26

pheli

преди 10 години

obilni snimki i video na bg ogradata po granicata s Turqia ima v komshiiskite vestnici i e-saitove. otvorete i se osvedomete. v bg medii sa mafia.

25

Анонимен

преди 10 години

забравили са да включат хонорара на хидроинженера!

24

Анонимен

преди 10 години

Ненков "изчислил"? Да бе, да, това да не е дискотека, че да изчисли броя на танцуващите? Ненков също е ДОКАЗАН "експерт" от ГРАБ - както са Деса полудокторката, Лилка талпата, Цецко консултанта, Боце бог-Будата и мнооооого други корифеи на Групировката! А по време на царуването на бог Тиква за емигрантска вълна не се ли чуваше? Или рязането на лентички, прикриването на престъпления и пъченето пред медиите беше основно забавление? Демагози!

23

Анонимен

преди 10 години

Парите за оградата с Турция се харчат както винаги са се харчили пари,дадени на мафията.

22

suleiman aga

преди 10 години

golemi malumnici sa tezi....tezi hora opravlqvat bulgaristan

21

Анонимен

преди 10 години

Е как се харчат парите сега , еми лява ръка десен джоб как, поръчката е за председателя на БСП Казанлък, а той после ще се отблагодари на станишев и партията по модела ала хохегер.

20

до 20

преди 10 години

Не е въпроса да ги залавят на наша територия, а да не ги допускат. Стената трябва спешно да се построи и то по цялата ни граница с турция, а гранична полиция да използва оръжие за да пресече навлизането на ислямисти.

19

Свободна Монтана

преди 10 години

Как не ги е срам ГЕРБ да пита как се харчът пари за ограда, а защо не кажат как се прибират от ЗДРАВНАТА КАСА МИЛИАРДИ?Как се печелят обществени поръчки докато бяха на власт и как се уволняваха качествени кадри защото ?Направиха метла навсякъде а БСП Къде направи метла.Като на някой стратегически места са си още от ГЕРБ?Както стана и в град Монтана сега няма БСП а АБВ ?Г-н Станишев защо не виждате че в момента ви подливат вода в Монтана, сменете кадрите на Е. Констатинов, навсякъде са

18

Веско

преди 10 години

Една ограда немогат да сметнат и направят,тръгнали да оправят Белене Куку руку

17

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 17 Оградите и минните полета бяха разчистени от двете страни в средата на 90те... Турция защо нямат ограда към България? Нито Гърция, нито Румъния. И без ограда нарушителите се залавят, по далече от 3-4 км от границата никой не е стигнал...

16

Анонимен

преди 10 години

Къде са еколозите да ревнат за правата на мигриращтите животни ?

15

Анонимен

преди 10 години

Ако искаш една работа да не се свърши създай комисия.Тоя цирк с комисиите го гледаме вече 25 години.

14

Анонимен

преди 10 години

А защо не попитат кои ,,демократи''разрушиха кльоновете и превърнаха България в разграден двор?

13

Анонимен

преди 10 години

До 1243А.Минчев е председател на общинската структура и явен защитник на интересите на С.Станишев. В тази структура имаше идеи да се издигне друга кандидатура за евро вота, но не би. Сега идва разплащането. След като ги търпим, така ще става.

12

до 9

преди 10 години

"До 1: Имаше ли криза с бежанци тогава?"Бежанците започнаха да пристигат още по времето на ГЕРБ, но превантивни мерки не бяха взети тогава. Както виждаме оградата започна да се строи сега.

11

Анонимен

преди 10 години

Как се харчат парите за оградата с Турция, пита ГЕРБ Харчат или крадът, Българското племе е затворено за новости, зависливо и доста крадливо. Нека всеки сам да попита себе си!Понякога се чудя от дълглогодишното съжителство на една земя, по отношение на крадливия манталитет ,дали българите се научиха от *** или обратно

10

1243

преди 10 години

Тези пари можеха да се инвестират в укрепване на подразделенията на БА в Южна България. Не говоря за нищо филмарско или фрапантно, а за нормално превъоражаване и модернизация. Вместо да перат пари с подставени лица и фирми, зад паравана на строящата се "ограда". Шефа на една от фирмите, получили поръчка за оградата е Александър Минчев, общински съветник от БСП Казанлък. Случайност нали?

9

до 7

преди 10 години

"БОЙКО ТИ ЗАЩО НЕ Я ПОСТРОИ?"Дянков каза, че нямало пари за една телена мрежа за овцете с шап... :D

8

Отговор

преди 10 години

Парите ще липсат както на Белене.Снощи гледах репортаж.Фирмата избрана за тази делаверка е на БСП.Чорбажията на фирмата не отрича че е член на БСП.

7

Анонимен

преди 10 години

До 1: Имаше ли криза с бежанци тогава?