79

Русофил

преди 10 години

Това е новата мишена за свръхзвуковите руски ракети Гранит и Калибър.Братушките нямат равни в ракетните технологии.

78

Янко

преди 10 години

До ШопШопе, Русия има абсолютно превъзходство в системите за залпов огън - един залп не оставя нищо живо наняколко хектара. Танковете им са много добри - маневрени, с добра активна защита и въоръжени с боеприпаси с голяма далекобойност. "Терминатор" е незаменим за поддръжка на танковете в боя. Щурмовите им въртолети са абсолютно сравними с "Апачи", а Ка-52 няма аналог в света по маневреност. Възродиха подводния си флот. Противокорабните им ракети Яхонт и Брамос са всепризнати за най-ефективни.

77

Гошо - продължение 3

преди 10 години

Темата ми е интересна, затова се поувлякох да пиша, нещо, което не съм правил досега. Извинете! Но на доброто българче - юарче от Претория е кажа: да живей Википедията! Не си и чувал за създателите на лазера, ама след натискането на няколко клавиша вече знаеш и за Таунс. Great! Анонимен 93 ме нарече "***". Ела бе ***, обявявам ти дуел. Не с пистолети или шпаги, ела в Менса!Не че не ми се иска да ти вържа два шамара за обидата, ама бих предпочел да мачкам сурата ти пред хората с думи, ***!

76

Анонимен

преди 10 години

JALKOTO E 4E MNOGO OT XORATA TUK SA S NIVO NA MOZUKA OT STUDENATA VOINA NITO USA E TOVA KOETO NI SE ISKA6E NITO RUSIQ NI BRYSNE ZA NE6TO.VSI4KO KOETO MOJEDA NI DADE RUSIQ E OTDAVNA S MNOGO PARI.A NIE SME ZAMRYZNALI I PADAME LI PADAME NADOLU NI DYRJAVA IMAME NI NAROD NI IKONOMIKA NI6TO.SAMI SME SI VINOVNI

75

Анонимен

преди 10 години

RUSNACITE PROBVAXA TOQ LAZER PRI KONFLIKTA S KITAI TA STOPIXA NQKOLKO DIVIZII KITAICI .OTOGAVA KITAICITE NQMAT MERAK ZA RUSKI ZEMI.DOBRO ORYJIE.MOGAT I SPYTNICI DA SVALQT S NEGO I ASTEROIDI DA RAZRU6AVAT

74

Големия удушвач

преди 10 години

До Претория ЮАРТи познаваш ли/ходил ли си/ Русия или СССР ? Такава категорична глупост не съм чул през живота си.А сигурно съм батко на баща ти.

73

Гиганта

преди 10 години

До evgeni1234Никога не ПРИЕМАМ на доверие! Всичко проверявам.Пък и достатъчно дълго съм живял и съм свидетел на много неща.

72

Шоп

преди 10 години

До ГошоНАТО ще транжира Русия, трай си само...

71

Гошо - продължение 2

преди 10 години

До Претория ЮАРТи пусна ли си тока по оградата, да не дойде някой "черняк", както им викате, и да те изненада отзад. Аз мразя, презирам родоотстъпниците. Науката я правят не red necks, а чужденци, дошли да припечелят. Защото най-демократичната страна има перфектни печатници и много зелена хартия. Има и $18000000000000 външен дълг. Не наричай почтените хора " затворници и мизелници", смачканяко! Един от тях беше Корольов. И мнаго други Сталин извади от килиите, за да работят за Победата.

70

Шоп

преди 10 години

Та, в кои областилидирала Русия?

69

Претория ЮАР

преди 10 години

До Гошо 85Басов и Прохоров поделят Нобеловата премия с Чарлз Таунс за създаване на лазера.Като се има пред вид, че Русия е фундаментално осакатена в областта на информатиката и компютрите, в смисъл, че докато беше СССР те нелегално внасяха и копираха западни системи и създаваха морално остарели неща, като се има пред вид, че те не можаха един автомобил като хората да изтипосат и всичко сделано беше смешно в сравнение със западните аналози, а и сега изостанаха много в космоса -картината е ясна

68

Анонимен

преди 10 години

Стига вече с тия пиандурници водкаджии

67

Гошо - продължение

преди 10 години

Извинявам се, исках да напиша до 75, а не 45! В почти всички области на въоръжението руснаците имат върхови постижения. И всички знаят това, с изключение на наш Гольо. Дано няма война, та да опитаме всичко това на гърба си. Нали станахме натовци, ще ядем пердаха солидарно. България стана по-опасно място за живеене. Аз внимателно наблюдавам развитието на военната техника. От различни източници, на различни езици. Учи езици, Гольо, че много бият - имаше такъв стар виц. Конвенционален...

66

Претория ЮАР

преди 10 години

Руснаците изостават с около 30-40 години от Америка. Няма как това да се промени, след като почти цялата фундаментална наука в света се прави в Америка. Това е следствие на факта, че имат най-добрата правна, икономическа и политическа система някога създавана на тая земя. Открития и изобретения се правят от СВОБОДНИ И МИСЛЕЩИ ХОРА, а не от затворници и мизерници, както беше в СССР. Америка създава и държи върховенството в почти всички области. Останалите копират, пригласят, кооперират и пр.

65

Анонимен

преди 10 години

До тттМного си ***. Според тебе първо са направилисмартфоните и таблетите и най-накрая ламповите компютри с размерите на физкултурен салон. Лазерът е факт, сваля успешно малки безпилотни самолети, руснаците такова нещо не са имали НИКОГА.

64

Гошо

преди 10 години

До Анонимен 45Какво ти разбира главицата от оръжие? Докторска ли имаш? Прохоров и Басов руснаци ли са? За какво им дадоха Нобелова? За лазера. Руснаците отдавна разработват лазерно оръжие, но докъде са стигнали не куткудякат. Преди годиниимаха опитен самолетен лазер, но май са тръгнали по друг път. Както и американците.Туй за изоставането им в конвенционалното оръжие е мантра, повтаряна за ***, които да се радват.Като че ли си един от тях. Русия лидира в много области - термобарически бомби

63

Анонимен

преди 10 години

bobovo oradie imat li?

62

морски

преди 10 години

Какъв лазер бе,тя империята на злото САЩ строят прословутия си противоракетен щит вече 35год. и още не е готов.През това време Русия пусна 2 нови поколения балистични ракети дето минават през ПРО.

61

чъки

преди 10 години

До пуберзабрави най великия, Чък Норис

60

КО? НЕ!

преди 10 години

Абадахалярите ще му намерят цаката.... излизат с едно голямо огледало в морето и готово :D