11

Геро

преди 10 години

МЪНИ, МЪНИ... Нищо лошо, всеки е свободен да търси по-добри реализация и заплащане, но специално при журналистите проблемът е, че отивайки в друга телевизия, тотално се задължават да следват политическата линия на собствениците, а това не е морално, защото формират общественото мнение. Примери-бол... А за това има една нелицеприятна думичка с К. Ето защо няма никаква, ама никаква разлика между журналистите в една и съща телевизия, така че кой къде отишъл, дали ще е тоя или оня-все тая.

10

До 9

преди 10 години

От личен опит ли говориш??? Много добре си изглеждат мъжете дори, още повече пича от тотото. Коментарът ти е смешен...

9

Анонимен

преди 10 години

Аман от лица с все още неопределена сексуална ориентация,какъвто е случая с Росен Цветков и неговият колега или колежка Цветан Николов от тотото.Нужни са мъже с типично мъжко излъчване на екрана.Дано напускането на Росен да поведе и други самовлюбени *** да изчезнат от телевизиите.

8

veso

преди 10 години

Тази Ани Методиева за нищо не става,по-добре нея да махнат.Сутрешния на БНТ сега не става за гледане.

7

fago

преди 10 години

До Анонимен 6Адмирирам! И тя не е за там - Асето. Болезнената амбиция не е гаранция, че ставаш за една или друга работа. Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш.

6

Анонимен

преди 10 години

В сутрешния блок на бнт определено има конфликт между двамата водещи - колежката му е една намусена, постоянно мести заглавията при преглед на печата и не го оставя да довърши това,което чете, на моменти тя дразни с присъствието си. добре е нея да махнат от там, не става за тази работа тя

5

3

преди 10 години

До 1Не знаех, че и бтв е официално турска, к'ъв е тоя ужас, защо телевизиите са ни турски?? Трябва да има закон срещу това.

4

valq

преди 10 години

koi e toz, ne sum go 4uvala!

3

Анонимен

преди 10 години

По бтв да спрат тъпите сериали и да пускат повече нормални неща, в Европа сме ей! За тв 7 думи нямам!! Великолепният век! К'ъв великолепен век бе, това за нас са най-трагичните години, и те ми го пуснали ежедневно да се върти, тая простотия.

2

Пич

преди 10 години

Започва се набирането на млади и лесно котролируеми момченца. Идеално ще си пасне с БТВ.

1

Анонимен

преди 10 години

Готино момче, жалко че повече няма да го гледам. Но аз имам принцип и ги спазвам! От година и половина не гледам турската телевизия за нищо на света! Много добре си спомням, даже съм си запазил и клипа, който угодно бе свален от ютуб, на другарката Бенатова в Катуница. И как после вместо да се извинят, монтираха и се правехе пред хората, че такова нещо не е имало! Който иска да ви гледа, за мен Босфор ТВ умря като медия в онзи 20 септември!