74

Stefanova

преди 10 години

На ГЕРБ не вярвам! Всичко, което правят, е само за собственото си добруване.

73

Чул и видял

преди 10 години

Да бяха така критични и към маститата герберска феодалка Искра Фидосова, докато кадруваше.

72

L. Kolev

преди 10 години

Законно ли е уволнението ще каже съдът, а не ГЕРБ.

71

Българин

преди 10 години

Цяла България от тефтерчето на Златанов разбра как се е управлявало при ГЕРБ, а сега се загрижили за етническия мир...

70

Ангелова

преди 10 години

Много бързо герберите забравиха за действията си, докато управляваха. Те не уволняваха ли, за да назначат партийните си членове? Защо смятат, че само техните действия са добри?

69

Анонимен

преди 10 години

ZABRANA ZA DPS I BSP ZAVINAGI.OPASNO ZA BYLGARIQ.

68

Румен221

преди 10 години

Приятели,КонституцияЧл.6.Не се допускат никакви привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежностГлава .Чл.26.Гражданите имат всички Права и Задължения по тази Конституция. Чл.36.Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани. Чл.47.Отглеждането и възпитанието на децата до пълнолетието им е право и задължение на техните родители... Чл.53.Училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително.- Казах! .

67

кулски цървул

преди 10 години

Все го знаех миков, че е ***, ама чак толкова не предполагах...подценяване е имало явно. Как може да говори така на една жена, да не правила селски номера, да не била на стадиона в Кърджали. Аве селооо кулско я си ходи в Кула да си въртиш селските мурафети, вие там сигурно и стадион нямате. По - голям *** не бяхме имали за председател на народното събрание. И каква му е зачервена пияндурска физиономията, ще стресне и баба яга.

66

кой?

преди 10 години

До кой знаеЕ па що не питаш кви пари дава Доганя на Башев и кой го покровителства,че да си позваолява да деребейства в Гърмен? Не се грижи за опозицията,щото тя много правилно пита!

65

Анонимен

преди 10 години

До ДИДИПишеш тъпотии! Много са си готени и трите! Я да те видим теб?

64

Елена

преди 10 години

Миков,ти да не би да си пък на партийно събрание в пенсионерски клуб?Стига с пропаганда и диктатура(21 век сме-информационен),дано си отидете с мир,че виж Украйна.Вярно били,че комунистите с кръв вземат власт и с кръв я дават.Иначе,ви "вярвам",че при ДПС+БСП+Атака няма калинки.......ха,ха,ха,........освен,че летят повече и от герберските миришат на турско и не знаят добре български език.

63

Филип Тотю

преди 10 години

До федя 52 ФЕДЯ , АГА ...ВАШАТА ПАРТИЯ С КОЛКО % ИЗБИРА НЕСМЕНЯЕМИЯТ СИ ЛИДЕР , АГЕНТА - ДОНОСНИК ???? МИСЛЯ , ЧЕ Е НАЙ - ДОБРЕ ВАС ДА ВИ ИЗПРАТЯТ В АНАДОЛА , КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО , ЗА ДА СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА , НАШАТА , НЕ ВАШАТА ...

62

Помак

преди 10 години

Евала Башев.Тури и го на място...ха..ха

61

Тиква

преди 10 години

три в едно: грозна ,*** ,нахална.

60

mitova

преди 10 години

Пази , боже, това да ти е в къщи!

59

mitova

преди 10 години

Пази , боже, това да ти е в къщи!

58

Духовников

преди 10 години

До ДИДИНарочно ги е избрал такива, та на техен фон да изпъкне неподправената му натуралистична красота!

57

ДИДИ

преди 10 години

Боко с конкурс ли ги е избирал тея бе : дали Деса, дали Цвета, дали Цецка .... Хвани едната, па удари другата! Грозни, злобни, ***....

56

кой знае

преди 10 години

колко пари им дава бикич -на тая змия цветанка,на оная *** атанасова и на стрина цецека -та като един матросов го бранят -да се молим да не е само с голи гърди ,че тогава мъжете български хич няма да ги има,ей мутро само на трите шантонерки ли можеш да платиш,само толкова ли имаш гадино

55

Анонимен

преди 10 години

стига с тоя башев ***