20

Самарджиев

преди 10 години

УНИКАЛНА ПРОДАЖНА *** !!! ОСТАВКА и ЗАТВОР !!!

19

Свободна Монтана

преди 10 години

Ние мислим че може да се национализират дружества където Българския Народ си дава парите законно всеки месец. Например когато си плаща : 1. Телефоните 2. Храната 3. Тока Защо тези пари излизат извън нашата Държава няма ли да го спрем това Кой да защити Българската Държава? Къде е управлението на Държавата.? Защо с затриват умишлено Болниците в нашата Мила Родина и не стимулират Докторите управлението на всяка болница която е Държавна се води към Фалит от Изпълнителните Директори. А те са назначени от предишното управление А ТАЗИ ВЛАС НЕ ГИ СМЕНИ ЗАЩО??????? В НОИ София в сигурността има директ

18

изнервен

преди 10 години

Какъв бизнес, бе грозник, то всичко потъва, държава няма, той мъчи бизнес с някакви си азери.

17

Анонимен

преди 10 години

До ЧовекУжас, ако ходят и дпс на тия визити само се излагаме.

16

Анонимен

преди 10 години

Орешарски трябва да бъде използван от ЕС за да води преговори с Янукович. Цял свят видя на откриването на т.н. олимпиада в Сочи, че двамата бяха на една маса и са много интимни приятели. Орешарски е единственият "експерт" политик от ЕС който може да въздейства на пионката на Путин Янукович.

15

Човек

преди 10 години

До журналистСигурно следващите думи ще са "да дойдат танковете".Цялата държава е окупирана от полиция и жандармерия.Какво стана,едно голямо нищо.

14

vesko02

преди 10 години

Там ти е мястото ,при Янукович и Каримов.

13

чико

преди 10 години

Богатствата са на изток, на запад са крадливите банки с железните си вериги.

12

Човек

преди 10 години

В новините показаха долната муцуна на Местан в правителствената група,какво прави лидер на една етническа партия на държавно посещение в делегацията?Каква работа има той там,каква помощ се очаква от ДПС при тази визита?Въпроси които крещят за отговор........

11

Баце

преди 10 години

Пацо наркомана плямпа с тези който му плащат ! Единият и Васко Черепа а останалите са като него видни солташаци ! Аман от президенти , премиери и назначени капиталисти !

10

журналист

преди 10 години

Другарю Станишев, Местан, Доган, Сидеров, Орешарски, Йовчев ЗАЩО е това чудо. Нали страхът изчезна и победихте престъпността. Ами то стана в пъти по лошо от управлението на ГЕРБ. Всеки ден убийства, въоръжени грабежи , кражби и то денонощно. Полицията за сега само пази властта , а прокуратурата и ДАНС дават пресконференция как са хванали една деловодителка в ДАТО , че давала информация кой се подслушва. Ами за това веднага се уволнява директора на службата. Срам и позор. Прав беше Ц.Цветанов като каза, че МВР умишлено се марганилизира.

9

Иво

преди 10 години

Това бостанско плашило кога ще иде на посещение в някоя бяла европейска страна, ей така да се види че някой го бръсне за нещо? Заслужаваме си съдбата като се оставихме подобни карикатури да ни управляват.

8

Рали1

преди 10 години

Михайлова на какво ще учи колегите си ? Как се бетонират паркове и се унищожават защитени зони и биоразнообразието изчезва ?Страшни бизнес срещи - *** сред природа ,а приходи и инвеститори - йок !

7

slavi

преди 10 години

Какъв е обхвата на действие на това правителство и парламент- ходят само в недемократични или управлявани от диктатори страни.В тази република властта се предава от баща на син,а дъщерята изнася милиардите в чужди банки.Там само се прекланят пред клана АЛИЕВИ. Следващото пътуване на Орешарски ще бъде до Северна Корея,там вече парламентарна делегация подготви срещата ,а и там повече ще ти повярват!! Еднакво сте *** !!!

6

Анонимен

преди 10 години

"Азербайджан може да се учи от нас за управлението на отпадъците"-заяви българският екоминистър Искра Михайлова само,че не уточни за кои отпадъци става въпрос-промишлени,битови или от ЧОВЕШКИЯ РЕСУРС на държавата.Мисля,че става въпрос за последните-ЧОВЕШКИЯ РЕСУРС!!!

5

Не е вярно инфото

преди 10 години

Според мен, Олигарски не е отишъл на бизнес посещение, а просто е избягал от България страхувайки се от 19 Февруари. Хем е избягал, хем е на почивка, хем ще се срещне с руската мафия да получи указания как още по-престъпно нагло да "управлява".Чисто и просто тайна мафиотска среща-почивка в Баку.

4

Азер

преди 10 години

Нормално е с азърбейджанци да разговаря в Баку, ама с българи там?... Нима и чужденците го отбягват да срещат всенародния любимец?

3

Анонимен

преди 10 години

Ти си приказвай,приказвай така мина ден първи от посещението,така ще мине и ден втори и....посещението в Азербайджан свърши/а и не само там/.А преди 3-4 месеца Гърция подписа договор за изграждане на газопровод по който ще тече азерски газ и тръбите няма да минават през наша територия,след като си изтъргуваха гърците част от държавната си газова компания,вече собственост на азерите!Ние с какво ще търгуваме и какъв бизнес ще въртим??Всички се борят за инвестиции,ние чакаме указания отЕС!!

2

бобо

преди 10 години

***,колко трябва да си задръстен да избягаш от Родината си заради тези *** и после да дойдеш и да си хвърлиш парите в България!!! - Орешарски,***,запомни,че хората си печелят парите с честен труд и знаят цената им, за разлика от теб дето ги получаваш щото си удобен ***!!! Следващото ти пътуване е до Северна Корея,там повече ще ти повярват!! Еднакво сте *** !!!

1

Анонимен

преди 10 години

Станишката и хиената моника дали ли са му опорните точки ,и кои точно бизнес начинания ще договаря?