36

Анонимен

преди 10 години

Nali v negovata darjava vsichko e ok...

35

Анонимен

преди 10 години

Расиме, п*тко заспала, па ли се праиш на демократ :) Нали наиш ко става като руснаците си вземат Украйна и стигнат дотук. Май ше се повтори 44та *** тоя пък ше хвърчат нео комунистически тикви.

34

ognyanz

преди 10 години

Плевньо кой ли пък го бръсне за слива.

33

Анонимен

преди 10 години

И вие с кликата ви от Боковисти се опитвате да поддържате безредие и да нагнетявате напрежение, Президенте! Проклети да сте, ако ни вкарате в Украинския вариант, *** нещастни! Не ви омръзна да насаждате омраза и да плюете, мекеренца самовлюбени и крадливи!

32

Анонимен

преди 10 години

Власта в Украйна ще се справи с метежниците.Много дълга се оказа ръката на Америка. Ще я отсекат.А, когато се сетя за Европейският съюз,ми се повръща.

31

Мончо

преди 10 години

Плювка, само политическите лидери ли ще поемат ОТГОВОРНОСТ? А *** *** предизвикващи метеж и разкол,действащи против държавата си и законите няма ли да отговарят? Кого всъщност подкрепяш ти бе ГЕРБава ***? Беззаконието или държавноста в Украйна? Защо си мисля че и ти си близач на САЩ и Европейските перекендета целящи падането на законното правителство е Украйна? Засрами се ***!37398

30

Зб. Бжезински:

преди 10 години

- "За да се лиши Русия от шанс за възраждането й като "империя", трябва да се откъсне от нея Украйна." ЕТО КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО НА МЕГДАНА. Американското куче

29

истината

преди 10 години

Чехлю и Тиквата искаха същия сценарий за България. Но народа излезе разумен и изпрати с насмешка и смях втръсналия ни сценарии, използван вече в над 6 държави.

28

Анонимен

преди 10 години

Мариенотеката на ГЕРБ, която използва всеки случай за да разединява българския народ, сега пък зове за единство. Жалък ***.

27

стой си на гъза

преди 10 години

Плевел гледай си пред носа а не мисли за Украйна и Ирак .Като пратихме войска в Ирак какво докарахме тъй ,че си мирувай не е за твоя болен мозък.

26

Анонимен

преди 10 години

много ти е лесно да говориш, но не е лесно

25

Румен221

преди 10 години

Лъжльо Офшорналиев,- КАКВО СТАНА С ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ ИЗПОЛЗВАНО ОТ АЛ,КАЙДА, нали щеше да ги НАКАЗВАШ И БОМБАРДИРАШ?Лейбъристите твърдят, че британска компания е получила разрешение за експорт на химически вещества за Сирия (ОТ КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ЗАРИН) десет месеца след началото на въоръжения конфликт (но не за Асат). - ПРИЗНАХА СИ! - ВИНОВНИ ЗА АТАКАТА СЪС ЗАРИН СА БАНДИТИТЕ ОТ АЛ,КАЙДА И ЛОНДОНОФШОРНАЛИЕВ, - "И...КВО ЧЕ ПРАЙМ СЕГА, НАЧИ"...? ШЪ ТРЯАА НАЧИ ДА УДАРИМ ЛОНДОН С ТРИТЕ ИЗПРАВНИ САМОЛЕТА!?- ***!!!

24

Румен221

преди 10 години

Приятели,В Русия, Украйна, както и в България... се бият ДВЕ ГРУПИЧКИ от ПРОДАЖНИЦИ...!!!Едните ПРОДАВАТ народа си на Русия, другите на Америка... и не е важно на кого... - ВАЖНО Е, ЧЕ ПРОДАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СИ...!!!- Също като Гоце и Б.Б. (Баш Буда-лата) ...!!!.

23

Румен221

преди 10 години

Вильо Офшорналиев,Защо, всеки ден рота Талибани пробиваше Шенгетска ти граница? - С ТЯХ ТАЛИБАНИТЕ УСПЕШНО ПРОБИЛИ ШЕНГЕНСКАТА НИ ЗАЩИТА, по покана Боковия министър Н.Младен ДОСТИГНАХА ЕДНА ДИВИЗИЯ ОТ 10 000 души...(Върховния главнокомандващ, Лъжльо Офшорналиев, само констатира пробива на Националната ни сигурност)- ДА ВИДИМ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ В ПРОБИВА ЩЕ ВЛЕЗЕ ЦЯЛ ТАЛИБАНСКИ КОРПУС...(30 000 талибана... и Какво ще предприеме Лъжльо Офшорналиев).

22

Мемо

преди 10 години

Тоз пък кой го пита?!

21

Аз

преди 10 години

До АнонименАбе, ***! Да не би да не съчувствате на близките на убитите и ранените?! Да не би да искате насилието да продължава?! Да ви... и *** ниедни!

20

Анонимен

преди 10 години

***, недей да говориш от името на народа каква била позицията на България. Това, че повтаряш позицията на САЩ и ЕС по въпроса, не означава, че всеобщото мнение е такова, а с бойкота на посещението ти в Украйна само доказа, че слугинажът е приоритет за теб.

19

Анонимен

преди 10 години

ei HITMANE ... to homoseksualizma go nalaga ljubimiq ti zapad ... vij kakvo stava v uchebnicite ... ivan vazov greshal za osmancite .... levski bil terorist .... uchat gi na seksualno ogramotqvane chrez primeri kato da vlizat v rolqta na prostitutki i geyove i taka da stavat toleratni kum podobni elementi oshte ot malki deca ....

18

hitman

преди 10 години

Човека иска да няма повече убийства вие го нареждате. Дано да се разболеете да си дадете всичките пари за лекарства и децата ви да нямат да ви погребат даже платени/ неплатени / ***/ про-руски хомосексуалисти.

17

Анонимният

преди 10 години

Край нямат тия истории. Затова е излишно да изреждаме изсилванията на този пишман президент , попълнили вече една завидна колекция от скандални несъобразности, с която накичи набързо президентството.