85

тракиец

преди 10 години

А,Б,В.Г................Ю,Я-има и такава азбука

84

тракиец

преди 10 години

пишете на БЪЛГАРСКИ с БЪЛГАРСКИ БУКВИ !!!!!!!

83

бобо

преди 10 години

на парцала Мая Манолова - много поздрави от българите живеещи в чужбина!!

82

край

преди 10 години

Направиха кодекс при които изборите нищо да не променят. С демократични уж средства властта е окопирана от хора които никой не харесва но не можем да ги сменим без революция и бой с павета.

81

Анонимен

преди 10 години

s taia paplach v sofia s neia koga shte svarshim be balgari 26 god tia vi zablyjdavat i manipolirat .

80

xx

преди 10 години

Кога ли ние българите ще разберем, че като гласуваме за комунисти ни управляват турци.Лошото е че, няма да е скоро и опасността да си загубим държавата става все по-реална.

79

boyko_stoew

преди 10 години

Пожелавам за следващия изборен кодекс следните поправки:1.Лишаване от избирателни права на:-граждани без основно образование(както нямат право на шоф. книжка)-граждани ,които не са трайно осигурени.-граждани които са трайно безработни."Трайно" значи без принос поне 34% в системата за периода на изборния мандат.2.Въвеждане на електронно гласуване за гражданите пребиваващи в чужбина,които имат само Българско гражданство3.Намаляне на броя на депутатите наполовина.4.Премахване на прага на

78

СЪБИРАЙ ПЛОДОВЕТЕ

преди 10 години

ПЛАЩАЧКА БАТЕ,ДОШЛО Е ВРЕМЕ ЗА ПЛАЩАНЕ. НЯКОИ ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ ЗА ТЕЗИ 70 ГОДИНИ. ПЪТ НАЗАД НЯМА. ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ И МЪРОДЕРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОМПРОМИС НЯМА. ОТВРАТНИТЕ ЛИЦЕМЕРИ ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧАТ НАГРАДАТА. Тази,която им би дал и нашият АПОСТОЛ,ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ-ЛЕВСКИ. Треперете от СТРАХ и ЗЛОБА - ПРЕДАТЕЛИ. От него страх нямат,ТОЙ е мъртъв,но този народ съществува. АКО НЕ ГРЕША

77

mimoza

преди 10 години

Какво стана с ревизиране броя на депутатите?Мъгла...скоро си мислех , как за 25 години не сътвориха закони /за каквото и да погледнеш/ , и да се приберат по райони...Жалкото е, че вече няма нито армия,нито достатъчно вярващи млади хора.Тази пасмина ще е пак там след избори!За да ни занимават с глупости и да ни отклоняват вниманието от важните неща, за което голяма вина имат и журналистите,на които им трябва евтина сензация!

76

Анонимен

преди 10 години

До става страшно за БУДА, бе какво стана с Христо БИСЕРОВ ? Той на кого е близък ?

75

Анонимен

преди 10 години

До Иван 41Стоката не е на Буда, а на Брама !

74

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 63Нещастнико, тази опорна точка е стара, не лъжи хората !

73

Анонимен

преди 10 години

До софиянецНе се притеснявай, те братята *** ще гласуват вместо тебе !

72

Тотал

преди 10 години

Продължавам да съм убеден,че само задължителното гласуване може да спаси България.Показателно е,че всички избрани демагози го заобикалят и бягат от него като дявол от тамян.Който е против него,може просто да отиде и да гласува с празна бюлетина,важното е да се гласува!

71

Скъпи съотечествениц

преди 10 години

Когато адвокатката на мафията (др. Манолова беше адвокатка на мутрите Галеви) е зам. предс. на Народното Събрание е време за бомбите.....червените *** разбират само езика на ***.

70

софиянец

преди 10 години

До 69- "Новият кодекс: право на глас имат хората, които: не говорят български и по възможност да са малцинства. И за бонус получават 2 кебапчета и 50 лева...." Сега разбрахте ли защо не гласувам? 1. Не съм от малцинствата 2. Българският език е майчиният и бащиният ми език 3. Не продавам избирателното си право по принцип- не само за 2 кебапчета и 50 лв. 4. Завършил съм доста повече от основно образование 5. Не вярвам на предизборните лъжи на политици.Мисля, че тези 5 фактора са достатъчни

69

софиянец

преди 10 години

"..и са живели в съответното населено място най-малко през последните 6 месеца...."Трябваше да бъде поне 8 месеца през последната една календарна година на провеждане на изборите ...Продължавам да твърдя, че най- добре е да имаме пряка демокрация- виждате какво става с президентската република в Киев, колко опасно е да се съсредоточи твърде много власт в ръцете на един човек в съвременните демокрации. Останалите неща не ми се коментират- ПЪЛНА КАШАМУРА И ДЕМАГОГИЯ.

68

Анонимен

преди 10 години

Изода е пряката демокрация в страни където като Швейцария с много референдуми не минават антинародни закони като в БГл Задълвителното гласуване също на този етап като една противоконституцинна партия води избирателите под строй и се купуват масово от продажните политици *** гласове за кебапчета и 20 лева на това може до известна степен да се противодейства със задължително гласуване. които не искат задължително гласуване защитават интересите на олигархията и на една чужда държава.

67

Другари

преди 10 години

След като видяхме ограничените възможностите и задкулисието в управлението на бсп+дпс е време да дадем шанс на АБВ да разкрият техният потенциал в правенето на нови политики с повече морал, прозрачност и социална ангажираност.

66

Анонимен

преди 10 години

Повдига ми се от всички в този парламент. Те сами себе си не уважават. Господ ще им даде заслуженото за геноцида над българина. Толкова са прости и нагли, че ще сринат държавата. Земеделие, здравеопазване, енергетика, пощи, БДЖ и всичко се унищожава. Всички бутат некадърни кадри навсякъде. Някои даже не могат да говорят добре български, как ще четат закони, нормативи или каквото и да е, не е ясно, но ще ръководят. Как може в НЕК за няма 2 г. да се сменят 9 шефа?? Пощите по селата да ги закрива??