209

Анонимен

преди 10 години

Абе дайте им ДЕМОКРАЦИЯТА, за да видят "ЧОВЕШКОТО И ЛИЦЕ". Дайте им я, после да ги видя дали няма да искат да се връща старото положение. Но това на украинците не го знаят. Те са заблудени, не разсъждават и не виждат какво става. Жалко за загиналите, но дано се вразумеят. Не им трябва ЕС за нищо на света, нито НАТО. Те са им врагове и ще бъдат техни ОФИЦИАЛНИ ГРАБИТЕЛИ.

208

Шустакович

преди 10 години

А някой знае ли какво мисли Путин?

207

Анонимен

преди 10 години

Всъщност имаме стълкновения между полицията от една страна и *** като футболни хулигани, безработни алкохолици и подобни маргинали на които се плаща добре да умират по площадите. Издръжката им ще става все по-скъпа.Ако властта удържи достатъчно дълго плащачите там ще трябва да се оттръпнат ... както стана и тук. Въпросът е: кой ще издържи по-дълго.

206

Анонимен

преди 10 години

Лицето Румен221 е червен ***, не му обръщайте внимание.

205

BOYAN

преди 10 години

Помните ли как гларуса и гаргата убиха гълъбите на папата,за това се сещам като чета.

204

до 234-ти

преди 10 години

Дори и не подозираш колко си прав.Доцент историк на лекция ни разказа как е било положено началото на БКП.Събрали са се Димитър Благоев,Никола Гбровски,Янко Сакъзов и др. в лозето на Габровски.Било началото на август и лозето се разлистило .Изведнъж нещо изшумолило и той помислил,че са крадци.Извадил револвера си и стрелял наспоред звука.И застрелял...майка си!Винаги съм се отвращавал от тази партия.Защото за една четвърт век избяга четвърт от населението ни!

203

Румен221

преди 10 години

ЗАЩО...???- Защо честните и мирно протестиращи про-европейци НЕ ДАВАТ ИМЕНАТА НА УБИТИТЕ си бойци...???- ЗАЩОТО СА... ПОЛИЦАИ НАСИЛА ПРЕОБЛЕЧЕНИ С ЦИВИЛНИ ДРЕХИ И ХЛАДНОКРЪВНО ЗАСТРЕЛЯНИ В ТИЛА...!!!Янукович е всичко друго но не е ***!!! - Убийствата се приписват на управляващите и местната полиция - в Румъния 1989 г. обвиняват "секуритате", Венецуела 2002г... Убиват чужди, убиват и свои, нажното е кръв да се лее! - В СИРИЯ ТОВА ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ 3 ГОДИНИ..., а в Украйна сега започва!!!.

202

Анонимен

преди 10 години

И аз като колегата, който писа по-долу- за обединение на всички славяни

201

Правда

преди 10 години

До Анонимен 230Кличко от толкова млатене по главата му се е смлел мозъка

200

гарван

преди 10 години

Ако им застрашим властта и нашите комунисти ще постъпят по същия начин. Оставка, българоубийци!

199

Факти

преди 10 години

Комунистите са убийци и това го доказват постоянно през целия период през, който е съществувала тази утопия...

198

Анонимен

преди 10 години

Глупостта е по страшна от предателство - Чърчил.Същото важи със същата и за Янукович, ако им беше *** майката още в началото на тия протестиращи, немаше да се стига да невероятния идиотизъм да води преговори с убийци.

197

Снайперист на ЦРУ

преди 10 години

"Снайперист стреля по милиционерите на площад "Независимост" -за придаване на по-голяма тежест на събитието, уличните безредици и протести на населението се подпомагат от снайперисти на ЦРУ, които стрелят по демонстрантите, след което СМИ приписват престъпленията на управляващите и местната полиция - в Румъния 1989 год. обвиняват "секуритате", Венецуела 2002, Украйна 2014 год.

196

Анонимен

преди 10 години

ша ви светна:нека да свърши олимпиадатав сочи пък после.......мале,мале!Как мислите при наличиена такива оръжия психотнонни,лъчеви,ултразвукови и не знам ощекакви,няма да се овладее ситуацията,ще остане този хаос и избиване на стотици хора?!Има цел,за съжаление не знаем каква,във всеки случай не е добруванена украинския народ и мита за ЕС ебля-бля!Тук мизата е мноооого висока!Русия,САЩ и ЕС си мерят онези работи!Жалко за бедните хорица!

195

Анонимен

преди 10 години

Кличко нa бaс, че ще бъде в НОВAТA ВЛAСТ НA УКРAIНI! НЕДЕЛИМA И СИЛНA УКРAIНA В СЪЮЗ С ЕВРОПA! ПОБЕДA!

194

до специалист

преди 10 години

В Украйна все още има мислещи политици и това е видно.Да се отречеш от огромния пазар на Русия и да се подложиш на откровен мазохизъм като член на Евросъюза, доброволно да приемеш препоръките за унищожаване на собствената си икономика, енергетика и селско стопанство... да позволиш да ти налагат измислените си ценности...да обречеш народа си на гибел...това само продажни политици като нашите могат да приемат.То и затуй вече се самозапалваме от бедност...ЩОТО КАТО НАРОД НИ ПРЕВЪРНАХА УЖ В ЕВРОПЕЙЦИ...НЕЩАСТНИ ГОЛИ И БОСИ НО УЖ ЕВРОПЕЙЦИ, АМА ПЪК СЪС ЩАСТЛИВИ КОКОШКИ, ПРАСЕТА...И ОЩЕ ПО-ЩАСТЛ

193

морски

преди 10 години

Не трябва и не може украинския народ да се утъждествява с шепата платени наркомани на площада,стига вече американска пропаганда.

192

DG

преди 10 години

Положението отива към гражданска война, а Кличко затихна след като разбра как е бил употребен за разпада на собствената си страна. Дано си струваха парите Витали...

191

специaлист

преди 10 години

Румен руски ***, смени опорнaтa точкa, не връзвa хa, хa, хa

190

специaлист

преди 10 години

Румене рускa подлого, ето товa си ти! но те е стрaх от товa което прaви УКРAИНСКИЯ НAРОД, ПРОТЕСТA НAСТЪПВA, A AРМИЯТA Е С НAРОДA! руските лъжи зa 30 мил. мaлцинство ЛЪСНAХA, КAКТО ВИНAГИ Е СТAВAЛО! УКРAIНI ИСКA ЕВРОПA, ГЛЕДAЙ КAКВО ГОВОРЯТ УКРAИНЦИТЕ ЗA русия и руснaците в НЕТA! ГЛЕДAЙ И СЛУШAЙ, AКО НЕ СИ КЬОРAВ И ГЛУХ!