19

Petko

преди 10 години

Razbixa im monopola na petko angelov

18

Pimk

преди 10 години

Pimk i petko angelov kakvo shte praviat sega

17

иван

преди 10 години

Троловете да го духат

16

Анонимен

преди 10 години

До Бивш член на БСПБивш милиционер, член и *** - няма такъв фолм!

15

Анонимен

преди 10 години

haha gg wp

14

Бивш член на БСП

преди 10 години

***, по-***, най-***. Това са позитановските драскачи с рефлекси на мандраджии. Типичен представител е другаря анонимен. Но това са те , каквото и да кажеш все ще е малко.

13

Анонимен

преди 10 години

До журналист ГЕРберастка платена *** - защо смятате че само БСПари ви мразят бе, милиционерче задръстено...

12

журналист

преди 10 години

В този сайт троловете са на особена почест. Вижте просташкия и лъжлив коментар под номер 15. Типично мнение на позитановски драскач, който само плюе и то за една ракия. Човек който защитава еничарите от ДПС-ДС не заслужава внимание.

11

Анонимен

преди 10 години

До политолог Я си бери лайката ГЕРБераст ***... 90% от назначенията и издиганията в съдебната система в момента са си ваши, вие опоскахте 8млрд от заеми и резерви, правосъдието ви го видяхме, "самоубиствата" на хора с белезници - също, палежите на по 20 коли на вечер - също ги помним. Аре у лево в храстите и повече не се показвайте..

10

политолог

преди 10 години

Пожелавам на всички умници пак да гласуват за ДПС-БСП-ДС / обединена партия /. Само по време тяхното управление има ежедневни убийства, кражби и грабежи. При пълното отсъствие на съдебна система т.е. няма никакво правосъдие, защото 90 % от т.н. съд.система са комунисти-социалисти. Иначе икономиката върви по план. Вече имаме заеми за над 4 милиарда лв. , а увеличението па пенсии и заплати ще бъде с 5-6 лв. но един друг път. Хвала на такЪва обединена пария.

9

Анонимен

преди 10 години

До 777 Гърците ако имат изгодно споразумение с Турция - знаеш ли кога ще го развалят... Турция си пази нейното - нашите ТИРаджии скатават данъци и осигуровки, отделно работят за по-малки заплати и в резултат подбиват цените за превоз - много ясно че ***-шнауцерите ще си пазят своето....

8

Баце

преди 10 години

Проблемът е че Турция не изпълнява своите задължения и ще продължи да цака българските фирми докато и последната не фалира ! В момента подузирам и един евтин политически предизборен трик ! Уж се грижим за нашите а минат ле ли изборите натискът ще продължи ! А има как Турция и фашиста Ердуган да бъдат сложени в партер .

7

777

преди 10 години

Само че преди да се преговаряме с турците, трябваше да се разберем с гърците. Тогава ние щяхме да казваме, а те да слушат внимателно. Сега нещо са разсеяни.

6

Анонимен

преди 10 години

Голям успех на правителството на Орешарски ! Изключителна позиция на министъра след ваканцията му в Индокитай.....Пълна либерализация? Това значи от 250 000 разрешителни за турците да се отиде на .....без ограничение. От 25 000 за нашите превозвачи до към 30-35 000 превоза. Щото толкова са ни възможностите. Сега Турция като сложи други ограничения за възраст, цвят на камиона, товарителници на турси език, тинтири-минтири..... и става ,че ние спираме превозите, остават само турците !Ашкоулсун

5

Анонимен

преди 10 години

никога нямайте вяра на ***(турчин)

4

Pepi

преди 10 години

Sasipaxa balgarskia proizvodetel.ova pravitelstvo nishto ne pravi za horata.Davame rabota na prostatsite a tezi koito hranat darjavata gi ostaviha bez rabota300% mito za turski i kitaiski stoki.

3

Анонимен

преди 10 години

Турците ще получат 30 пъти повече от българите ... "Голяма победа" !

2

Лошо !

преди 10 години

Тази новина не е добра за Виктор Николаев.

1

пю

преди 10 години

могат да се спрат със солени глоби,а не добре охранените ни ДАИ да им взимат рушвети и да ги пускат да карат