6

Гецата

преди 10 години

Причината за затоплянето е продължаващото отслабване на геомагнитното поле, което пропуска повече и все повече лъчи. А тъпотиите за въглеродния диоксид са, за да се изкарат некой и друг милиарда евро от будалите от ЕС...

5

opa

преди 10 години

Планетата е динамична екосистема следваща своите цикли, каквото и да направи човека няма как да го промени, може да забави или забърза някои процеси /но за сега главно замърсява и унищожава/, но за всичко останало може само да седи и да наблюдава безучасно. Скоро, а може би не чак толкова скоро, пъзелът ще се започне да се пренарежда отначало и за нас ще остане само адаптацията и еволюцията като средство за оцеляване. И какво се оставили зад себе си за няколко хилядолетия? Само разруха..

4

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 10 години

Slagaite ledo generatori i taka shte izbegnete za toplqneto sys slun4evi paneli zahranvani, izdigashti se zaedno s panelite dokato pravqt led ednovremenno

3

Анонимен

преди 10 години

В природата винаги има равновесие.В Япония правят мъгла от вода,която пречупва слънчевите лъчи и понижават температурата по улиците на градовете,където климатиците допълнително затоплят въздуха.Ми,ако се повиши температурата,ще има повече изпарения от земята и температурата ще се намали.

2

Анонимен

преди 10 години

За "затоплянето в Арктика" нека да видят хората как става youtube/watch?v=znaTirqLIds&list=TLR2fzGbYAYB8FOvi9WtKrRw6bRHDO-9Cy ........................................................................................................а глупостта за въглеродния двуокис - нека да видят как той участва в кислородната фотосинтеза. Защо умните глави ги е страх да говаят за тези неща, ами понтарят НЕБИВАЛИЦИ? защото на другия ден ще са без работа, а могати да се "самоубият" малко!?

1

pepi

преди 10 години

hm,,,,,