76

долар

преди 10 години

към 92 ком. 92 ком. се отнася до 80 анонимен

75

долар

преди 10 години

До Анонимен 83 Да бе, но да се пролее чужда кръв, а твоята да остане за генофонд!))) Такива като теб трябва да се показват в зоологическа градина до клетките с маймуни срещу 1 левче. Хайде, да не обиждаме маймуните.)))

74

долар

преди 10 години

до касап 3 коментар Касап, срочно сменяй полукълбата, минавай на резервния вариант - тези, които отговарят за мисловната дейност се намират от кръста нагоре.

73

долар

преди 10 години

cartman 51 Ей, човече, ти българите съвсем за *** смяташ! А представи си, че ти си полицай - няма ли той право да защитава живота си? И защо смяташ, че най-добре знаеш, какво желаят 45 милиона останалите украинци? За свобода той се е борил... А направи това, което правите на Майдана в някоя от европейските страни или Америка - ще ви пометат за един час с БТР-те, водни пушки, гумени куршуми и т.н. Млади фашизоиди сте - това е истината!!!

72

Анонимен

преди 10 години

ne vijdate li kakvo stava .... i dvete sistemi sa upravlqvani ot jidove ! i sega shte hvarql dvete sistemi evropeici i rusnaci v svetovna voina da se izpotrepqt kolkoto se moje poveche beli hora ! egati dolnite izvanzemni !

71

Анонимен

преди 10 години

До Анонименti si lud,ne vijdash li kakvo se sluchva v kiev, p1len radikalizm

70

Анонимен

преди 10 години

До asdКога за последно си бил в страните от източния блок, че правиш такъв анализ? Да не би в сънищата си ? Или бистриш политиката за чашка ракийка и салатка в кварталното кафене, където всеки втори се смята за Наполеон?

69

Анонимен

преди 10 години

До cartmanА как могат силите на реда да защитят живота си, западноукраинецо? Или ти мислиш, че са киборги? Ти си представител на радикална опозиция, а питал ли си тези, които не са по площадите , имате ли вие да представлявате 45 милионен украински народ. А добре ли е с винтовки с оптични прицели да се убиват хора, нали гледаме руска телевизия и показаха как един от вашите "революционери" стреля по хора ей -така както казват руснаците "от балды". Това се казва беспредел!!!!

68

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНищо добро не е дошло от Русия? Така ли? Чети повече !!!! А от кого очакваш добро? И вообще кой ти каза, че сидейки и очаквайки че ти ще го получиш?

67

Георги Ценов

преди 10 години

"Говорителят на Белия дом Джей Карни заяви, че САЩ са ужасени от насилието, и призова Янукович да започне наново диалог с опозицията, отбелязва ДПА."А не бяха ужасени когато настъпиха в Афганистан... САЩ правят смрадта по целия свят!

66

pen4o

преди 10 години

И Украйна и България продължават да са в лапите на същото милиционеро-комунистическо зло, но в Украйна мащабите на безобразията са по-големи - защото държавата е по-голяма и по-дълго са "строили светлото комунистическо бъдеще".

65

Менахем Бегин

преди 10 години

Тези идеалисти в Украйна ако знаеха каква "демокрация" ги очаква ...

64

Анонимен

преди 10 години

Eto taka se pravi! Ne kato nashite piklivi mirni protestcheta... komunist vlast dava samo s kryv!

63

Ok!

преди 10 години

До АзНикога няма да ни приемат за равни с нашите политици. Държат се като леки жени и предават на всяка крачка България. Предателите никога и никъде не са ги приемали.

62

Анонимен

преди 10 години

77 тик так тик так бръм куку

61

nikonik

преди 10 години

В Украйна и Сирия се разиграва военният театър на Четвъртата Световна Война между ЗАПАДА=> САЩ,ЕС(Световната Банка , Международния валутен Фонд,Федералния Резерв, Европейската Центарална Банка ) и Новите Сили (Континенаталнитре Сили ,богати на природни и човешки Ресурси,пазейки ги от западните колонизатори)Русия,Китай,Индия ,Венецуела, Иран и донякъде останалите от Южна Амерка.

60

Аз

преди 10 години

До НаблюдаващАми какво искаш, като постоянно се връщаш към старото и въздишаш по Тошо?! Вместо да обвиняваш западните страни - вземи, че промени България така, че да стане като тях! Тогава ще ни приемат за равни - когато станем като тях!

59

Аз

преди 10 години

До иванПутинизма се опитва да настъпи и в Украйна, и в България, а и на други места. Отпора срещу путинизацията на която и да е страна е важен за всички страни.

58

иван

преди 10 години

дайте да оправим България и после да седнем да поговорим за Украйна .от колко време сме в евро зоната ?до колко са ни европейски заплатите?къде са ни производствените мощности ,за сега сме само в сферата на услугите?има ли не корумпирани служите ли ,някъде въобще?България кога ,ще влезне в шенген?какво стана с интеграцията на ромите ,Франция защо ги не иска.те са европейци?

57

pr

преди 10 години

Do 85 m aman ot bai ganiovci s ograicheni misli