115

Antishop

преди 10 години

"Призоваваме президента и силите на сигурност да сложат край на насилието и конфронтацията", добави лидерът на опозиционната партия "УДАР", цитиран от Ройтерс.***A vie ne se konfrontirate i ste za mir, no s Makarov, Kalshnikov i kokteil ***...

114

Шоп

преди 10 години

Най-красивото от всичко е, че навсякъде се говори на "украинськая мова", а не на поганския москальски диалект. Това е музика за ухото.

113

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

ЛИПСВАТ ТИ ХУБАВИТЕ ХОРА СЪС КОИТО МОЖЕШ ДА ОБМЕНИШ НЯКОЯ И ДРУГА СЛАДКА ПРИКАЗКА. ПОСЕЩАВАЙ НИ ПО-ЧЕСТО ТУК И ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАШ ДОСТА ПО-ДОБРЕ ЗАЩОТО ИМА ДОСТА УНИКАТИ МЕЖДУ НАС! БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ И КАКТО ВСЕКИ ГУРБЕТЧИЯ КОГАТО ТЕ ПОДГОНИ НОСТАЛГИЯТА КОМЕНТИРАЙ КОЕТО ТЕ ВЪЛНУВА!

112

Nitrosnow

преди 10 години

до 119Евала това трябваше някой да го напише!!до 120Много сте прав г-н Христов.Аз напуснах България защото съм слаб характер и отдаден на вещите :( Да сега живея добре (финансово) но.. не ми е добре нещо все пак ми липсва

111

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До Българин МЕРСИ ЗА ПОВИШЕНИЕТО НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА 75 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО МЕЖДУ КОИТО ЕСТЕСТВЕНО СЪМ И АЗ ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМАМЕ ДО КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ КОЙТО НАБЛИЖАВА МАЙ СЪС СТРАШНА СИЛА ПОДОБЕН ДЪРЖАВНИК КАТО БАЙ ТОШО.

110

Анонимен

преди 10 години

Абе вие 14 годишните що не се съберете в някой друг сайт или форум за детски игри и да спрете да пишете простотии на теми за възрастни?

109

Анонимен

преди 10 години

Видяхте ли как се прави протест като хората бе, пишман български ***? От сутринта са започнали да се бият с ченгетата тия и сега се засилва съпротивата им в този момент и не се знае докъде ще доведе. Вече 12 часа са на площадите и хвърлят камъни, павета ракети коктейли *** бомбички...... Вече 12 часа че може би и повече.

108

Толоконникова

преди 10 години

Смърт на комунизма - свобода на проституцията!

107

Българин

преди 10 години

До Тодор Христов:Не си ли Тодор ЖИВКОВ, тъпько?

106

Анонимен

преди 10 години

Толкова бомбички и ракети няма в цяла България, колкото се изсипаха до този час в Киев. Милиони!

105

Анонимен

преди 10 години

Аз не мога да разбре само едно- ако ще подават оставка, да я подават, ако не- да ги смачкат тия скапаняци по улиците ,защото с всяка изминала минута съсипват красивата си столица.

104

Анонимен

преди 10 години

Напрежението се покачва! В момента е истински АД в Киев!

103

Украинка

преди 10 години

Никога повече Путин! Русия е смъртният враг на хомосексуализма, педофилията, инцеста и проституцията. С което Русия е и смъртният враг на Евро-атлантическите ценности.

102

Анонимен

преди 10 години

Чета коментарите и си мисля: "Абе днес дали има промоция на алкохола в BILLA"?????

101

Анонимен

преди 10 години

Еееее, сетихте се веее да заиграят водните струи като щяха да ви запалят задниците вече.

100

Анонимен

преди 10 години

Ето ТАКА се прави!Военно положение и РАЗСТРЕЛ за превратаджийте.Браво на украинците!

99

Анонимен

преди 10 години

До 103Аз съм Украинец. И все още живея в България, заради Европейския съюз. На теб ти препоръчвам да поживееш в Украйна 3 месеца. И после пак да си поговорим за европейския съюз.

98

Трансплантолог

преди 10 години

В законодателството на Западните индустриални държави все още липсва адекватна реакция на развитието в трансплантологията и гражданските войни остават единствена алтернатива за набавяне на донори на органи.

97

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 101 Еми ако е така,то в Естония,Литва,Латвия,Финландия е трябвало да има граждански воини и т.н.,ама е нямало. Стига се до граждански конфликт,щото има едни други ,купили Алякска от Русия,които се месят навсякъде и се мислят за много важни.Нещата се обърнаха.В последните години,където стъпят САЩ и НАТО,мир няма. Примери мога да ти дам спокойно,единия е наша западна съседка. Спрете с разните там истини,от преди 30 години,че му омръзва на човек

96

Анонимен

преди 10 години

До 103Застреляи ся москал