222

231 231 231

преди 10 години

Аман от такива многознайковци като тебе! Научи се да пишеш на правилен български език първо?

221

до 234

преди 10 години

Ти наистина ли вярваш на Божидар Димитров? Че този си няма и понятие от история...

220

Анонимен

преди 10 години

Глупости! Кому е нужно подобно прекръстване?! Аман от такива "патриоти"!!!Вместо да направи нещо РЕАЛНО с което да подобри живота на хората, този *** само за някакви имена се хваща... С какво това ще допринесе за общото благо? Какво направи като влезе в парламента? Само скандали и празнословие. Също като останалите ***, наречени "депутати"!!!

219

анонимен

преди 10 години

Името Сидер е гръцкия еквивалент на името Желязко. На турски името е Демир.

218

.I.

преди 10 години

Злобата ни убива, бавно и сигурно. Но погледнато реално, това няма да е голяма загуба за света.

217

Imaliznachenie

преди 10 години

Cheta komentarite i otnowo se ubejdavam, che towa zlobno neshto, bulgarina, napylno zaslujava mizeriqta, v koqto jivee. Jalko za tezi, koito vse pak sa izkliuchenie.

216

Анонимен

преди 10 години

какви турци бе - това са българи - мюсюлмани - гръм да ги удари комунистите - но само за едно браво - ако помните - турчин ли си - изчезвай в турция - и там ---- ги Убидиха ----

215

9667

преди 10 години

До BGАспаруховите българи, които основават държавата си на юг от Дунава са все още неомешани и корави турци, които впоследствие започват да се смесват с околните славянски племена и славянизират, постепенно превръщайки се в овче стадо. По време на покръстването при цар Борис, останалите неомешани българи са изклани. От оригиналните аспарухови българи запазени до ден днешен в относителна чиста форма са турците в Лудогорието. Всичкото друго, наречено българи са таратор от турци, македонци и пр.

214

1

преди 10 години

Трябваше Бойко да предложи преименуване на върха и тогава ще се приеме идеята от плевнелиев и заблудените герберисти и силно мразещи Сидеров, защото ги спря по пътя към власта. Волен спря ОПГ Герб да продължи да тормози българския народ. Сега тока ще ше да бъде с 40% по-скъп, за да може приятелския кръг на п и б. да трупат пари.

213

Анонимен

преди 10 години

Да питам Сидеров като вземат турците България, как ще му е името на Сидеров ?

212

Анонимен

преди 10 години

Сидеров от време на веме отчита дейност. Не че има педвид това което казва Голям тъпанарХаби парите на народа

211

Анонимен

преди 10 години

До BG; не спори с такива ***, няма смисъл! А тоя фес да прочете малко история, а не да го учиш тука

210

бай кольо български

преди 10 години

ТАКА И ВОЛЕН И ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ ОСТАНАТ В ИСТОРИЯ ТА НИ ,ЗА ДРУГО СА СЛАБА РАКИЯ.

209

бай кольо български

преди 10 години

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО НАПРВЕНО НЕЩО НА СИДЕРОВ,ЗА ПРЕИМЕНУВАНЕТО НА МУСАЛЛА В БЪЛГАРСКО ИМЕ.НАЙ ВИСОКИЯ ВРЪХ НАБАЛКАНИТЕ ДЕ С С БЪЛГАРСКО А НЕ ТУРСКО ИМЕ.БРАВО ВОЛЕНЕ.БЪДИ ВИНАГИ ТАКЪВ А НЕ *** НА БСП И ДПС КАКЪВТО СИ ДО СЕГА.

208

Анонимен

преди 10 години

- Волене, ти сериозно ли... ? - Хайде сега !! Нали простия народ трябва да ме мисли за спасител ? Така се лъже народ! Не имената на върховете ами спешно закона сменете! Държавата храни и развъжда *** !Българите от чужбина работят повече за България отколкото правителството за народа

207

BG

преди 10 години

Колкото до разпокъсаността на България по време на завладяването и от османските турци - това не е интерпретация, а чист исторически факт ! Същото можеш да прочетеш дори в турските учебници по история !Давам ти още един факт - от кръстоносните походи пропищява целия мусюлмански свят ! Може би си чувал че кръстоносците не са били "доброжелатели" на българите-наричали ни схизматици! Ама прочети в историческите книги какво им се е случвало като са минавали брез България !

206

BG

преди 10 години

Ястреб, никой не ти интерпретира историята - давам ти факти ! Факте че Дунавска България е едиствената държава създадена на юг от Дунав на територията на Източната Римска Империя и че Аспарух е единственият който е постигнал това! Факт е че тази държава от самото си създаване до ден днешен е била подложена на непрекъснатите атаки на огромни империи и е оцелявала и се е възраждала! Факт е че българите в Османската империя вдигат над 30 възстания само с едно искане - да се възстанови Българрия !

205

9667

преди 10 години

До BGАко леля ми имаше брада и ми беше чичо, и топката бече квадратна, ами не кръгла, и ако имахме още десетина играчи в повече, и ала бала, дрън та пляс ... днес историята щеше да е съвсем друга! Това е начина, по който великите българи интерпретирате историята.

204

9667

преди 10 години

До Анонимен 216Българите сте нещо повече не само от турците, но вие сте най-най във всяко едно отношение спрямо всеки един народ. И това става най-явно, когато пообиколиш света! Ах, само македонците са малко по-най от вас! Но съм сигурен, че до ден-два и те ще ви дишат пушилката.

203

BG

преди 10 години

И в добавка Ястреб, я кажи къде щеше да бъде твоя чергарски и номадски народ ако не бяха останалите етноси които е поробил ! Дори и във войната не сте били добри - завладели сте България заради нейната разпокъсаност по онова време (да, не се гордеем с тогавашните владетели допуснали това) иначе съм чувал от турски историци ! че ако България е била цяла и единна държава (както между впрочем през по-голяма част от съществуването и) вие щяхте да стъпите на Балканите ... ДРУГ ПЪТ !