105

казак

преди 10 години

гпаси видяхте ли бандеровцити спречупени кръстове.знаете ли какво е участието на бандеровци в растрела на 20000 евреи в бабий яр.сега наследниците им командват на майдана.вие като гарга знаете да грачите НВАТО.отидете на бабий яр и там грачете нато. вашите деди бащи ще станат и ще изиграят нестинарско хоро за ваше удоволствие .

104

АЗ

преди 10 години

Ега ти нахалството.Човек,дето влязъл в оградено място/т.е. чужда собственост/ и се хвали с този "подвиг",дето не можа да проумее,че ако народът сега е беден/и духовно и финансово/,той/С.Паси/ е един от виновниците-тръгнал да дава акъл кой къде да бъде съден.Моля!!!

103

CCCP

преди 10 години

Колкото съдиха Тодор Живков в Хага толкова и сега Яанукович

102

Евреен ли е ....

преди 10 години

Закачаш го за топките и да виси на дувара.

101

Анонимен

преди 10 години

a vas koga shte vi sadim .

100

НФБ

преди 10 години

До АнонименВРЕМЕ Е И ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ОТ ПРЕХОДАДА БЪДАТ СЪДЕНИ В ХАГАДА ИМ СЕ ЗАПОРИРАТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ В ЗАПАДНИ БАНКИ ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ИМОТИТЕ ДА НЕ ИМ СЕ ДАВАТ ВИЗИ НА ТЯХ И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА, ДА НЕ СЕ ДОПУСКА ДЕЦАТА ИМ ДА УЧАТ В ЗАПАДНИ УНИВЕРСИТЕТИ..САМО ТОГАВА ЩЕ СЕ ПРЕБОРИМ С КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯСАМО ТОГАВА НЕЩО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИА ЗАПАДНИТЕ ФИРМИ НАСТАНЕНИ У НАС ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И ДА ДАВАТ ЗАПАДНИ ЗАПЛАТИ АКО СА КОРЕКТНИ И ДЕМОКРАТИ А НЕ ДЕМАГОЗИ

99

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ БЕЗКРАЕН ГНУСЕН И ПЛЕСЕНЯСАЛ БКЛУК ОТ СНИМКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО ПОДВЕДЕН ПД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ, СЪДЕН ЕФЕКТИВНО НА МИНИМУМ 15 Г. СТРГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР ПРИ СТРОГ РЕЖИМ И ПРИСЪДАТА ДА ВЛЕЗЕ В СИЛА НЕЗАБАВНО! ТОВА ВАЖИ И ЗА НЕГОВАТА ПИШМАН ЖЕНА, ДЕТ СЕ ЧЕПЛЕЗИ КАТО НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН ВЪНШЕН МИНИСТЪР НАПЪЛНО БЕЗПЛДНО РАЗБИРА СЕ!

98

Анонимен

преди 10 години

Теб трябва да те съдят Паси, бандит такъв.

97

МРАВКА

преди 10 години

ЗАЩО МУ ДАВАТЕ ТРИБУНА НА ТОЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ?ТОЛКО ЗЛИНИ НАПРАВИ НА СТРАНАТА НИ ТОЯ СМРАДЛИВ ЕВРЕИН,А ВИЕ МУ ДАВАТЕ ТРИБУНА .ПОЗОР ЗА САИТА ВИ.

96

Странджата

преди 10 години

До АнонименТа той е безродник,този искариотски!.

95

yann

преди 10 години

Този не се ли страхува да се пиявява на обществени места и да изказва наглите си виждания? Явно все още не сме направили нищо, като нация за да сплашим поме малко нагли създания като това...Един долен евреин на гости в телевизията на ***.Каква комбинация.....

94

българин

преди 10 години

ЯНУКОВИЧ НА СЪД В ХАГА А ТОЯ НА СНИМКАТА ДО СТЕНАТА И ДЕВЕТ ГРАМА

93

Анонимен

преди 10 години

Освен Янукович да отидат на подсъдимата скамейка всички главорези които спонсорираха тези кръволожки протести, и които организираха преврата в Украйна

92

Анонимен

преди 10 години

Няма в България друг като този, дето да е причинил толкова вреди на еврейския народ.

91

Странджата

преди 10 години

До Анонимен Съжалявам,че го няма ефрейтора!

90

Странджата

преди 10 години

Ей това са евреите!.В Талмуда е казано,че,който е от друга религия трябва да умре. Как си позволява този мръсен и долен безродник да плюе носителите на най-чистото Християнство. Затова ви мрази целия свят,ироди долни.

89

Зрител

преди 10 години

Такива политици доведоха до това на зимната олимпиада да ни представя единствения ни спортист Ваньо Ганев - скиор, който се е научил да кара преди 2 седмици на Витоша. Поради икономическата ситуация в България вместо щеки наш Ваньо използва дълги сопи от бук. Танка, самолета, въртолета, войника, олимпиеца, учена - все български уникати. Нали сме уникални...

88

Анонимен

преди 10 години

Сюлейман Паси - ВРАГ НА НАРОДА!

87

CNN

преди 10 години

МУ-ХА-ХАА-ХААА!Който плаща, той поръчва музиката!Анадън му чалга пийпълс?

86

superMuzzy

преди 10 години

Паси...*** ***,ти трябва да бъдеш разстрелян като куче...гадна долна ционистка подлого!Ти си един от тези,които предадоха и продадоха народа си на чужди интереси!!Този човек един ден народа на Украйна ще го оцени по достойнство...а за теб никой няма да си спомня!