9

бг

преди 10 години

Радвам се,че семейството е заедно! Много харесвам Мария Силвестър-страхотна е с излъчване,нестандартност и артистизъм,че с кеф гледам в неделя БНТ,която напоследък има добри предавания.Желая всичко добро на това артистично семейство!

8

Историк

преди 10 години

Нищо ново под слънцето. При кризата на средната възраст първото нещо което хрумва на жената е да се оноди с някой рицар на бял кон, като доказателство, че още я бива. Мъжът пък от своя страна - възм'утен и ог'орчен от предателството на половинката решава и той да се раздаде в света на Казанова. Като резултат се разделят с гръм и трясък, а най-много го отнасят най-невинните - децата.

7

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Това психично нестабилното от снимката е зодия Рак а относно езика ми може още...точно реално-гротесно-трагико-комично с марка преход за *** 1900-2014 година.Искам да допълня че такива като мен много се търсят за ТВ предавания в предвид запазения ми ум-аналитичност както фактология в малките детайли и не на последно място острия ми език да развенчавам митове и легенди в по горе написания преход за ***.Но аз неискам нито слава нито пари седя си на село и се смея от интернет с персоните.

6

Мария Силвестър

преди 10 години

Eй Бориславчо ерген ще си останеш до гроб защото никоя жена няма да те иска.Разбрали гаден Хейтър такъв.С колко по големи букви да ти го напишат *** такъв-Мария Силвестър: Заедно сме, щастливи сме!Сега като ви споделих това искам старата песен както сме ви учили през годините да ни се радвате на мен и съпругът ми,да казвате колко сме сладки и дори е насърчаващо на вашите семейства така да не се радвате както на моето защото всички медии ме цитират ГЛУХИ ЛИ СТЕ?Толкова съм щастлива начи......

5

Юлияна Дончева

преди 10 години

Аз пък май съм бременна на 47 години.Стъки даде малко *** в едно бурканче и чрез спринцовка ме оплодиха.Ами какво да ви кажа това сме ние хай-лайфа където всеки ден в продължение на 24 години ви учим на морал-ценности и разбира се любов...любов за *** като вас Народа дето ни вярвате на лицемерието и разбира се разврата с пошлоста и най-вече первезията в всички измерения на живота ви.Гледате ли ме по ТВ7-предаването ми ?Който ни обижда и завижда да си пие хапчетата както е и психопат.

4

pepi

преди 10 години

tia e za sebe si , taka e re6ila , taka komnentira , Ne se mesia v horskite kliuki

3

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Това жените сте много прости затова и ви обичаме.Ако тази на снимката зодия Рак си мисли че Силвестър зодия Телец повече няма да жули свежи млади а когато е пиян и на парти и по старички дами значи е голям смях и забава с патетиката си както на екран така и по принцип.Оная пък зодия Риби същата *** Калканджиева тя стигна и по далеч с думите нормално е мъжете ни да *** и други жени като си харесат защото са мъже....трагедия братче с изкуфелите ни истерично-психо луднали женици като тези!

2

Snorky

преди 10 години

"Актрисата и телевизионен водещ...."- Хахахахаха тази не е нито актриса, нито тв-водещ! А и мъжлето и е същата гротеска! Жалки смешници!

1

9667

преди 10 години

Какво ли си мисли гос'пин Болен Сидеракис относно фамилното име на тази дружка? Или относно името на съпруга и - Силвестър Силвестров!? Мисля, че като смени името на връх Мусала, следващата му належаща работа ще е да им смени имената и на тези. Пък може и неговото да си смени с българско!