13

Кирил

преди 10 години

До 14.Не бъркай северната ДЪГА на околовръстното със северната ТАНГЕНТА.Това са два различни пътя!

12

Grom

преди 10 години

До АнонименТогава да си направят тангента другаде - по Околовръстното напълниха джобовете на близки хора, а на обикновените им дават жълти стотинки!

11

Анонимен

преди 10 години

Еми щом пък толкова си държат на земята, да направят северната тангрнта на 2 нива по старото трасе и няма да се налага никакво отчуждение :)

10

Анонимен

преди 10 години

До Гледам Тв Именно! Като са плащали данъци върху 80 ст. кв.м оценка - на толкова да им я купуват сега! Все едно да плащаш осигуровки върху МРЗ а да искаш после 1000 лв пенсия - ей от такива тарикатлъци не остана държава!

9

Анонимен

преди 10 години

Не вярвам цената на 1декар земя там да е над хиляда лева! По-скъпи са само земите в регулация, но не и земеделската.

8

izo

преди 10 години

за мен най-справедливо е земята да не се плаща, а да се замени с равностойна общинска или държавна

7

Анонимен

преди 10 години

"Пътни строежи Велико Търново" АД, ..."Пътстрой Бургас" ЕООД ..."Водстрой 98" АД.Брех, па тия софиянци нямат ли си строителни фирми, та пак провинцията ще им строи ?А за последната пък нямам думи, тя случайно е в списъка на изпълнителите :)

6

Lele

преди 10 години

За 28 евро на квадрат купих земя в регулация в центъра на костинброд, с изградени комуникации и основно шосе на 3 метра от имота. Как си представят сега 35 еврно на квадрат за земеделска земя, необработвана от 80 години в Требич???? Айде вместо да подскачат да мислят с главите си!

5

Анонимен

преди 10 години

На снимката се вижда стадо шопски бабки реститутки.

4

Бъгчо

преди 10 години

Нагли, нагли... Яд ги е че им посякоха далаверата. А иначе всеки икономически грамотен човек знае, че спекулата не винаги има възвращаемост. Купували са земята без да мислят да я ползват, само за да могат да одерат след това по три кожи от... нас, данъкоплатците. И сега реват.80 стотинки на кв. метър. Ми що не кажете, че цената е 0.008 стотинки на квадратен сантиметър? Какви са тези сметки? Цената е 800 лева на декар. Това е чудесна, даже завишена цена за пустеещи земи. Наглеци!

3

Анонимен

преди 10 години

Абе тея като имат претенции че земята им струвала 10 пъти по скъпо - що не са плащали данъци върху 10 пъти по-висока оценка?

2

Анонимен

преди 10 години

800 лв. на декар не е без пари!!!!!В момента толкова върви земята.

1

Анонимен

преди 10 години

Я ги дебелите шопкини, как протестират!