22

червени боклуци

преди 10 години

До вихър 20: Брат не всички сме продажници като теб, няма за кой да се гласува това е истината, всички са продажни марионетки.

21

Ха сега!

преди 10 години

А избирателния закон кога ще приемаме?

20

Анонимен

преди 10 години

Тоя в църква ще го опяват ли? Че дядо му е взривявал църквите! Сигурно СерГей ще го опява с Капитала в ръка и на гроба му петолъчка ще сложат.

19

мениамин

преди 10 години

До Анонимен: Наистина е ужас за църквата!!! А по принцип не можах да разбера как тези, които биеха и не даваха да се влиза в църквите, сега са първи посетители там! Ние не можем да се вредим от първите хора в държавата! Тя пък и нашата църква голям лицемер излезе - не бива да ги пуска в храмовете си! Нали?

18

456

преди 10 години

Четете и се радвайте,ето на тоя материал разчита Герб-"толерантен","образован","интелигентен" учил недоучил в последните години.Пази боже България от такива тикви.Само четете по блоговете и си правете сметка какво поколение идва в нашата мила родина.И после другите ни били виновни,държавата я прави народа,а той един"образован",пази боже!!!!!

17

bobo

преди 10 години

нещастни артисти,айде да ги видим дали цялата група ще бъдат довечера пред паметника на АПОСТОЛА!!! Червени ***!!!!

16

вихър

преди 10 години

Това е правилното решение на парламента ! Трябва да се почете паметта на Димчо Михалевски .. А на герберските драскачи ще кажа колкото и да ви плащат сега не е момента да обиждате Бсп или да се радвате за смъртта на червения депутат ...

15

Zidarov

преди 10 години

Тия хмери толкова ли бързат да изпратят дружката си, че не изчакаха 20.02 например. Кой знай и той от какво комунистическо заболяване е загинал, като трипер, сифилис и т.н. Това си е подигравка с паметта на Левски, всъщност по-добре поне предателите на България си проличаха!

14

Баце

преди 10 години

Лицемерните хиени днес първо ще плачат после ще се напият и накрая ще се ослушат какво могат да гепят ! Така работят потомците на *** . Синът на Николай Добрев го изпитаха като бандит контрабандист тогава му разрешиха да гризе от кокала !

13

Анонимен

преди 10 години

Мда, Михалевски беше авторът на закона за узаконяване на *** гета и на къщите на милионерите. Но само за техните- другите трябваше да си плащат глобите...Грижеше се добре за *** и спонсорите си. Да узаконява сега горе при Създателя.

12

Анонимен

преди 10 години

Да прекратят работа, за да се поклонят пред Апостола на свободата, разбирам. А те отиват да се покланят пред някакъв наследник на терористи и убиици. София не се е освободила от турско робство. *** милиционери, изпълняващи разпорадби на Анкара не пускат хората да отидат свободно да се поклонят пред паметника на Васил Левски. Няма такава държава. Пиночет да дойде. Комунистите в Сибир.

11

Анонимен

преди 10 години

и тоя май е бил от ДПС

10

червени боклици

преди 10 години

Сега е момента да ги запалят всичките вътре, един път завинаги да се отървем от тази крадлива ***. Комунист = национален предател.

9

Анонимен

преди 10 години

То и без това от работата им файда няма!

8

Анонимен

преди 10 години

Коя фирма спира работа че нейн служител е починал?

7

Анонимен

преди 10 години

В църквата след това ще има доста липси,та от там ще са минали толкова много ДЕПУТАТИ ! А след тях и трева не никне :)) !

6

Анонимен

преди 10 години

*** ДА ВНИМАВАТ КАТО ВЛИЗАТ В ЦЪРКВАТА!!!! ЧЕ ЗАД ВРАТАТА СТОИ ЕДИН С НА.ЪРВЕН Х.Й!!! И КОГАТО СЕ НАВЕДЪТ ИМА ОПАСНОСТ ДА СТАНЕ МАЛКА ГРЕШКА С ГОЛЕМИ ПОСЛЕДСТВИЯ!!! ДА НЕ КАЖАТ ПОСЛЕ ЧЕ НЕ СЪМ ГИ ПРЕДУПРЕДИЛ!!!

5

диана

преди 10 години

Един от малкото достойни хора в БСП.Мир на праха му!

4

съгражданин на Димчо

преди 10 години

Мир на праха му!

3

Анонимен

преди 10 години

комунисти в църква?порно ли ще гледат ?