61

Анонимен

преди 10 години

26 - сложих ти - по погрешка, вместо +За новината нямам думи, чудя се защо се позволява това и никой нищо не прави, тези да не видят никога повече власт

60

Анонимен

преди 10 години

Това минава всякакви граници!

59

Миро

преди 10 години

Защо сега Герб, толкова скачат заради това уволнение, като бяха на власт забравиха ли те колко уволниха, някои от които сигурно и техни членове, каквото правиш, такова ти се връща, да не изпадат в драми във парламента.

58

Алекс

преди 10 години

Всичките напрежения между християни и мохамедани са си изкуствено набити от политици и медии. Като отидеш в родопите гледаш джамията и църквата врата до врата и като питаш хората що така те гледат като ***. А само факта че учители и ученици застават за човека е достатъчен да повярвам че си върши добре работата и ши*ните партиици пак ще правят мазало. Как не можахме като Дания да се самоуправляваме без парламент? И ние сме толкова колкот и те.Жалка история.

57

НАЦИ

преди 10 години

Много си ги обичам помаците. Те са си най-българи от всички нас. Не знам защо точно са сменили вярата. Но това не е толкова важно, ако обичат България. Всеки който милее за Отечеството е мой брат. Не ме интересува в какъв храм влиза да се моли и как нарича Плана.Ние сме първо един народ и после сме различни по вяра или по цвят на очите!!!!!

56

ОСМАН АГА

преди 10 години

До ВладимирИ аз имах уникални приятели турци в казармата, по-вярни от българите. и в чужбина съм учил, работил и живял с турци. накрая разбрах, че са фалшиви приятели. всеки си гледа интереса и расата. само ние българите не го правим. българите са най-нещастната нация от всички 190 с които съм имал контакт. ние сме обречени и мъртви...малоумието и завистта ни убиха...

55

Анонимен

преди 10 години

Преди години работих в Италия с хора от Рибново. Те бяха съвсем нормални и разумни хора и нямам лоши впечатления от тях.....Добър си ни е народа ,но всички управници до сега имат по-голяма грижа за собственото си благополучие отколкото за общественото. Спомнете си понятието "политическа класа" от близкото минало и "правоимащ" от малко по-далечното............

54

европеец

преди 10 години

ей, малките, четете малко история за да знаете кога какво е заложено и как то продължава и сега, дирижирано от БСП (някогашното БКП) и от техните придворни дами ДПС...Това си е чист АСИМИЛАЦИОНЕН процес и много ЖАЛКО, че не се тръби за това по медиите, а продажните медии ни занимават с всичко друго, но не и с важни теми за България! Още преди 30 години се водеше такава кампания, обяснете си вие защо! Мислете и четете!

53

...

преди 10 години

македонски, ами за кого да гласувам бе, брат? За *** и цецко дето съсипаха бизнеси къде на когото хванат! Без пари и работа стои ли се,а? С тия поне човек може да се разбере, докато ония - с голямата секира е*аха майката на сума ти хора!

52

:)

преди 10 години

До македонскиМного добре казано, брато, тъкмо щях да пиша същото.

51

македонски

преди 10 години

Представяте ли си що за *** трябва да си, за да знаеш, че когато гласуваш за БСП, всъщност гласуваш за ДПС. И въпреки това да го правиш..

50

до 48 и 49

преди 10 години

Много сте смешни такива като почнете да с еаргументирате с история какво ебило преди 100, 200, 1000 г. Пич, били каквото било- вече е е отдавна в миналото,сега е друго. Нито армия имаме,нито сме на 3 морета....така че какво е било преди, няма никакво отношение какви сме сега, защото реалността я виждаме вси1ки.

49

Анонимен

преди 10 години

До Рали1Ох това боли,истината винаги боли.Грък читав няма,тракиец да.

48

Рали1

преди 10 години

46 Яни ,Само малко от историята-изгонването на гръцките владици от Българските земи ; Една много малко известна Петричка война,при която твоята "Велика гръцка армия "е отблъсната от малобройна погранична стража и дейци на ВМРО -1925 г.

47

Анонимен

преди 10 години

Господи, какви сатези уродливи дрехи на снимката, какви са тези шалвари в 21 в, в европейска държава. Няма ли анадол за тях, че тук ми седят. Отврат! Ей това искаше да махне Т.Живков- да ги направи цивилизовани, без шалвари, фереджета и ***. Ама дивакът си остава дивак и иска в мизерия и мръсотия и невежество да живее. Ужас

46

Анонимен

преди 10 години

До ЯНИ СПИРОСЯ марш в Гърция,България е била до Бяло море,да си искаме територията и ние ли?

45

Владимир

преди 10 години

До ЯНИ СПИРОСеи грък *** ...да се махаш от тука щи майата проста! На ГРЪК ГРЪБ НЕ ДАВАМ!! Знаеш ли го това? Знаеш ли че е казано преди 100 години когато вие долни мръсни гърци ни забихте нож в гърба след като НИЕ вие помогнахме да се освободите от турското ви робство така ни го върнахте , че лошо ни стана но въпреки това дори и с помоща на Англиа и Франция и Сърбия ви изибихме до крак !! Долни гърци вие сте женствен народ няма нищо мъжко във вас предатели долни !! И сега пак предавате!

44

Анонимен

преди 10 години

До ВИЛИАНКакво сътвориха ДПС за тези години,напиши поне едно нещо което са предложили и довършили в тези години,не говоря за водни огледала,цанков камък и др.Не говоря и за проектите по ВиК за по един или три милиона за село с 150 жители,нещо за България да са направили.Само техните кръгове ги интересуват,това си е истината.Затова не ги хвали..

43

ЯНИ СПИРОС

преди 10 години

Гръцката армия трябва да се намеси на север от КПП ''ЕКСОХИ''..РИБНОВО Е САМО НА 35-40 КМ ОТ ПУНКТА ДО ХАДЖИДИМОВО.РОДОПИТЕ СА ГРЪЦКА ПЛАНИНА .

42

Владимир

преди 10 години

Най - дбрия ми прятел в казармата беше турчин от него видях по добро от колкото от някой българи ! Така, че да се говори за това , че българи не уважават турци няма как да е истина! Причината за всичко е мръснишката псевдотурска партия на Доган световноизвестниа мафиот !!! Нарочно се насъсква народа един срещу друг защото Доган и компания имат интерест от цялата тая работа - финансов! Комунистическите масови убийци това работят цял живот и всички който гласуват за тях ги подкрепят в мародество!