409

гейБЕР;

преди 10 години

Ясно .... убит ГРУЗИНЕЦ за свободата на Украйна?????? напишете НАЕМНИК..... Чий го търси там?

408

край

преди 10 години

Венелине не ми се ще но си прав.

407

Венелин

преди 10 години

Преди 20-тина години китайците много бързо се справиха с американските слуги (демократи) на площад Тян ан Мън в Пекин и скоро ще бъдат първа икономическа сила в света, за ужас на същите тези американци. Украинците, ако не искат да се превърнат в пълни мизерници трябва по най-бързия начин да изринат тези "протестиращи", ако ще с цената на жертви!

406

Анонимен

преди 10 години

Цирк по украински.

405

сопол

преди 10 години

българия ще има възможност да затвори и останалите малки фирмички като дойдат американските гиганти на европейският пазар без мита. ще хапваш пилешко на хлорна баня и генно модифициран кукуруз и ще мяташ с уши гледайки умно. Монсанто затова искат европейския пазар, да вдигнат заплатите и качеството на живот на *** от Лом. Ако гласуването можеше да променя нещо, нямаше да е легално.

404

sopol

преди 10 години

сирия 2. всички печелят. ЕС, САЩ и Русия. но ЕС са супер мър ши. даже и да е *** Янукович, не може да надъхваш хората за нищо. нито ще ги вземат в ЕС нито нищо. ние като сме в ЕС, даже и в ЕС нищо не се е променило. същите гадни , корумпирани пиявици ни управляват. просто е смешно , че няма и 100 год от 2рата световна пак палят европа. и наи важното е , че русия военно си е още номер 1. може да са скотове но катюшата е безотказна

403

nina stojanowa

преди 10 години

До Анонименa, ti otkyde znaesch dali mu dreme na Putin , aznaesch li ti kakwo e woina, a da gori tozi hubaw grad a tezi koito giwejat w tezi blokowe hubawo e da goworisch kogato ne si tam. ihuwasch samo ednata strana hranena ot falschiwipatrioti.

402

До Muntcho Demoкkrat

преди 10 години

При гадния социализъм българския етнос в България беше 8 900 000, а при хубавия ЕС 5 000 000 С 70% застаряващо население!!!

401

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Земеделието като общ обем на продукцията е на най-високото равнище в история...При изостаналите ТКЗС-та България добиваше 10 000 000 т. зърно - при европейските фермерите 5 000 000, при ТКЗС-та 9 000 000 овце - днес 900 000, при ТКЗС-та имаше 45 000 000 домашни птици - днес 12 000 000 щастливи такива....При соца годишно се добиваха 900 000 т домати - днес внасяме домати....

400

ДИДИ

преди 10 години

До Духовников За съжаление и в България има платени групировки..... Но българският народ е мъдър и няма да се поддаде на натиска...

399

вер

преди 10 години

Всички *** и у нас и в СССР - пардон Русия се правят на "божи кравички" , че вече видите ли има избори и демокрация . Какви избори и демокрация като 200% от крупните частни фирми в България и Русия са с крадените от народа пари и децата на *** са сегашните министри , депутати и крупни пишман бизнесмени, самозвани "акалии" . В СССР до ден днешен избиват инакомислещи сънародници без съд. От Китай вече бягат децата на Китайската комунистическа партия с откраднатите народни пари.

398

Духовников

преди 10 години

Очевидно е, че украинските крайни радикалисти, които са на път да унищожат собствената си родина, са организирани и заплатени отвън. Кой има интерес Украйна да е слаба? Кой има интерес с външен натиск да свали демократично избран президент?!

397

Факти

преди 10 години

Реалността е, че възможностите за развите на способностите и талантите на човека са най-постижими в САЩ И ЕС, отолкото където и да било другаде по света. Защо сте бедни? Направихте ли нещо да не сте, защо не стартирате бизнес в Англия или в Германия, ако в България не може? Нямате капитал ще кажете или може би нямате характер да се пробвате дори? Аз лично мисля, че подобни балканоподобни страни като Украйна, не и трябват на ЕС. Ще се вдигнат кражбите, измамите и подобни украйнски проклетии.

396

Факти

преди 10 години

Скоро ще има общ западен пазар включващ САЩ, ЕС, Канада и Япония. Почти без митнически ограничения и такси. Почти 1 милиард население и 65% от световната икономика. И България има огромни възможности за развитие при използване на правилни подходи. 95% от населението е кондиционирано да не може да осъзнае, че високия стандарт на живот не се спуска от горе вече. Това, че ЕС са разбили икономиката е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА. Земеделието като общ обем на продукцията е на най-високото равнище в история.

395

Симо

преди 10 години

До Горобедчо . Драги да го тура на нннннааааайййй милото ти .Не виждали бе ахмак ,на хората им е писнало от Руски гнет . Чатала е само за нас защото сме доносници,предатели,лентяи,крадци,завистници и човикомразци. Ако си турчин прощавам ти,то от вас друго не става.

394

гарабедчо

преди 10 години

Това са скроени и платени протести. Активен участник са САЩ, ЕС,Полша. Това е видно и ясно. Обаче КГБ също имат план. Жалко за хората , не за платените а за заблудените. Те и у нас протестарите бяха платени , но Йовчев им стопи лагерите с търпение. Сега хвърля мрежата на вдъхновителите. Янукович обаче не е в НАТО, като нас и не му трябва деликатност . Съжалявам заблудените които ще платят със здравето и живота си.

393

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! И какво да очаква от ЕС, без митно търгуване и свобода на движение,ако имаш икономика ще пражиш бизнес ако нямаш с когото и да си си оставаш беден.

392

Анонимен

преди 10 години

До защитниците на USA, поне да знаете кого защитавате.Прочетете тази книга "икономически убиец на Джон Перкинс"

391

Shark

преди 10 години

Украинците правят огромна грешка. Не знам кой подстрекава всичко това, американците ли, ЕС ли или и двете заедно?! Но това е пагубно за Украйна. Първо съсипаха тоя хубав Киев. Второ, по-важното, какво си мислят че ще получат от ЕС? Не виждат ли какво се случи с Блъгария, разориха ни съсипха икономиката ни, селското стопанство, хората избягаха. И тях това ги чака. Жал ми е за тези хора, борят се за нещо и си мислят че е за добро. Но ще съжаляват.

390

Анонимен

преди 10 години

финансирането на ден е 2 милиона долара от страна на USA, тези *** финансират екстремизъм, които не съгласен с това съветвам малко да прочете и да се интересува, защото вашата любима USA дефакто е най голямото зло на света.