22

толераст интеграстов

преди 10 години

Не може да се разгологъзиш пред света колко си демократичен и модерен,а после да пискаш че ти посягат към дупето!Просто нещата не стават така!

21

ЕU citizen

преди 10 години

Във всеки случай положителната промяна няма да дойде от средите на пропутинската клика, това е едно блато от празнофилософстващи водкаджии и пъпчиви ентусиасти с лява резба. Каквото трябва, ще стане. ЕС е съюз на 500 милиона души, които като се осъзнаят, могат да обърнат света. Някакви жалки евразийци с варварско-грабителска идеология не са проблем.

20

Атакист

преди 10 години

Европейският съюз е една объркана система.Първо Европа след двете световни войни сякаш се наплаши и умори и мина в другата крайност-пълно отричане на тоталитаризма и диктатурата и милитаризма и пълно и безприкословно приемане на всичко що *** на вратата-гейщина,евреи, наркомания, ислям.Второ ЕС беше създаден с идеята да копира САЩ и затова бе основан на пълната демокрация.Нова фатална грешка.САЩ ползват плаката на демокрацията за да скрият зад него тоталитаризма и мръсотиятя си от света.

19

онбашията

преди 10 години

аз съм *** човек и от метафори не разбирам. завивки, криене , какво ще да е това? ако се предлага немеца да яхне танковете и да нахлуе в украйна, кажете си го в прав текст, че само обърквате простите хора като мене. а докато немеца яхне танковете, нищо не ви пречи да дадете личен пример и да сформирате доброволски чети. щом ислямистите в сирия го могат, какво ви пречи на вас? по-долу ли сте от тях? май че да :)

18

Европа на хората

преди 10 години

Стига сте плюли Европа, в крайна сметка сме Европейци и винаги сме били. Европа не е пълна с обратни психопати, педофили,наркомани и зомбита, без национална идентичност. Еврейските медии в Европа са пълни с гореспоменатата пасмина, но хората на европа сме ние, и междувпрочен не сме особено различни. Европа има един враг и той е отвъдокеански, и сега когато малко по-малко очите се отварят, и германците започват да надигат юмрук, про-американските еврейски институти и писачи почнаха плюенето.

17

Анонимен

преди 10 години

Долу ЕС !!!!!!!!

16

Анонимен

преди 10 години

баси...още ли има *** дето вярват в приказки за за комунисти, демократи, леви, десни, пазарна икономика, планова икономика и всякакви други "смислени" идеи? Борбата е и винаги е била бедни срещу богати. Всичко друго са простотии за замазване на очите

15

Анонимен

преди 10 години

Европа да престане да се крие под завивките!Че те тия алчни нагли извратеняци от Европа и УСА ръчкат лайнат@ в Украйна и подклаждат огъня всичко е в техен интерес

14

прогледнал демократ

преди 10 години

Едва ли САЩ някога са имали намерение да постигнат нещо по-различно от това, което сега е Ирак, Сирия, Авганистан..Там вече няма кой да се "ежи". В Ирак петрола е под контрол, в Авганистан-опиума, в Сирия няма кой да заплашва просперитета на Израел или да напомня за Голанските възвишения...Ред е на Иран, който трябва да бъде отдалечен от Китай...Всичко е по план и кое точно не е в услуга на САЩ?

13

факт

преди 10 години

Но..даже звярът на когото сатаната ще даде силата си ще мрази блудницата вавилонска-Откровение 17:16.

12

Анонимен

преди 10 години

koi koi koi koi oshte nqma da se podchini na volqta na TO - BOG VECHNOST ??? KOI KOI KOI ????

11

Акъл море до ЕС фен

преди 10 години

Украинците не са извоювали нищо!Те просто направиха живота си много,много по-тежък!Няма никакъв шанс отсега нататък да бъде по-добре.Конфронтацията е остра,икономиката е на дъното,лидери липсват.Европа и САЩ потриват радостно ръце,но това не грее украинците,колкото и да се надяват някои от тях.Просто ми прилича на Югославия или на Либия.Това е и бъдещето на България.Плоските мозъци като твоя са широко разпространени в иначе древната държава България!

10

Анонимен

преди 10 години

ISUS e ot SIRIUS ... SIRIUS MQUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU CAR LYF GOSPODar !!!! GOOD - DOOG ! ... ot drugata strana sa hermafroditnite kralici na ORION - LAMITE i tehnite podchineni poznati kato GRAYS ( sivite ) predlagashti na chovechestvoto efteni tehnologii sreshtu jiznenata im energia ot choveshkite emocii ... i ednite i drugite skoro shte bydat iztriti !

9

напомняне

преди 10 години

Напомняне!"Комунист"е паролата на хасбара за всички,които са против хегемонията на ционисткия режим.

8

борба за душите

преди 10 години

Нов световен ред-всички страни ще изгубят независимостта си и ще се въведе нова световна религия под световно луциферианско правителство.Някой още ли се съмнявава в Откровението на Исус Христос дадено на Йоан?Но едва ли ще стане преди голяма война да доведе целия свят до пълно отчаяние.Борбата е между Бог и сатаната за човешките души,антихриста напира да се провъзгласи за"Бог",трябва му храма."Кой е лъжец но този,който отрича,че Исус е Спасителя?Той е антихрист,който отрича Отеца и Сина"1Йоан2:22

7

Aquila1488

преди 10 години

Вият ли *** и плюят ли,значи сме на прав път!

6

ЕС-фен

преди 10 години

Комунистите са се превъзбудили нещо. Не им понася факта, че украинците взеха нещата в свои ръце и извоюваха свободата си ! Вдигнали са кръвно и хвърлят плюнки по САЩ, "Еврейския" съюз, Германия и още кой ли не.Нищо, чакайте месията Путин да дойде и да ви оправи. И дано ви оправи буквално !

5

Анонимен

преди 10 години

EVROPA TRQBVA DA PRODYLJI SVOITE REFORMI I RAZVITIE.TYI KATO SEGA ES PRILI4A NA OREL RAK I 6TUKA.BOGATITE DYRJAVI ISKAT DA SA V GRUPA A OSTANALITE DA SA NA VTORA LINIQ.TOLKOVA MNOGO PROBLEMI IZLIZAT I VALUTNI I IKONOMI4ESKI EVROPA V TOQ VID NEQ BIVA.NE SE LI REFORMIRA 6TE ZATUNE ZDRAVO V BLATOTO NA OMAGIOSANIQ PAD NADOLU

4

Анонимен

преди 10 години

Ох, на батя хохлите!Пуснаха Тимошенко, Кличко го факнаха и сега ще има шоу с останалите двама!Купете си пуканки и се настанете удобно!

3

Тялото

преди 10 години

Добре че са американците да ни научат на "ценности".Но нека първо обяснят за отношенито си към небелите граждани, масовото насилие и факта че са най-необразованата развита държава.