208

Анонимен

преди 10 години

До NIKO11111 Ти не си малко ***. Как да ти договори добър мир, като преговаря от позицията на загубил войната. Кога си чувал победеният да диктува условията?

207

NIKO11111

преди 10 години

ЗА ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА У НАС И В БИВШИЯ СССР ОСНОВНА ВИНА ИМА ЮДЕИСКАТА *** МИХАИЛ ГОРБАЧОВ, КОЙТО УГОВОРИ ЗА НАС ЛОШ МИР СЛЕД СТУДЕНАТА ВОИНА, КОЯТО ПОРАДИ НЕГОВАТА ТЪПОТИЯ И ПРЕДАТЕЛСТВО ТАКА И НЕ ЗАВЪРШИ ОКОНЧАТЕЛНО, КАКТО И ПРЕХОДА В БЪЛГАРИЯ.

206

сМЪРТ НА ГОЙТЕ

преди 10 години

нЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ФОРУМЦИ АЗ СЪМ ХАН КУБРАТ . 2 РИ ВЪПРОС,зАЩО БИЯТ СЛЕД ДЕСЕТ НА МАЙДАНА.тОЛКОВА Е МНОГО ПРОСТО,ЖИВОТНИ,ГОИМ.НЕГРАМОТНИ МАЛКО ВИ Е ДА ВИ РАЗЧЕКВАТ ***.с ЧУК ДА ВИ УДАРЯТ вИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТВ НИЩО ДРУГО.

205

кАГАН кУБРАТ

преди 10 години

КОГАТО НАПИШАТ ИСТИНАТА ЗА ЕВРЕИТЕ ВСИЧКИ ИЗЧЕЗВАТ ОТ ФОРУМА кОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ В ТОЗИ ФОРУМ ИМА САМО ПЛАТЕНИ СЛУГИ НА ИВЕРИТЕ.хАЙДЕ ОБОРЕТЕ МЕ СЛУГИ НА ДЯВОЛА

204

раковски

преди 10 години

Я троловете авреи млакнаа и с априместиа у друг форум,да жидостват,тварите гущерови

203

богориди

преди 10 години

ха да видим след девето за димитрова знаете ли жоро тарабата, за шимон георгиев,не сакате да знаете за Червенков пак не сакате за замфирков за луканов,за филип.Абе кога бг не се е управлявала от евреи след 140 годишно аврейско робство

202

мо6е

преди 10 години

Ха молависа ба ,кой цар у нас не е бил *** кой министър председател не е бил *** или не е женен за жидка до преди девето оти ша ви питам и след девето след малко па па ми хортувайте кой брат кой на еврейна сват

201

Анонимен

преди 10 години

Малко са ,трябват още !

200

факт

преди 10 години

До славянинМожеше да учи всеки, който има характеристика от ДКМС че е благонадежденХарактеристиките се даваха в запечатан плик Някои хора не получаваха такива и НЕ бяха допускани до кандидат -студентски изпитТака че не можеха да започнат висше образованиеДруги хора, верни на Партията, получаваха даром право да учат висше образование в тогавашните Рабфаги- включително да стават лекари - през ЦЕЛИЯ период на социализма, а не само в първите му годиниТака че бяхме равни, но имаше и по-равни

199

Анонимен

преди 10 години

Да са ни живи и здрави,новите бизнесмени,демократи,мутри и мутреси!Да са ни живи и здрави старите брички,щото ако се наложи ремонт,по-евтино е да си купим други!Да ни е живо и здраво здравеопазването и образованието и все така успешно да се развиват! Да ни е жива и здрава индустрията,фабриките и предприятията,това което ни остави Тато и което въпреки неистовите ни усилия все още не можем на пълно да окрадем или разрушим! И на края,блазе им на пенсионерите за щастливия живот!

198

Анонимен

преди 10 години

Неоспорим факт е,че преди да ни споходи ненадейно "демокрацията",се живееше досто добре и спокойно.Особено в периода 65-88,89г. Почти всеки,който желаеше и беше дошъл от село,си направи апартамент+селската къщурка.Е,вярно карахме соц возила,но Москвичът беше без ред,тоблерони и шоколадови яйца се намираха не на всяко кьоше,но ги имаше! Но имаше безплатно и качествено образование,здравеопазване и работа на корем!Бяхме еднакво богати,а сега сме еднакво бедни и нещастни!

197

236

преди 10 години

До Анонимен 236"Защото още в средата на 70--те години по времето на Живков хората масово ги събаряха и си вдигнаха тухлени."Моя печатна грешка! Не в средата на 70-те, а още в средата на 60-те години хората по селата масово сринаха старите кирпичени къщи и построиха нови тухлени.

196

mr.twitter

преди 10 години

Благодарение на Виталий Кличко и ЕС днес 25-*** украинци загубиха своя живот!

195

нагъл лъжец си!

преди 10 години

До 221Аз не лъжа, а лъжеш ти. Кока-кола се продаваше съвсем свободно още в 1965 г. дори по селата. А в 1989 г бях в Търново на гости,големи жеги и се наливах с кока-кола от шишета по 1.5 литра и в кафенетата. И тогава се продаваше истинска вкусна кока-кола,а не сегашната менте, безвкусна. Още в началото на 80-те години в стола на голям завод се продаваше съвсем свободно не само кока кола. но и на конкурентната фирма Пепси кола. И(зп8л съм толкова много кока-кола колкото си нямаш на представа.

194

Не се учудвам

преди 10 години

Че сме зле морални и материално.Червените избили 35 000 българи след 1944 година,което в никоя друга страна не се е случило,без СССР,където Сталин 7-13 -20 000 000 ли е избил никога не ще стане ясно.Украинците се борят за свободата си,загубили 7 000 000 души от глад през 1932-1933 година-ГОЛОДОМОР/УКРАИНСКИ ХОЛОКОСТ/ГЕНОЦИД наложен от ,,горния бащица на народите''- Уикипедия.Украинския народ ще победи,но диваците от 1917 година са се същите и през 2014.

193

Анонимен

преди 10 години

Че щом са толкова лоши панелките, защо са строени и на запад? Наскоро сринаха 20-етажен панелен блок в Лондон, строен преди 50-60 години. Кирпичените селски къщи по-добре ли е? Ама вече няма да ги намерите по селата. Защото още в средата на 70--те години по времето на Живков хората масово ги събаряха и си вдигнаха тухлени.

192

Анонимен

преди 10 години

Стабилна държава е Украйна. Не се прекланя пред западния империализъм

191

Анонимен

преди 10 години

Цар Борис и Хитлер върнаха на България само една много малка част от това,което загубихме заради Фердинанд и германците до 1919 г Сега отново сме съюзници с германците както в двете загубени войни и отново ще губим територии и ресурси.

190

Анонимен

преди 10 години

И НЕ САМО РУСКИ КОЛИ, ЛАДА ЖИГУЛИ,МОСКВИЧ,ВОЛГА,ЗАПОРОЖЕЦ КАРАХА ХОРАТА ТОГАВА. МНОГО БЪЛГАРИ КАРАХА ШКОДА,ДАЧИЯ,ЗАСТАВА. НА ВЕТО И ТОГАВА ИМАШЕ ТЪРГОВЕ ЗА ЗАПАДНИ КОЛИ. АМА *** ГЛЕДАШЕ И БЕШЕ СВИКНАЛ ДА МИНАВА ПО ТЪНКАТА ТАРИФА,ДА НЕ СЕ МИНЕ СЛУЧАЙНО.

189

Анонимен

преди 10 години

До АБЕ ,***..207.."....ТИ ПАНЕЛКАТА ЗА "ДОМ" ЛИ ГО ИМАШ, БЕ.......ХА,ХА,ХААААААААААААА....ЕЛА ДА ТИ ПОКАЖА ,КОМУНИСТИТЕ КАКВО КЪЩА И ИМОТ СА НИ ВЗЕЛИ СЛЕД 9.09.44г., БЕ *** ,НЕЩАСТЕН....!"АБЕ *** 211! КОМУНИСТИТЕ НЕ ОТНЕМАХА СЕЛСКИ КЪЩИ! КАКВО ДА ГИ ПРАВЯТ? ТЕ ЗАВЕДОХА ХОРАТА В ГРАДОВЕТЕ.КОИТО ИЗГРАДИХА ОТ НУЛАТА. КАКВА КЪща ти отнеха? Кирпичената с турски керемиди къща на дядо ти ли селяндурино?. На кого отнемаха по изключение къщата? На главорезите, рязали ЧовеШки глави за пари.