичко е известно и е превърнато в "държавна" политика временно приватизирана до предаването в ръцете на следващ приватизатор.Контрабанден канал не се прекратява,а се оглавява.

31

Анонимен

преди 10 години

А КАК ТАЗИ ДРОГА ВЛИЗА ПРЕЗ ГРАНИЦИТЕ НА ***? ТОВА Е ПО ВАЖНОТО ДА СЕ СПРЕ. ДРУГАРИТЕ УПРАВНИЦИ НЯМА ДА СПРЪТ ВКАРВАНЕТО НА ДРОГА ЗАЩОТО ТЯ Е ТЯХНА И ДИЛЪРИТЕ СЪЩО СА ТЕХНИ. А ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПЦИТЕ.

30

..

преди 10 години

оставете децата да си тупат на спокойствие бе

29

Анонимен

преди 10 години

Имам конструктивно предложение - националистите от атака като истински родолюбци, вместо да осъществяват граждански арести на студенти, да се заемат с нарко дилърите около училищата,а конфискувания кокаин да се иззема в ползу лидера.

28

Анонимен

преди 10 години

NARODNO PRAVOSADIE!!!BALGARSKIA SAD E NELEGITIMEN!NARODNO PRAVPSADIE!!!

27

Ceco -fizkulturnika

преди 10 години

NIE GI HVASHTAME TE GI PUSKAT

26

Анонимен

преди 10 години

Tazi statia e izlishna dori vredna. sega narkodilarite kato znaiat za kamerite shte postaviat drogata v tetradki ili knigi

25

СМЯХ....

преди 10 години

Това е все едно да търсите съдебна отговорност на съдия за произнесена незаконосъобразна присъда. Нещата и с наркотиците и със съдилищата ще си останат същите и за бъдеще.Просто докато не ги поемем в свои ръце тези две неща никога няма да се оправят !