27

...

преди 10 години

МОЛЯ?! Но защо?? ...Добре, де, сега, не мислите ли малко (не вие, дето коментирате, а тези, които искат да направят виртуалните учебници и класни стаи), че учениците ще бъдат НЕГРАМОТНИ?! Ще станат по-*** - хора, по-добре си е старата система - с учебници, с тетрадки, и с всичко останало ... Но, нее, трябва да е вече всичко "виртуално" - но това не влияе добре!!!!!!! Но в днешно време хората не го разбират това, защото са ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ТЕХНОЛОГИЯТА!! На този свят става все от зле - по-зле ....

26

анонимен

преди 10 години

Олееее, догодина ще трябва на всяко *** дете да купуваме компютър!

25

Анонимен

преди 10 години

Колко актуална снимка, но и това е мечта за някой БГ училища. Децата в училището в което учи детето ми са са по 2 на компютър и това е държава в ЕС???...."Налице е и липсата на мотивация сред учителите, които не успяват да се адаптират към новите реалности, а"...не учениците, а училището, МОН и цялата закостеняла система трябва да се адаптира към новото време и към нужди на учениците, обществото в което живеем и световното образование.

24

пурко

преди 10 години

Да и тогава се очаква да не могат да забият един пирон,лука да го садят с брадите на горе.Скапана работа.Върнете трудовото обучение и сутрешната ведрина че до тогава ще са едни туфлеци та нема до къде.

23

85657

преди 10 години

Ще въвеждат електорнни учебници, а не искат да въведат електронно гласуване. Оставка, българоубийци!

22

латинка

преди 10 години

Престанете да сривате образованието Вие господа винаги взаимствате от други обр. системи изатова днес учениците не знаят таблицата за умножение (смятат с калкулатор) Какво учи философията -- вземи доброто от старото и надгради съобразно условията на страната. Не се правете на извън земни и престанете да сътворявате неграмотни хора

21

Гражданин

преди 10 години

Поради нихилистичното ни отношение към всичко и всички, даже не се опитваме да потърсим път за промяна. Опитите за реформи в образователната система катастрофират грандиозно всеки път. Поне опита да се използват технологиите за оптимизиране на средата могат да бъдат подкрепени. Само документацията да бъде заменена с електронна е достатъчно основание за спешна реализация на всяка стратегия!

20

Neeeeeeeeeee

преди 10 години

Не е вярно, номер 22! Още до 2020 ще са произведени виртуални учинц в единствената виртуална държава , остатък от България!

19

Анонимен

преди 10 години

А през 2050 г. виртуални ученици...

18

батко ратко

преди 10 години

много актуална снимка-точно за стратегия 2014-2020

17

Анонимен

преди 10 години

Всичко това се прави сега с оглед на пари, които има да се усвояват и "наши" фирми, на които ще се дадат поръчките. Иначе от гледна точка на образованието не е толкова важна техниката която ще се вложи, колкото как ще бъде подготвен мозъкът, който ще приема информацията. Ако децата отрано се научат да мислят те сами ще намират начин да открият необходимата си информация. Дори от тази гледна точка книгите са много по-ценни. Ако главите им са унищожени от чалга и филми - тогава нищо не помага!

16

Momo

преди 10 години

"Преди това обаче, до 2015 година, в образователните и научните институции ще бъде изградена безжична WiFi инфраструктура. По този начин ще се стимулира използването на мобилни устройства."Луди ли сте?Това трябва да е забранено, защото учениците са там за да учат, а не да кибичат във фейсбук.

15

а

преди 10 години

И виртуално хранене!!!

14

Shark

преди 10 години

През 2020 г. - електронни учебници, виртуални класни стаи......................И НЕГРАМОТНИ УЧЕНИЦИ!!!!!!!

13

pepi

преди 10 години

hm , pak abv li 6te e ???

12

Yes

преди 10 години

През далечната двайсет хиляди и четиринайсета... Дааа

11

до 1, за утеха

преди 10 години

През две и двайста Партията не само ще знае колко точно си из.кал в тоалетната чиния, но и дали с благодарност си го направил или буржоазно някак си и антиреволюционно.

10

IVo_1

преди 10 години

Установено е от американски ученби че в училищата в които има Wi-Fi децата са по-раздразнителни и има наченки на опасни карциноми и заболявания. Е тия с тая им реформа искат и децата да убият. нали децата на техните гласоподаватели не ходят на училище

9

Анонимен

преди 10 години

Едно време ни убеждаваха ,че през 1980 ще живеем при комунизма.Сега пак същите комунистически мномера-2020,2030.....Кой ли ви вярва?

8

Анонимен

преди 10 години

Другари, не успяхте ли да пуснете още по-съвременна снимка, с още по-модерни компютри? Тези са от бъдещето, дайте нещо от още по-далечното и светло бъдеще (което никога не идва)