29

Въпрос?

преди 10 години

Представте си, че живеете в един апартамент от 7 години. Тогава терористи влизат с взлом у вас и ви вземат за заложници и това продъжава близо 5 години. Вие и семейството ви се вдигате и успявате да изгоните терористите. След 13 месеца насилниците предявяват претенции, че килера е техен, щото е бил такъв по време на похищението. В чия полза трябва да отсъди съда?

28

х

преди 10 години

Чак толкова ли са независими, че забравят какви са по произход. Нали се води ... поне на книга - български съд. Искам да попитам многоуважаемите съдии, защо се води български? Нима са толкова нависоко, че не са наясно какви са? Да не споменаваме и кой плаща сметките? Човек, рано или късно трябва да направи избор. И този избор не е подвластен на закони. Време е служителите на съда да го проумеят.

27

dimitar

преди 10 години

ako imahme deistvashta sadebna sistema to togava balgariya steshe da e cvetushta strana.kakvo imame sega?korupciya na vsichki niva v ministerstva i obshtini,prestapnost do nivo na razpad na darjavnosta.broeni godini ostavat do fakticheskoto likvidirane na darjavata.

26

Анонимен

преди 10 години

До съд=мафияАбе може и да са независими, ама дали са безсмъртни?Че българинът много търпи и трае, ама после и много отмъщава.

25

съд=мафия

преди 10 години

Освен, че са корумпирани, така нар. съдии се оказват и еничари! За да получат поредния подкуп са готови и майка си на дявола да продадат! Вече 25 години тези престъпници с тоги се гаврят с обикновените хора и под предлог, че са независими си правят каквото си искат, и сега пищят като ощипани госпожици! Следващите протести трябва да са срещу съдийската мафия!

24

Анонимен

преди 10 години

Кви джамии кви пет лева? Президентът на Австралия ясно го каза на всички милеещи за джамии и ходжи - "Австралия е СВЕТСКА, свободна и демократична страна. На всеки на който това не му харесва е напълно свободен да я напусне."Кога ще доживея български политик да каже същото и разбира се да спечели моето доверие и глас?

23

az-

преди 10 години

На кьорав съд, който разрешава да се строи на дюни, щото по хартия няма дюни не протести пред прозорците ами линч се налага. Така че щом не са взети сопите и не чета новини, че са пребили не знам си колко съдии тия най-добре да си траят и да не църкат.Аз лично доверие на съда нямам.

22

Анонимен

преди 10 години

До ха-ха-хаперфектно казано, колега! Ако съдиите бяха читави, щяхме да въздъхвем облекчено, щом този "спор" влезе в съд! Но понеже тяхната обективност и компетентност са фабрикувани я в тефтерчето на Красьо Черния, я в някое друго подобие на употребявана тоалетна хартия, хората протестират. Съдията е в правото си да отсъжда по закон и по съвест! Но законите у нас ги правят мекерета като Данчо Ментата, а у съдия съвест - колкото у мравка мас! Какви ли документи за собственост ще признаят,а?

21

Анонимен

преди 10 години

Някой от етноса е успял да прочете какво сме написали,въпреки,че не е на "майчин език", и цъка минуси...ха,ха,ха....

20

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 22Прав си нищо не пречи да се обяви война на Турция. Обяви но си купи и вазелин. Хубавото в цялата работа е, че такива *** като теб са единици.

19

Strict

преди 10 години

"Не оспорваме конституционно гарантираните права на гражданите на град Карлово свободно да изразяват мнението си за собствеността на "Куршум джамия", включително чрез мирно събрание или манифестация.Какви събрания и манифестации бе? Да не честваме 9ти септемри бе?Тук народа се е надигнал да защитава българското в България и ако трябва кръв ще се лее!

18

Анонимен

преди 10 години

Да обявим вой на на Турция ,бе.....кво ни пречи?

17

Анонимен

преди 10 години

В турция/умишлено е с малка буква/ имало църкви и не ги закачали...Ами аз не знам за изклани и *** турци от българи в турция...

16

7

преди 10 години

Тия мръсни *** нещо им припари под опашката, ся сигурно ще трябва да връщат огромен подкуп

15

Анонимен

преди 10 години

Много принципни станахте господа съдии.На 500м. от къщата на Левски ще вие ходжа,вие нормални ли сте бе?За какви казуси ми говорите.Покрай тази джамия са *** 2000 мои съграждани през Страшното.Башибозука е накарал вдовиците да играят хоро покрай бесилките с мъжете им,докато са обядвали.Не стига,че я търпим като "паметник на колтурата",сега искате ходжа да пее.Ще я сринем до основи,но това няма да стане.

14

Анонимен

преди 10 години

До Анонименмного си чувствителна душа, ама и аз същото май чувствам

13

дo 1

преди 10 години

И кое им е похвалното? Че прилагат правото избирателно, според интереса на партиите, от чиито квоти са или на Красьо черния, който ги е назначил? Има ли съд за биячите на Октай, за депутата Хаджихасан,който наби лекарка в Спешното в Търново или за онзи башибозук който от НС заяви, че се кланя на шпионин срещу България и терористи?

12

Анонимен

преди 10 години

А ВИЕ ДРУГАРИ СЪДИИ ЗАЩО НЕ СЕ САМОСЕЗИРАТЕ ЗА УНИЩОЖЕНАТА НИ ДЪРЖАВА ОТ ШЕПА ПРОДАЖНИЦИ И *** НА ЧУЖДИ ЗА.НИЦИ? НИМА НЕ ВИЖДАТЕ И НЕЗНАЕТЕ КОИ СА УЧАСТВАЛИ В УНИЩОЖЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА? И ВИЕ ЛИ СТЕ С ВЪРЗАНИ ОЧИ КАТО ОНАЗИ С ВЕЗНАТА? ИЛИ СТЕ ЗАВИСИМИ ОТ ТЕЗИ КОИТО УНИЩОЖИХА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ И ГИ ПРОГОНИХА ДА СЛУГУВАТ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ? ЕТО ЗАТОВА НАРОДА ЩЕ ВИ ИЗРИТА С ТАКЪВ ШУТ ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ СПРЕТЕ. ЩЕ ВИ ПРАТИМЕ НА МАРС ДА Я ИЗСЛЕДВАТЕ.. И ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ В НАЙ БЛИЗКО ВРЕМЕ.

11

наблюдател

преди 10 години

Там където няма правосъдие започва правото на улицата.Та тъй другари съдии, опичайте си акъла и то много бързо, защото иначе улицата ще ви свърши работата.

10

Анонимен

преди 10 години

DA PUKNAT DANO V MAKI BOG DA PAZI BALGARIA OT KORUMPIRANI BEZRODNICI