87

Анонимен

преди 10 години

хахха...като изядат и тези пари от "този проект" следва да направят и МАТУРИ ЗА ЕМБРИОНИ по китайски език

86

Матури

преди 10 години

- Хасанчо, кой ще те вземе днес от детската градина?- *** той тати, шото е в 4Б група - 13 години не може да мине матурата.

85

Илиян

преди 10 години

Въведете матура и за зародиша в 4-та седмица от бременността,като теста го завийте на руло и го пъхнете в съответното място,гении такива. Тия в министерството или са откровени *** или са на някакви тежки наркотици.

84

Оруел

преди 10 години

Тъпите чиновници опоскаха всичко и опряха до бебетата! Изпитът ще включва вероятно и самостоятелно ходене до тоалетната, след което идва преглед за добре избърсан ***: ядене с и без лигавник и спане без напикаване ... Вместо да оставят мъжете да изкарват достатъчно пари, майките да гледат децата си гражданите да решават бъдещето си, някакви *** се опитват да институционализират даже децата ни/. Това е наистина тотален държавен контрол!

83

До гьотверените

преди 10 години

Гьотверени, вие университетите и училищата оправихте, та остана само бебетата да изпитате и цъфваме и връзваме. ***, погледнете каква ни е образователната система, какви знания получават студентите и учениците, колко от тях се реализират, колко кадърни бягат навън. Вече почти нямаме лекари в Бг. Бебетата ли са най-важните в момента?Изобщо дреме ли ви на к*ра за тези неща или пак мислите чии фирми да облагодетелствате? Защо ли питам, то сякаш не се вижда с невъоръжено око? Но до кога така?

82

м

преди 10 години

Още 150 хил. ще бъдат откраднати от *** и безскрупулни *** в МОН и МС! Ужас! Тия "хора" тотално са изтрещели!

81

1234

преди 10 години

Ееее, аз взех та реших, че 4 - ри месечните бебета ще държат матури, а то 4 годишните ... те направо са си академици ... Това само комунистите могат да го измислят, да ни накарат да не си образоваме децата . НЕЩАСТНИЦИИИ ,БЕЕЕ

80

!

преди 10 години

Боже, отърви ни от тия смахнати непрокопсаници! Съсипаха де що пипнаха и нещо читаво да е останало, бързат и него да попилеят.

79

Анонимен

преди 10 години

За езиковото развитие на 4 годишните - не знам, но Клисарова, се нуждае спешно от ускорен курс и тест по езиково развитие, че то такъв диалект и изказ - НЕМА!

78

Арети

преди 10 години

Добре че тестват малките!!! След дислексията и хиперактивността това ще е летвата эа успех!!!

77

NIKO11111

преди 10 години

АМАН ОТ ПРОСТОТИИ! НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ЗДРАВИ ХОРА ХОРА В БЪЛГАРИЯ, ВИЖТЕ НИ КАКЪВ НАРОД ОТ ПИЯНИЦИ, ПУШАЧИ, НАРКОМАНИ И РАЗВРАТНИЦИ СМЕ СТАНАЛИ. ТРЯБВА НИ ПЪРВО ОБУЧЕНИЕ В МОРАЛ.

76

Гацо

преди 10 години

Не се казва на какъв език ще е матурата,на *** или турски

75

Анонимен

преди 10 години

Аман от високопарни изявления от типа матури, по света развитието и уменията на децата се следят, но хората, не строяват децата и не ги стресират с това днес ще имате матура, докато родителите истерясват навън. Редно е да има изисквания, да се види как се работи с децата, какви умения са придобили, като това стане по адекватен начин.В детската градина където беше детето ми за 4 години, две тържества,само купувахме уч. материали,които ей така стояха, учителките пушеха на балкона, а децат гледатТВ

74

Анонимен

преди 10 години

бе то хубаво, *** има смисъл само ако има места за всички деца по детските градинииначе прилича точно на усвояване на едни пари за разработка на едни тестове

73

Ставри

преди 10 години

Люде "нормални"решили да действат ненормално, оставете децата спокойно да изживяват детството си. Защо причинявате травми на детската психика ? Матурата е изпит, който гарантира зрелост,надграждане, а вие с 4-годишните какво доказвате ? - вашата незрелост.

72

No name

преди 10 години

Ако искат направо от при излизане от отробата да дават тест за интелигентност и от там на матура...!!!!!!!!!!!1

71

Homer

преди 10 години

Имам предложение - още преди да се роди детето да държи матура, SAT, шофьорски изпит и каквото се сетите!

70

Грамадарев

преди 10 години

Абе нормални ли сте БЕ! ?

69

Анонимен

преди 10 години

Тези мръсни българоубиици от въпросното министерство трябва да бъдат обесени на площада. Всъщност идеята е да направим от децата безхарактерни роби от възможно най-ранна възраст или в най-идеалния вариант : българите тотално да се отказват от децата. Прави се всичко възможно нито един бял човек в държавата да не иска да има деца. Ама всичко възможно. А матури за излизане от матката въведоха ли вече?Мразя, мразя и мразя тази държава до дъното на душата си. Срам ме е, че съм българин.

68

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНие,помаците, ще се докажем тогава,когато сами заявим, че сме българи и престанем да се бутаме при турците ДПС, Макар че след станалото през последните месеци, там откъдето съм, помаците прогледнаха и избраха БЪЛГАРСКОТО ,сега те мразят ДПС , защото ги излъгаха да гласуват за тях,прецакаха ги много грозно,а *** работи само за турски интереси, които нас ни обиждат.НЕ МОЖЕ ХОРА, КОИТО НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ ДА ГЛАСУВАТ С БЪЛГАРСКИ БЮЛЕТИНИ, НЯКАКВИ НЕГРАМОТНИЦИ ЩЕ РЕШАВАТ БЪДЕЩЕТО