179

Анонимен

преди 10 години

На тоя е достатъчно да хвърлиш поглед на снимката му и да ти стане ясно защо се е натискал да бъде в ГЕРБ. Но така е, трудно е в тази страна да намериш 100-200 честни и безкористни човека, та да ги издигнеш за депутати.До колегата съфорумец долу: така като гледаш мазната физиомутра наистина ли смяташ, че му е бил нувен компромат? Плъховете първи офейкват, нали знаеш. Само дето този плъх не си е направил ного добре сметката, че корабът на ГЕРБ ще потъне.

178

Анонимен

преди 10 години

Не че им сипатизирам ама този субект е в парламента защото хората са гласували за него не заради неземната му хубост а защото е бил от листата на ГЕРБ.

177

:)

преди 10 години

Айдееееее и този го пробиха. С какъв ли компромат са го изменадали?

176

Анонимен

преди 10 години

ДА НАПУСНЕ И ПАРЛАМЕНТА.

175

Анонимен

преди 10 години

До илияПри Красимир Стефанов няма съвест, при него има само алчност и интереси за печелене на пари. Той е изключително безскрупулен нагаждач и използвач.

174

тони

преди 10 години

Дано тази престъпна организация ГРОБ се разпадне по-скоро и България да тръгне напред!!!

173

тони

преди 10 години

Още три четири конгреса на герб ,и ще си останат Бойко Цецо и Данчето

172

тони

преди 10 години

По времето на ББ отцепваха депутати от Атака и РЗС. Сега защо се сърдят и обясняват, че не е морално. Преди беше, сега не е. Очевидно е, че ГЕРБ навсякъде мери с двоен аршин.

171

илия

преди 10 години

Това са хора, станали депутати само заради далаверата да са на власт, иначе за едната гола заплата не им се седи.

170

илия

преди 10 години

Факт е, че който може да се реализира извън парламента, напуска ГЕРБ. Явно всички са наясно, че няма шанс Боко да се върне отново на власт.

169

66

преди 10 години

ГОЛЯМО ЧУДО СТАНАЛО!!! Навсякъде само за това чета. Отклонявате вниманието на хората от важни проблеми. Направихте го национален герой, както и Росен Петров. Всеки, рано или късно,променя мисленето си, какво особено има в това? Важно е оттук нататък как ще се проявяват, в какви далавери ще се намесят. Защото за мене политиката е далавера.

168

илия

преди 10 години

Стефанов е от онази порода хора, които вечер като си легнат започват да размишляват за изминалия ден. Е, много му е дошло след КОНГРЕСА и онова невидимо нещо наречено "СЪВЕСТ"си е казало думата. Ха дано това невидимо нещо се прояви в мислите и на други почтени хора от ГЕРБ!!!

167

ганчо

преди 10 години

Мишките, мишоци! След конгреса на по умните им е светнало под шапката, що за банда се подвизава под името ГЕРБ!!!

166

Ангелов

преди 10 години

Още много депутати ще последват Г.Марков, С.Танчев,В. Горанов,К. Стефанов, защото почват да осъзнават, че техните лидери в лицето на Борисов и Цветанов са най-големите мафиоти в страната.

165

ганчо

преди 10 години

Това че Стефанов е напуснал не е изненада, изненадите за Герб тепърва предстоят. Една от най-големите ще е като разберат колко малко привърженици избиратели,,матeриал,, им е останал.

164

СТАРА ЗАГОРА

преди 10 години

Цар и Генерал, преди Царя го отровиха а Генерала го убиха, а сега Царя го изгониха а Генерала......................?

163

Termmal

преди 10 години

Герберите видяха, че техния политически кораб потъва и започнаха да скачат от него.

162

Асен Колев

преди 10 години

Разпадането на Герб е вече факт.

161

дедо

преди 10 години

Един по един ще се разбягат повечето хора на Тиквата и тогава дано се откаже от политиката. Това трябва да му покаже, че не става за тази работа.

160

Овчар

преди 10 години

Борисов се държи със своите депутати като със стадо, така че този акт на Стефанов е нещо естествено и той ще бъде последван от други депутати от ГЕРБ.