23

Анонимен

преди 10 години

#22...Верна е господине,не размивай форумното простронство като форумните ***.Управляват ни американските ционисти и руските юдеи,чрез техните местни наместници,платени марионетки и ***...Бойко"Тиквата",Костов,Станишен,Орешарски,Доган,Бареков...това не е политика,а продават народа си.Затова всяко следващо управление е по-лошо от предното,не обратното.

22

Анонимен

преди 10 години

С такива продажници в парламента нищо добро не ни чака.Лошото е че всички останали са от същото тесто,така че България и по точно българите са обречени на унищожение. Турците и *** се радват на добро обгрижване.

21

Див аграр

преди 10 години

Направо съм изумен! От къде успяха да на мерят такъв достолепен, беловлас и с дълга бяла брада политолог, видял през живота си и 2 и 200? С богат жизнен опит, учил и блъскал се в бетонната сена на така наречената ни "държава" и стигнал до жизненноважни изводи, които споделя с нас? Знае ли някой от нас, какво е това животно "политолог", с какво допринася за развитието на страната, кой му плаща заплатата, само за да лае и коментира неща, решенията за които си взимат понякога извън страната ни?

20

политолог е обида!

преди 10 години

април 2013 - Стойчо Стойчев, Анализ на политическия риск в катедра Политология на СУ : Гражданската листа Модерна България може да поднесе изненада на изборите!!?? Само дето този "институт" се ръководи от един тарикат Цеков, който е продукт на друг стар тарикат Митьо Гестапото и по поръчка на Банката са тръгнали на пореден лов за балами. По поръчка на КТБ Цеков и Димитър Иванов бичат в полза на Бареков. Значи той е новият човек на ченгетата!!

19

www

преди 10 години

ХА ДОБРО УТРО СЪБУДИХМЕ СЕ...

18

откритие

преди 10 години

Ново 5.Е това новина ли е?Кой не го знае ,след като по цял свят съществува тази практика.

17

шемет

преди 10 години

Абе защо не се скриеш ами мътиш главите на хората.Аде отивай при звездите,те ще ти кажат истината.Аман от прогнози,гадатели,естрасенси,врачки ,баячки ,параоткачалки и т.н.Ами прогнозата ти ако не излезе вярна какво те правим.Бум,бум и толкова.

16

ей-и

преди 10 години

не могат ли вече да намират накой читав екстрасенс-вещер, че да направи каквато трябва прогноза. То тези "политолози", налазили вестника, съвсем като форумните ***.

15

в

преди 10 години

попитолог как е видял че партиите са на эадкулисието на белене южен потоп на една държава чужда,но 3000000 емигранти българи не ги интерисува българските партии,сега иэпращат от света в България милиарди лв,но утре като си отидат родителите няма да пращат,тогава ще раэберат теэи партийки какво са иэлюпили само движещи се хора както каэват француэите

14

Борил

преди 10 години

На Пеевски киоските.

13

САЩ ТЕРОРИСТ N 1

преди 10 години

Те са тези дето управляват бълг. партии, ако могат да се нарекат български. Не съм атакист, но АТАКА в момента има най-българската политика. ВЪН АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ ОТ РОДНА ЗЕМЯ!

12

Антисоросоид

преди 10 години

Там гостуват представители на ИПИ, ЦЛС, ЦИД и др., които са финансирани от западните фондации.

11

Анонимен

преди 10 години

Добро утро! Така е навсякъде по света. Никой не живее само за себе си.

10

Антисоросоид

преди 10 години

До 11Да, в Bularia On Air пропагандират неолибералния икономически модел.

9

Анонимен

преди 10 години

Ужас! Не мога да повярвам, че това е възможно да се случи. Няма ли читави хора в тази държава, бе. или всичко е само мъни. Душата ме боли. Горките ни деца.

8

гг

преди 10 години

Това е един млад меринджей, за социолог не е сигурно

7

Анонимен

преди 10 години

След два месеца ще стане ясно. Тога според мен БГ ще загуби 450 млн. евра, които бяха спряни временно от ЕС до края на Март.То на Олигарски вече ми тече 2 месечният срок за възнаграждения. Но от него файда няма защото нищо не се е променили, а пък и кликата не иска.Тога ще насъпи мор, нови безработни и то дестки хиляди.Заемите които се теглеха, една от целите е финасиранети на спрените пати от ЕС.Положението отива на издуй гащии.

6

Анонимен

преди 10 години

Поредния отчаян ход на червените кхмери -"всички са маскари"...Не, не са маскари, само хората на украинския евреин и психопатите-атакисти са ***.И за какъв "черен пазар" говори тоя мушмурок, да няма предвид "черен пиар"!

5

Анонимен

преди 10 години

Гражданската енергия не е смачкана,господине ,тя комулира.Лично аз никога не бих гласувал за БСП,но сривът в тази партия ме вълнува,защото тя е в управлението на страната.Много скоро бизнесът ще оттегли подкрепата си към посредственото ръководство на БСП така ,че това правителство няма да изкара мандата си.

4

Hitler

преди 10 години

Ромите няма ко да ядат, държавата не им осигурява работа, те за инвестиции почнали да мислят.Че няма да изкарат мандата то е ясно, че ще има метеж пак ясно, но че пак ще дойдат на валст АБВ,БСП,ДПС,АТАКА - пак е ясно. Просто процеса ще е по-болезнен.