19

Мдаа

преди 10 години

ЩОМ И МУТРИ СТАВАТ ЕВРОДЕПУТАТИ ЗНАЧИ ЩЕ ЦЪФНЕМ И ЩЕ ЗАВЪРЖЕМ ..

18

Анонимен

преди 10 години

Могат да си обършат зацапания *** с тая евролиста, повече мутри силоваци в еропарламента няма да допуснем

17

Антон Кутев

преди 10 години

В интернет отново излиза порция опорни точки към симпатизантите на БСП, които активно пишат коментари в десетки сайтове. Целта е да изградят обществено мнение по важни въпроси. Интернет троловете, както са известни, са отбор от анонимни хора, натоварени със задачата да пишат мнения във форумите и новинарските сайтове.

16

Анонимен

преди 10 години

Този на снимката,за сега е най-антипатичната мутра домогнала се някога до централната власт на третата българска Държава!

15

evgeni1234

преди 10 години

И като за "Чао",да ви кажа и следното.Много от медийните публикации във форумите имат и "не витаминозен ефект", за "алергичните",както и достоверни за онези,които не могат да ги оповестят официално,знаят ги,но в крайна сметка "образите"(кинескопите) на такива като Флоров и Цветанов-потъмняват.Изчерпана "емисия" на нагревателния елемент.

14

Анонимен

преди 10 години

*** 2 от тази партия ако оглави листата за ЕП означава само едно, той е виновен в това което го обвиняват ! Хем са морални хора от ГЕРБ, хем ще се мъчат да се измъкнат от съда !

13

varg

преди 10 години

Как си Цветанов готов ли си за среща с мен ?

12

evgeni1234

преди 10 години

Простотията си е придобита величина по сходимост(припознаване) и трудно се изпуска,ако не си я даваш.Господин "журналист",какво общо има сегашното БСП с БКП ? Бившрето ГДР,защо не се използва за клише в сегашна Германия? Всички бяхме и чавдарчета и пионерчета и комсомолчетадаже някои-повече,като например Цачева,Борисов,на Цветанов татко му,сигурно и майка му.А ти си папагалче с грешен Софтуер-господин "журалист"

11

журналист

преди 10 години

Сто пъти *** *** да говорите глупости никой вече не ви се връзва. Апропо защо наконгреса на БКП-БСП-ДС никой от Европа не присъства, а на ГЕРБ всички бяха тук. Каквото и да ви кажа все тая, но това значи , че БСП-ДПС-Атака-ДС са приключили с власта.

10

Анонимен

преди 10 години

А аз ще си извадя Евро избираттеля.

9

evgeni1234

преди 10 години

Спомняте ли си с каква охота Мосад обяви с най-големи подробностти относно "терористите",почти веднага след като се случи ? Спомняти ли си колко предпоставки медийни имаше преди атентата.И само трябваше едно"дюнерите",което Борисов изрече необмислено и хайде-"случката " се случи! Просто Мосад се възползваха от протекциите на Флоров,като Меир Даган-директора на Мосад бе на лично посещение-предварително за евентоално съдействие,разбира се не нагласеногласно,непринудено,нито уговорено,но просто "приятелско посещение".

8

evgeni1234

преди 10 години

Ами някой ще попита ли Цветанов относно случая "Мирослава" в Перник,скалъпеното "самоубийство" и още ред мръснишко-мутренски номера? Та кой бе Цветанов и Флоров?!

7

evgeni1234

преди 10 години

Когато Цветанов говореше за Сарафов,имаше в предвид да използва име сходно с терористичния акт на летище Сарафово,което той и Флоров прикриха и се опитаха да наклеветият "Хизбулла" по мосадска схема,за да въвлекат и Европа към "натискане на "Иранското копче"".Борисов и Цветанов,вевче никога не ще управляват заради това.Европа го знае.Относно,как някои мутри са оцелели сред групировките за да станат премиери,сценарият също е познат на ЕК.

6

Анонимен

преди 10 години

Защо пишете толкова минуси на Румен 21? Има ли нещо не вярно? Управляват ни най-гнесните издънки на неграмотните простаци цълвуланковци от БКП! По-големи кръвопийци от тях няма!

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ако Цецо не се пише в...изборните листи,пишете мен.Нищо не...обещавам на избирателите,защото и те като мен са...фукари.Обещавам само да...карам на евродупетатската си...заплата и се надявам да ми...стигне.

4

Румен221

преди 10 години

Добрите комунисти, които ще ни направят щастливи1. Б. Борисов комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.2. Ц. Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора на началника на ДС и масов убиец Григор Шопов.3. Ц. Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Н. Младенов комсомолски секретар, племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд Чавдар !6. Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на Б

3

Цвъ. Цвъ

преди 10 години

Номинирам себе си. Само така ще се уредя за 5г. с европейски имунитет

2

pepi

преди 10 години

dano e uspe6no vsi4ko

1

Анонимен

преди 10 години

всеки ще гласува за когото си иска ,така че ти коментар 1 недей задава *** въпроси