22

Анонимен

преди 10 години

светият граал на трансхуманизма - "разумната" машина , реанимирана към "живот" от пленената в нея душа . Мирише ми на ... Сивите ,

21

Анонимен

преди 10 години

И Бил Гейтс стана милиардер, защото е откраднал и не плаща нищо на изобретателите на Линукс и интернет протоколите.

20

До haha

преди 10 години

За съжаление интернет е основното поле, където интернет гурутата като теб приятелю правят подобни експертни изказвания. Ако погледнеш хейтът ще разбереш, какво се има предвид в коментара.

19

haha

преди 10 години

До ГледамАко ползваш наистина WhatsApp и постваш подобни злобни коментари, съжалявам изобщо, че някога е бил измислен интернет. Едва ли целта е било комплексари като теб да изразяват злобата си към целия свят и да избиват комплекси с парадиране колко 'велики' са те. Ако имаше *** мнението ти трябваше да е изтрито заради обидите в него.

18

haha

преди 10 години

До АнонименТи си наивен ако вярваш, че някъде по света можеш да станеш честно милиардер.

17

haha

преди 10 години

До ГледамМного си злобен. Кой хейтва, май ти, а? Придържай се към темата. WhatsApp е абсолютно ненужна на обикновените хора апликация. Има хиляди като нея. Нейният плюс е, че дава информация за това, къде се намират хората, които си чатят. Познай на кого е нужна тази информация. Я сега обясни като си такъв умник милосърден, защо точно тя трябва да струва милиарди, а другите подобни да са безплатни и техните създатели да са меко казано бедняци в сравнение с този 'Коум'. Защото това е поръчка.

16

Анонимен

преди 10 години

Фейсбук не купува програмата, а клиентите. В австралия може да напишете и десет пъти по - добро ICQ, но ако няма клиенти не да му вземеш 19 милярда, 19$ няма да ти дадат. Мислех, че в Австралия имате и акъл, а то с 10 годишни тойоти само парадирате ;). И фютчърси май по едно време въртяхте, а накрая станахте ИТ спецове от световен ранг ;)

15

Анонимен

преди 10 години

В България нама как да стане честно милиардер. Липсват закони. Прекалено голяма е завистта и злобата.

14

Анонимен

преди 10 години

Фейсбука е тоталната шпионска агенция.Фейсбук знае всичко за вас. Къде ядете, кеде живеете, с кого дружите, с кого спите, какво предпочитате. И всичко това вие самите му казвате за себе си.

13

Гледам

преди 10 години

Гледам какво пишете и ми се драйфа. Супер жалки сте пичове, освен да хейтите друго на правите, всеки, който е по-добре от вас хейтите, а който е по-зле гледате отгоре. Всезнайковци, глупави. Не било бизнес това, всеки можел да направи такава некаърна програма като WhatsApp, нямала стойност, нищо, че я използваме стотици милиони...има и друг свят освен този в жалките ви животи.Гадно, племе - лош човешки материал сте. Силно се надявам да не се репродуцирате, мършави злобари такива.

12

haha

преди 10 години

До до hahaДа, ясно ми е, че цената се определя от това, че вече са събрали милиони потребители, но реално тези сайтове нямат такава голяма стойност. Във всеки един момент тези 'потребители' могат да напуснат и фейсбук е дотук. Това, че хората доброволно поднасят информация за себе си на корпорации, които очевидно възнамеряват да злоупотребят с нея е изключително жалко. Подозирам, че голяма част от профилите във фейсбук са фалшиви, за да се създаде впечатление за много популярна социална мрежа.

11

до haha

преди 10 години

И си прав, и не си прав. Разбира се, че средно добър програмист би могъл да напише програма за чат, но фейсбук ги купуват заради 450-те милиона потребители вътре, не заради софтуера.

10

haha

преди 10 години

Въпросните 'продукти' могат да се създадат от средно добър програмист и изобщо не са нещо гениално. Няма как да струват милиарди при условие, че са пълен ***. Това е тотално лъжливо, спекулативно и измислено. Техните собственици са, както казах поставени лица, контролирани от едни и същи световни големи играчи.

9

haha

преди 10 години

Това не са истински бизнесмени, а поставени лица, актьори. Нито Зукърбърг, нито тоя Коум са истински бизнесмени. Това са актьори.

8

Анонимен

преди 10 години

Първо тук става въпрос за врътка и ПР, и второ, тая новина е вече неактуална, т.е. стара.. Това ли намерихте да пускате?

7

do 10

преди 10 години

.. и понеже мислиш така си на този хал а въпросния пич от статията - на неговия.

6

Анонимен

преди 10 години

Страшно много пари платени за нещо което струва няколко пъти по-малко!

5

:)

преди 10 години

А едни евреи въртят едни пари!

4

Анонимен

преди 10 години

Само в Америка можеш да станеш милиардер от глупостта на хората. Приложение, с което да разберешкой от приятелите ти си пече *** на еди кой си плаж, това само елементарен човек може да го пръча и да го ползва.

3

kokalala

преди 10 години

до 6Не си наясно какво значи балон.Кух си ти та чак вдлъбнат.