49

Ехаа

преди 10 години

Опорните точки пак са налазили коментарите..

48

Свиняна Прростова

преди 10 години

Сега Лиленце, като ги няма Таня илева и Милка Гечева дати оближат торта как щесе защитиш, хайде чакаме данакажеш всички строителни фирми, ние оцеляхме, а Ти какси ? овца ***

47

Анонимен

преди 10 години

Несебър се превъща в смърдлива и воняща фекална яма! Лятно време до мелницата само с противогаз, като добавим фекалните води от "Съни бич" всичко става идеално. Това лято няма да се ходи на нашето гадно, презастроено, смрадливо, нехигиенично, бастунско, мутренско, селско, ку...венско и "так дале" море!

46

Анонимен

преди 10 години

Честит ви нов комунистически бетон!

45

Варна

преди 10 години

гадна женаизпосъбори дограмата по терасите на хората в Варна сега се свети да се застъпва за дюните

44

gost

преди 10 години

Тук коментират само платени червени ***.

43

стр. инженер

преди 10 години

От всяка дума на тая цоцолана лъха такова незнание и некомпетентност че направо е тъжно че е била министър а нищо не е научила за строителството

42

1

преди 10 години

Гнусотията на червените *** добива огромни размери.Точно тази жена, като министър спря застрояването на дюните.Червената мафия го разреши отново и днес докато дюните се застрояват,вместо червените калинки - корупционери, пак Павлова виновна.Защо, да не би тя да е на власт и да има някакво влияние върху този процес.Както обикновено, червените крадци крещят "дръжте крадеца"Първо раздадоха чрез заменки цялото северно черноморие на олигархията без пари,сега доунищожават останалото.

41

Анонимен

преди 10 години

Обърни се към кумеца на Цуцо, лилянке....

40

дядо

преди 10 години

обади "МУ" се на Индира Ганди бе (не мога да нарека калинка тази годзила),нали ти е приятел ;)

39

До курч

преди 10 години

Всеки има право на мнение, моето е това и не е нужно да го споделяте!

38

boyko_stoew

преди 10 години

Поредната грешка на менъжера Борисов.Нивото на компетентност на Павлова по въпросите на строителство и регионално развитие е малко по ниско от това на Орангутан по сърдечна хирургия.Че му е вярна и го обича-добре! То моето куче ми е вярно и ме обича ,ама като не става за работа-не му възлагам!Обаче това си е Борисов,няма да се промени...Обгражда се с такива дето от нивото на ниската си компетентност се възползват от него,докато понаправят биографийка или просто докато им е удобно.

37

Анонимен

преди 10 години

Единица мярка за наглост - 1 ГЕРБ...питам КОЙ изработи ОУП, КОЙ разреши строителството и заради КОЙ въпросът отиде в съда...предрешен! Сега като има съдебно решение какво да направи правителството г-жце Борисова, пардон Павлова?

36

Анонимен

преди 10 години

Защо вика сега след като по тяхно време е врътната далаверката със земята. 2012 г., те трябваше да не разрешават това безумие. Има закон който не разрешава строенето върху дюни, а тук унищожиха всичко.

35

INFO NBC

преди 10 години

В социалната мрежа facebook ,Лиляна Павлова, според запознати, се спряга и като Noveli Zareva. С този псевдоним от ГЕРБ пишат яростни, гнусни и цинични коментари срещу всеки, който критикува лидера им, Цветанов и партията МУ.

34

Анонимен

преди 10 години

движи се благодарение на едно велико откритие - КОЛЕЛОТО !!! О

33

Анонимен

преди 10 години

***!

32

hansa

преди 10 години

Единственното, което съумя да направи Лиляна е да увеличи теглото си със 65%. Така се закръгли, че не мога да си представя, как се движи.

31

Анонимен

преди 10 години

актрисата от снимката си търси багерист или поне тракторист за една дълбока оран, че като я гледам къв кит е, ще трябва и брашно, тя не е дна беля

30

hansa

преди 10 години

Багерът Лиляна също да напусне дюните! Какво прави там?