21

напрао страотно

преди 10 години

Тоя охрантутен плъх ли намерихте да се грижи за българите в U. K. ?! Ами ние от него точно избягахме!..

20

Анонимен

преди 10 години

Др Станишев....толкова са всички пакистанци,индийци и др. с помощи само в квартал на Североизточен Лондон...твоите цифри може да шашнат само партийния актив на 17 партиен конгрес на БСП.

19

MANGO

преди 10 години

DAI NQKOI LEV ZA *** DRURARIU SERGEI 6TE IZPUKAT OT GLAD.NALI GLASUVAAME ZA TEB.DAI NQKOI LEV BA BATKO NALI SI MILIONER.KOMUNIZMA SCY DODI KGATO VLEZE6 PRI NAS U KOFATA ZA *** BATE

18

НФБ

преди 10 години

НЯКОЙ ЩЕ ДАДЕ ЛИ СТАТИСТИКА ЗА БРОЯ НА МАЛОЛЕТНИТЕ МАЙКИ В БЪЛГАРИЯ....КОЛКО МАЛОЛЕТНИ СА РОДИЛИ ОТ НОВА ГОДИНА ДО СЕГА...И КОЛКО ОТ ПЕДОФИЛИТЕ СА В ЗАТВОРА..ИМАТ ЛИ ПРАВО ДЕЦА ДА РАЖДАТ И ПОСЛЕ ДА ИСКАТ МАЙЧИНСКИ...МНОГО ВЪПРОСИ ПРЕД ЦЯЛОТО НИ ОБЩЕСТВО

17

Анонимен

преди 10 години

Давай ***, само така с просия ще се спасиш.Боята свърши (червената).

16

НФБ

преди 10 години

До АнонименДА ОСЪДЕН БРИТАНЕЦ ЗА ПЕДОФИЛИЯ ИМА У НАС НО ОСЪДЕН РОМ ЗА ПЕДОФИЛИЯ НЯМА...СТРАННО НАЛИМНОГО СТРАННОИЛИ ЗАКОНА НЕ Е ВАЛИДЕН ЗА ВСИЧКИ

15

Анонимен

преди 10 години

1000 Българи (пардон, ***) ползвали помощи в Англия. Че тук само за 2 седмици толкова са пияните английски ***, които ползват безплатна Бърза помощ след отравяне с алкохол, скачане от балкони или сбиване с други пияни сънародници. Не съм чувал за англичанин, живеещ у нас и жертвал живота си да спаси българско дете (Пламен от Враца), но за сметка на това знам за поне 5 осъдени британци за педофилия от наши съдилища. Кралицата да си прибира извратените животни да я праскат нея!

14

циганитe, циганитe!

преди 10 години

Само 1000 българи получавали помощи в АнглияСтанишев, a cамо 1000 *** ли получавали помощи в България помощи в Англия получават циганитe a нe българитe, циганитe получават в Англия и в България Koй направи циганитe - българи !!??? A !

13

Анонимен

преди 10 години

"Само 1000 българи получавали помощи в Англия" - така е! А останалите 100 000 са *** ...

12

Часовника

преди 10 години

Станишев,продължаваш да се излагаш - няма нищо верно в данните,които изнасяш,както за българите,така и за чужденците!Приказваш общи приказки,та дано някой се хване на думите ти!МНОГО ПОВЕЧЕ СА БЪЛГАРИТЕ в Англия и тая цифра,кочто посочваш важи само за една малка част от Лондон !!! Навсякъде е пълно с нашенски ***,които,естествено ,се занима ват с това,което най-добре знаят-да крадът! Ти и твоята партия сте виновни-направихте така, че хората да бягат от хубавата ни страна!Срамно е,недостойно е

11

Лорд

преди 10 години

Темата Англия е много болна за българите.Камерън си ви го каза направо с ***(българи) работа нямаме.НЯМА помощи за вас *** гладни въшки такива.

10

партиен член

преди 10 години

Ако такива " пилитици" като мазния СерГей, си вършеха добре работата в. България, нямаше да има имигранти нито в Англия нито другаде.Той тука нищо неправи , седнал да се грижи за имигрантите.Направи така че хората да не бягат бе *** мазен.Няма мерило за наглост за такива като тоя.Здарави и млади момчета работят като касиери и зареждат рафтове по магазините но той се загрижил за имигрантите.Ми те са избягали от такива като тебе бе.Безочливи " политици".Гадове.

9

британски апартейд

преди 10 години

Ингилизите са свикнали да крадат от колониите, а сега ги карат да дават помощиАми не искат да го правятЗа тях тези 1000 души са цяла революцияТехните ''учени'' допреди 100 години са водели *** в музеите,за да ''учудват''богаташките дъщерички,че черните хора могат да научат английскиВсяка богаташка къща имала черен слуга,а сега ги карат да се отнасят с другите хора като с равниТрудно им е

8

Кампания Популистка

преди 10 години

Кампанията е срещу Станишев, ама той горкият не може да се осъзнае. Толкова е дебелокож... Само с наглост не става, трябва и акъл, скромност и трудолюбие. А той тия последните три съвсем ги няма.

7

швейцарец

преди 10 години

Кой си ти бе СерГей,че да определяш политиката на Швейцария?Господин нИКОЙ си ти,гяурин мръсен.Бегай да чешеш топките на Доганя,само за тва ставаш!

6

Maafaka

преди 10 години

Той хубаво си ни защитава Сер-Гей, ама май са му малко поостарели данните. Това са данни само за някой по-малък град от Лондон....Ама мерси все пак де ....

5

Анонимен

преди 10 години

пупулиста срещу пупулист-и...мн рано защитаваш" българите в англиа бе, другарю...Срам нямаш ли?мина ти времето, айде ша ва бай бай, споко Българино, раотата шса опрай"!

4

До Станишев:

преди 10 години

И като ги изнасяш тези данни, какво прави твоята приятелка Кристияна Вигенина, за да защити българските студенти в Англия, пък и изобщо българите по света?

3

Джедай Мастър

преди 10 години

Що не си ходиш в Украйна, крадлив червен пор?

2

Обективен

преди 10 години

Хахахаха....един угоен *** на снимката...едвам се побрал в костюма раиран хахахахах Само дървен балтон за такива крадливи наклани преяли с народни пари нерези!!!