40

Анонимен

преди 10 години

Не е проблема в това, че има богати хора с високи доходи, да има, но тези хора могат ли да си сложат ръката на сърцето и да кажат - аз миналата година спечелих много, но и платих достойно на хората, чрез които си изкарах парите.В цивилизованият свят най-големят разход на работодателя е разхода за заплати. В БГ работодателите печелят на гърба на хорица, които едва преживяват от заплата до заплата.

39

Анонимен

преди 10 години

Нека да има богати българи, няма лошо, нека да няма бедни

38

Ха-ха

преди 10 години

Някой пише за честни милиони? Тази с големите "ЗАРАБОТКИ" са ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ. Големите пари при тях идват с измисления закон от тях самите и гласуван от *** комунистически депутати. В действителност това е държавна помощ. Без работа, като хиени те отхапват едри хапки.А декларираната сума е не повече от 20% от получената, но те крият много и при тях е основната тежест на сивата икономика. Но ще огладнеем още и ще започнат и тях да ги обират. Има и справедливост отгоре......

37

tuzarya

преди 10 години

До нямат наяжданеИ кой е той!

36

tuzarya

преди 10 години

за мен не е важно кой е спечелил честните си милиони, а колко от тези разбойници, които са крали милиони и са получили милиони подкупи са опаднали в пандиза - например митничари, данъчни, полицаи и др.!!

35

нямат наяждане

преди 10 години

ДА, НО ИМА ЕДИН ОЩЕ ПО УСПЯЛ БЪЛГАРИН НА 33, КОЙТО СКОРО ЩЕ МИНЕ ВСИЧКИ ПО ДОХОДИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ПРИТЕЖАВА ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ПАРТИИ РАБОТЯТ ЗА НЕГО.

34

Анонимен

преди 10 години

Сигурно не е стоял да чати в интенрета , а си е движел работите СИ.

33

Ешексикито

преди 10 години

Не ме интересуват за последната година колко милиона са изкарали.Да са живи и здрави.Интересува ме въпросните господа как са си изкарали първите 20-30 бона.....как и от къде?На кой гръб?Нека посъвътват и нас по ,,простите". Всичко е за трепане!В България бизнесмен=политик .....политик=бизнесмен+лъжец+предател...защото е дал клетва която не спазва+няма да обиждам повече добавете тругите негативни плюсове ...

32

АНОНИМЕН

преди 10 години

К О Г А ????????

31

пфу

преди 10 години

Да ви имам и богаташите.Едно село на запад има повече пари от всичките на куп.

30

Анонимен

преди 10 години

Този от София да не е на фирма БИСИС, дето не плаща на работниците си и всъщност богатее на техен гръб. Дано има Господ и да даде на тези из*оди заслуженото. Хората работят за да изхранват семейството си, а такива гнусляри се подиграват с тях. Държавата никаква я няма спрямо тези гадини и ще трябва всички работници да се обърнат към Страсбург за да се реши този проблем.

29

KALASNIKOFFF

преди 10 години

AMIIIII ! KALASNIKOFFFFFFF !

28

Анонимен

преди 10 години

Този 45 годишен софиянец да не е онзи с автокъщата от рали Париж-Дакар??Ех Бойко, Бойкоооо, казах ти да си намериш умни трфиканти ама ти най-куцото магареси взел.Сега разбирам защо отстреляха Брендо.Мястото е било за този "почтен" бИзнИсмЙен.

27

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Много повече са и се нароиха точно по време на кризата, приятелю. Отговори си сам как стават тези работи, или да ти припомня една поговорка, която казва, че риба се лови в мътна вода.

26

Анонимен

преди 10 години

До Име Е наистина как ги е заработил? И затова не трябва да си блъска главата Вуте, или пък Хасан, а държавата, ако въобще я има.

25

Анонимен

преди 10 години

До Кольо Разбира се, че е така. От къде другаде ще дойдат милионите на "честно" спечелилите ги милионери.

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Милиони с честен труд? Ха-ха-ха!

23

Любопитен

преди 10 години

Станишев и Местан на кое място са по милиони?

22

Анонимен

преди 10 години

До @#$ Сам няма да може да ги преброи. Ясно как се заработват толкова пари.

21

До 12 ("Търси с

преди 10 години

Моля те, не се подигравай!Наистина бях "млада, умна и красива", при това не на 90, а на 22 год., когато ме разпределиха на работа в научен институт. Нали знаеш, че навремето всички млади специалисти по задължение отиваха да работят по разпределение. И на всичко отгоре, природата ми беше дала почти същите физически мерки, които ти посочваш. Вместо кредити имах един хубав банков депозит, внесен ми от мама и татко.И знаеш ли какво стана?Институтските лелки ми вгорчиха живота. Социализъм, човече...